palo wrote:semifinále: ŇOUMÍCI - Stratovarius 2:3 (130:137)
ČK 2:1.Vypustil jsem kvůli tomu dnešní ligu,tak mám radost že to aspoň vyšlo,spíš jsem počítal že prohraju jak ligu tak tady...
palo wrote:semifinále: ŇOUMÍCI - Stratovarius 2:3 (130:137)
ČK 2:1.Vypustil jsem kvůli tomu dnešní ligu,tak mám radost že to aspoň vyšlo,spíš jsem počítal že prohraju jak ligu tak tady...
Já měl na dnešek silnějšího soupeře v lize a tady už nějaký prachy byly, tak jsem zkusil, poslat na tebe agresivnější tým s tím, že chytne redku a snad to vyjde, ale chytil dvě. Ten lepší výběr šel na Šutra v péeskově cupu a tam to vyšlo.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Stratovarius - Husičova 11 1:0 (141:134)
Přímo na srazu se mi podařilo vyhrát Sranda cup a domů jsem přijel i s cenou pro vítěze,kterou jsem si vybíral přímo ve sklípku...
Díky kostere,moc rád jsem Tě poznal osobně !!!
palo wrote:Stratovarius - Husičova 11 1:0 (141:134)
Přímo na srazu se mi podařilo vyhrát Sranda cup a domů jsem přijel i s cenou pro vítěze,kterou jsem si vybíral přímo ve sklípku...
Gratulácia aj od nás a som rád ,že som bol pri tom.
palo wrote:Stratovarius - Husičova 11 1:0 (141:134)
Já tebe taky
A ještě jednou gratuluju k vítězství!
přehodnotil jsem plány na tuto sezonu a jsem tu také...
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!