Tebe to pekne natrie, keďže si ho bonzlaRaduuza wrote:jak vypustí A?? to je diskriminace, já chci, aby vypustil Bmrakoplas44 wrote: Jinak jsme se domluvili že vypustí skupinu A.![]()

Moderator: Czech Moderators
Tebe to pekne natrie, keďže si ho bonzlaRaduuza wrote:jak vypustí A?? to je diskriminace, já chci, aby vypustil Bmrakoplas44 wrote: Jinak jsme se domluvili že vypustí skupinu A.![]()
A máš to.Hippopotamus wrote:Tebe to pekne natrie, keďže si ho bonzlaRaduuza wrote:jak vypustí A?? to je diskriminace, já chci, aby vypustil Bmrakoplas44 wrote: Jinak jsme se domluvili že vypustí skupinu A.![]()
Koukám na to a asi třikrát.ps2512 wrote:tak jsem taky hlasoval
i naše hráče dokáže anketa o Péeskovi pořádně nabudit...tomkycz wrote:hmm hajas pěkně sedm gólů za zápas...
Po odehraných třech kolech je to jinak. Platí, že PC Bonner jde suverénně za vítězstvím ve skupině, leč FC Moravia je bez bodu na posledním místě a já s Romanem máme shodnou bilanci 1-1-1.tosa_CZ wrote:Tož rozlosováno, skupina A/6. Jednoznačným favoritem měl by býti PaTTrickův PC Bonner, o postup se pokusím zabojovat s Moravianem a jeho FC Moravia. Pan domácí romanovitý by to měl z pozadí jistit statisticky, i když již umí i něco vystrkovat!
To bude, protože kromě krom té obrany ti tam chci šoupnout nějaký gól.tosa_CZ wrote:Po odehraných třech kolech je to jinak. Platí, že PC Bonner jde suverénně za vítězstvím ve skupině, leč FC Moravia je bez bodu na posledním místě a já s Romanem máme shodnou bilanci 1-1-1.tosa_CZ wrote:Tož rozlosováno, skupina A/6. Jednoznačným favoritem měl by býti PaTTrickův PC Bonner, o postup se pokusím zabojovat s Moravianem a jeho FC Moravia. Pan domácí romanovitý by to měl z pozadí jistit statisticky, i když již umí i něco vystrkovat!
Potvrdilo se, že Roman už umí i něco vystrkovat, a včera to tolik uhranulo mé hráče, až nedokázali ukopat na jeho hřišti víc než bezbrankovou remízu po výkonech 122:135. Na jejich obranu nutno poznamenat, že to byl vskutku hrůzostrašný pohled! Nezbývá než doufat, že si na něj již zvykli a v odvetě to bude o něčem jiném...
tak to je bez komentáře RAdů..!Raduuza wrote:no nevypadá tohle pěkně?![]()
![]()