tak to ti pár éček chybí viz. hippo...oliwapol wrote:joo přesně taktomkycz wrote:a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?

Moderator: Czech Moderators
tak to ti pár éček chybí viz. hippo...oliwapol wrote:joo přesně taktomkycz wrote:a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?
jj už mě to pak bylo jasný a hippo využil mojí žebrotytomkycz wrote:tak to ti pár éček chybí viz. hippo...oliwapol wrote:joo přesně taktomkycz wrote:a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?
To už bude neaktívny 23 dní, ak dobre počítam, takže by mal byť zrušený.majstre1111 wrote:neviete mi povedať či manažér, ktorý bol naposledy prihlásený 27. júna bude zrušený už v polke tejto sezóny alebo až na konci?
Rozhodol som sa, že chcem ešte ostať v Gčku a keďže v G 71 sme len 4 normálne tímy je to celkom problém
Pokud nemá nastavenou dovolenou, měl by být zrušenýmajstre1111 wrote:neviete mi povedať či manažér, ktorý bol naposledy prihlásený 27. júna bude zrušený už v polke tejto sezóny alebo až na konci?
Rozhodol som sa, že chcem ešte ostať v Gčku a keďže v G 71 sme len 4 normálne tímy je to celkom problém
Musíš prohrát s automatem, ten španěl ztratí body s prvnímmajstre1111 wrote:pokiaľ prehrajem všetky ďašie zápasy s hrajúcimi manažérmi tak mi bude stačiť aj horšie skóre ako postupujucému z 2. miesta, čiže snáď budú s automatmi stačiť výhry o 1-2 góly....aspoň dúfam no, jedine žeby aj ten ďalší manažér nemal v pláne postúpiťPotom to bude zaujímavé
já měl dneska ráno to samé,nejsi sám
Normálně funguje, ale je fakt, že občas se krátká nefunkčnost stránky objevíhansjorg VFB wrote:Ahoj, nevíte co je se spinfo, nefunguje mi to. Navíc mi nejde zjišťovat pře battle, a spmt mám na firemním PC zakázáno instalovat.
Nevíte, kde by ještě byla možnost zjistit kvality hráče?
díky
Jen o náhodě.dafo09 wrote:Ovplyvňuje nejako národnosť šéftrenera mládeže akých mladíkov budem produkovať?..Myslím ich post a agresivitu? či je to len o náhode všetko?