zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
to o 5 minutovým banu jsem tu viděl snad naposledy před 4 rokama.....jsem to úplně zapoměl 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Taky jsem na to úplně zapomněl...ps2512 wrote:to o 5 minutovým banu jsem tu viděl snad naposledy před 4 rokama.....jsem to úplně zapoměl
Kopečkáři, už to že jsi Gradyho nepřímo obvinil že ti na těch 5 min. zablokoval účet je dost silná káva, s nadsázkou by se dalo mluvit i o pomluvě. Navíc stejně více lidí je na Gradyho straně, neboť ho dost lidí poznalo na sraze, včetně mě a udělali si obrázek o něm sami na srazu, takže to spíš vypadá, že s tím tečení nervů to je jak napsali Frankie a Imanur, Tobě taky moc nepřidá že vě většině svých příspěvků tam hodíš pana zeleného, což asi taky o nečem vypovídá
Nicméně nemá moc cenu to rozebírat, určitě né tady, bo by to byl off topic, když už si chceme vyměnovat ještě další názory, od toho je tu staronová tlachárna
-
tomkycz wrote:pupajdi - teď si to osvětlil i těm méně chápavým...
Já to pochopil jako....A TEČKA !!!
Pro slovenské kolegy, A BODKA !!!

Andrew - Sokol Čejč
-
Zvycajne si komentare ani nepozeram, ale teraz som hladal nepremenene penalty. Jedna tam aj bola (35. min), ale v 72. minute som nasiel tuto perlu: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1485743 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
dobrýPaToM wrote:Zvycajne si komentare ani nepozeram, ale teraz som hladal nepremenene penalty. Jedna tam aj bola (35. min), ale v 72. minute som nasiel tuto perlu: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1485743

72' Neuvěřitelné. Jeden z lajnových rozhodčích má stažené trenýrky. 19-ti letý divák díky tomu vyhrál sázku o pár piv, ale dnešní zápas nedokouká - je vyváděn ze stadiónu.
-
A pak, že Sjarel tuto hru nerozvíjí.tomkycz wrote:dobrýPaToM wrote:Zvycajne si komentare ani nepozeram, ale teraz som hladal nepremenene penalty. Jedna tam aj bola (35. min), ale v 72. minute som nasiel tuto perlu: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1485743skopčím sem ten koment...
72' Neuvěřitelné. Jeden z lajnových rozhodčích má stažené trenýrky. 19-ti letý divák díky tomu vyhrál sázku o pár piv, ale dnešní zápas nedokouká - je vyváděn ze stadiónu.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
-
Ehm i někdo méně chytrý by pochopil jak to bylo myšleno.frankie_doparoma wrote:ehm, foxir...

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
nevim proc furt zminujes muj intelekt, ze by komplex z vlastniho nedostatku? :p
jestli to bylo mysleno jako ftipek, tak tady k tomu jsou takovy veci, rika se jim smajlici a ty slouzi na to, aby si je vlozil za vetu kdyz chces dat najevo jak si to myslel (kdyz spolu mluvi dva lide, tak to nepotrebujes protoze se to da rozpoznat z gestikulace, tonu hlasu atp.), uvedu priklad pro ty jednodussi z nas ;
kdyz te neco sokuje tak vyvalis oci
kdyz ti prijde neco na hlavu tak proste das oci vsloup
a ked ti prijde neco vtipne, tak se tomu muzes i zasmat
ale kdyz je nekdo dusevne retardovany a za kazdou sracku co tu vyblije nacpe zelenej smajlik, tak nejen ze pouzivani smajlika postrada smysl ale taky docili toho ze prijde o tu vymozenost dat ostatnim najevo jak to myslel, protoze ostatni vedi ze on NEMYSLI
a i kdyby to byl ftipek, tak dost nepodareny, sjarel ma s ceskym prekladem tolik spolecnyho co ma EU spolecnyho s demokratickym a ekonomikcy stabilnim systemem
hodnotnejsi a smysluplnejsi by bylo napsat "a pak ze se na espe nic nedeje a nerozviji se dal" a necpat do toho sjarela...
jestli to bylo mysleno jako ftipek, tak tady k tomu jsou takovy veci, rika se jim smajlici a ty slouzi na to, aby si je vlozil za vetu kdyz chces dat najevo jak si to myslel (kdyz spolu mluvi dva lide, tak to nepotrebujes protoze se to da rozpoznat z gestikulace, tonu hlasu atp.), uvedu priklad pro ty jednodussi z nas ;
kdyz te neco sokuje tak vyvalis oci

