ty seš výmluvářps2512 wrote: Grilovačka v Hustopečích nám překazila plány...ligu už stejně odpískám a budu Vám nakopávat zadky v turnajích

Moderator: Czech Moderators
ty seš výmluvářps2512 wrote: Grilovačka v Hustopečích nám překazila plány...ligu už stejně odpískám a budu Vám nakopávat zadky v turnajích
Nejsem, to je to okolí VelkoPavlovickapupajdi13 wrote:ty seš výmluvářps2512 wrote: Grilovačka v Hustopečích nám překazila plány...ligu už stejně odpískám a budu Vám nakopávat zadky v turnajích
To víš Tlučhubapupajdi13 wrote:Dostal jsi na Letny na prdel , i když jsi deklaroval,ze pupceho vymlasknes a ted se vymĺouvaš na ňejakou oblast
Pro některé manažery je tato oblast prostě nebezpečná...ps2512 wrote:To víš Tlučhubapupajdi13 wrote:Dostal jsi na Letny na prdel , i když jsi deklaroval,ze pupceho vymlasknes a ted se vymĺouvaš na ňejakou oblast
ty vole cumim, spravedliva /po stejnejch vykonech/ remiza se sesivanyma luzrama? to se mi snad este nestalo, kdyz remiza tak ja bejval lepsitomkycz wrote:FK Hash Rohatsko 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal
![]()
![]()
Nestrácajů...víc chlastám jak hraju a tým je ve zbýdačeném stavu, tak na víc momentálně není.Dajo wrote:12.kolo
Dynamo Oleksovice 1 - 2 FK Laugaricio 138:140
Čo toOleksovice strácajú dych
![]()
Si sa na tom zraze nejako pokazil.ps2512 wrote:Nestrácajů...víc chlastám jak hraju a tým je ve zbýdačeném stavu, tak na víc momentálně není.Dajo wrote:12.kolo
Dynamo Oleksovice 1 - 2 FK Laugaricio 138:140
Čo toOleksovice strácajú dych
![]()
Už padlo i rozhodnutí, že ligu bude hrát B s C týmem a A bude hrát to ostatní
..hihi teplops2512 wrote:Já byl takovej, ale ty jsi mě neznal![]()
To je to teplo
Ja som tiež nezaostával.......len sa rybka nechytila.Mccgrady wrote:..hihi teplops2512 wrote:Já byl takovej, ale ty jsi mě neznal![]()
To je to teploPokud se nepletu, tak jediní my dva jsme všem svou orientaci ukázali
Já jsem rybář a vždy se dočkámDajo wrote:Ja som tiež nezaostával.......len sa rybka nechytila.Mccgrady wrote:..hihi teplops2512 wrote:Já byl takovej, ale ty jsi mě neznal![]()
To je to teploPokud se nepletu, tak jediní my dva jsme všem svou orientaci ukázali
Ale bola dobrá.
ehm, alwe zas se ukazuje ze dlouhodobej trend se proste projevips2512 wrote:Myslím, že ne:PaTTTTrick wrote:tak co.. potvrdili se v A divizi zvěsti o nejslabším B-čku?ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej![]()
![]()
Postup z
B1: 5., 10.
B2: 12., 13.
B3: 9., 11.
![]()