Níííccccps2512 wrote:Co máš proti mým penaltám?

PS: Povedlo se překonat to umístění berušek? Tuhle sezonu jsem sledovala už jen prales a dnes pech, zatím se mi při logování zobrazila jen tabulka zemí a pořadí manažerů a krátká tabulka A ne.
Moderator: Czech Moderators
Níííccccps2512 wrote:Co máš proti mým penaltám?
5. Místo v A........takze nesexy kote wrote:Níííccccps2512 wrote:Co máš proti mým penaltám?Deníček říká, že v Lamovicích ten trénink neflákají
![]()
PS: Povedlo se překonat to umístění berušek? Tuhle sezonu jsem sledovala už jen prales a dnes pech, zatím se mi při logování zobrazila jen tabulka zemí a pořadí manažerů a krátká tabulka A ne.
Tak třeba v následující sezóněps2512 wrote:5. Místo v A........takze nesexy kote wrote:Níííccccps2512 wrote:Co máš proti mým penaltám?Deníček říká, že v Lamovicích ten trénink neflákají
![]()
Tak, ten počet nie je problém pre kdejakého sedláka, pre ten vstup je ešte podmienka nejakého zisku z tých 100 transferov, dajme tomu aspoň 50Msexy kote wrote:Jupíííííí vstup do klubu 100(100 a více obchodů v sezóně) se podařil
Tak to je jasnýHippopotamus wrote:Tak, ten počet nie je problém pre kdejakého sedláka, pre ten vstup je ešte podmienka nejakého zisku z tých 100 transferov, dajme tomu aspoň 50Msexy kote wrote:Jupíííííí vstup do klubu 100(100 a více obchodů v sezóně) se podařil
Tak, v minulej sezóne ich bolo 12, dnes ich máme 11, sakraHippopotamus wrote:Aktuálne máme vo všetkých 2187 háčkových divíziách (celková kapacita pre 34 992 manažérov) dokopy 12 (slovom dvanásť) skutočných tímov!!!
Myslíš 7.Hippopotamus wrote:Tak, v minulej sezóne ich bolo 12, dnes ich máme 11, sakra
Náhodou já mám ve své G divizi pořádnou konkurenci, je tam 8 týmů s vlaječkouPaToM wrote:Myslíš 7.Hippopotamus wrote:Tak, v minulej sezóne ich bolo 12, dnes ich máme 11, sakra
http://www.soccerproject.com/spnewl_gen ... v_desc.php
Mimochodom, už nemáme prázdne len H divízie. Jeden príklad z G-čka: http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=804