kdyz ti prijde neco na hlavu tak proste das oci vsloup

a ked ti prijde neco vtipne, tak se tomu muzes i zasmat

ale kdyz je nekdo dusevne retardovany a za kazdou sracku co tu vyblije nacpe zelenej smajlik, tak nejen ze pouzivani smajlika postrada smysl ale taky docili toho ze prijde o tu vymozenost dat ostatnim najevo jak to myslel, protoze ostatni vedi ze on NEMYSLI
a i kdyby to byl ftipek, tak dost nepodareny, sjarel ma s ceskym prekladem tolik spolecnyho co ma EU spolecnyho s demokratickym a ekonomikcy stabilnim systemem
hodnotnejsi a smysluplnejsi by bylo napsat "a pak ze se na espe nic nedeje a nerozviji se dal" a necpat do toho sjarela...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Už jsem si delší dobu říkal, že jsi nevyvolal dlouho nějakou hádku. Chvilku jsem byl v pokušení se do výměny názorů s tebou pustit, ale raději ten čas využiji smysluplněji. Takže ano, máš jako vždy pravdu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
frenkie, dyť tam byl smajlík
sice zelenej, ale na místě 

-
kopeckar: ja zadnou hadku nevyvolaval, po pravde jsem ani zprvu nevedel ze reaguju na tebe, proste mi slo o to, ze to mohlo vyznit pro nekoho neznaleho pomeru, ze ten vymakanej ceskej preklad je proste jen preklad originalu, ale tak to neni a vdecime tomu poctive Foxirovi praci a ne Sjarelovi a neni na miste shazovat jeho praci, ale naopak mu byt vdecny....
to ty, uz po x ty, si mi napsal shit ve stylu "i mene chapavy by pochopili..." jako kdybych to ja psal jen kvuli tomu ze si to napsal ty...
a gratuluji ti, jsem rad ze delas pokroky, drive si mel dve faze ; prvni byla odvedeni od tematu k nepodstatne picovine a pak nasledovalo odmitnuti vseho ze koncis debatu, ted hned jdes na ten druhej krok
sice je pred tebou jeste fura prace, ale i maly krok se pocita
ale jinak mas pravdu, ztracim tu s tebou cas :p
to ty, uz po x ty, si mi napsal shit ve stylu "i mene chapavy by pochopili..." jako kdybych to ja psal jen kvuli tomu ze si to napsal ty...
a gratuluji ti, jsem rad ze delas pokroky, drive si mel dve faze ; prvni byla odvedeni od tematu k nepodstatne picovine a pak nasledovalo odmitnuti vseho ze koncis debatu, ted hned jdes na ten druhej krok
sice je pred tebou jeste fura prace, ale i maly krok se pocita

ale jinak mas pravdu, ztracim tu s tebou cas :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Za posledné 2 týždne 16 zranených, z toho 11krát hráči z áčkovej zostavy, ja to jebem 

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
jsem na tom stejně, a mě se to nejvíc děje přímo při důležitejch zápasechHippopotamus wrote:Za posledné 2 týždne 16 zranených, z toho 11krát hráči z áčkovej zostavy, ja to jebem

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Já jsem dement
24 Čnc 2013 pupajdi 53 Hráči Aliff Abdul Samad vypršela smlouva a opustil klub.
24 Čnc 2013 pupajdi 53 Hráči Sébastien Snelders vypršela smlouva a opustil klub.
To CF opravdu zabolelo.....ještě že už končím po sezoně.
btw- ted koukám,že oba neexistují,to nechápu,hráč s hodnoutou 10M ,tuším že mu bylo 27 a hrál 72 s vyhlídkou na 73...no prostě dement.jsem,....já na ty hry už nemám čas prostě takhle naplno se tomu věnovat.

24 Čnc 2013 pupajdi 53 Hráči Aliff Abdul Samad vypršela smlouva a opustil klub.
24 Čnc 2013 pupajdi 53 Hráči Sébastien Snelders vypršela smlouva a opustil klub.
To CF opravdu zabolelo.....ještě že už končím po sezoně.
btw- ted koukám,že oba neexistují,to nechápu,hráč s hodnoutou 10M ,tuším že mu bylo 27 a hrál 72 s vyhlídkou na 73...no prostě dement.jsem,....já na ty hry už nemám čas prostě takhle naplno se tomu věnovat.
Last edited by pupajdi13 on Wed Jul 24, 2013 7:39 am, edited 1 time in total.