1 PrizdiSraCZ 0 0 0 0 0 0 0
2 AC Had Bozak 0 0 0 0 0 0 0
3 FK Laugaricio 0 0 0 0 0 0 0
4 Dynamo Oleksovice 0 0 0 0 0 0 0
Moderator: Czech Moderators
Vedel by som si predstaviť aj ľahšiu skupinku, ale na druhej strane jej rozhodne atraktívnosť nechýbaMazzy wrote:No Boost
Letenská Šlechta
The Last Mohycan
Šutrteam
To je sestavička no hoši myslím, že bude dost rozhodovat kdo zvás mi nadělí více golu.
Ano sedím v koutku a nedutám. A tady svatosvatě slibuju, že příští rok dorazím. Jen nemoc či něco horšího mě muže zastavit. Jak jsem říkal Pupimu, tak jsem opravdu nemohl.palo wrote:Jako jediný z vaší skupiny nebyls na srazu - měl by ses nad tím vážně zamyslet...Mazzy wrote:No Boost
Letenská Šlechta
The Last Mohycan
Šutrteam
To je sestavička no hoši myslím, že bude dost rozhodovat kdo zvás mi nadělí více golu.
No Radu tohle je tvá velká šance. Druhé místo je tvé.Raduuza wrote:tak naše skupinka v poměru k ostatním se zdá být celkem lehká, ale nám dá stejně zabrat a vidíme to bledě růžově![]()
![]()
1 FC Erasmussen
2 Slatinany Pirates
3 FK Raduzza
4 Wellweak
Když tam nemáš Pala, tak je ti hej.ps2512 wrote:POHODA![]()
1 PrizdiSraCZ 0 0 0 0 0 0 0
2 AC Had Bozak 0 0 0 0 0 0 0
3 FK Laugaricio 0 0 0 0 0 0 0
4 Dynamo Oleksovice 0 0 0 0 0 0 0
Na poslední chvíli, ale přeci jen si to stihl. Skupinka kvalitní něco jako u nás.oliwapol wrote:poslední místo čekalo akorát na měa skupina není zrovna lehká:
ACS Pardubice
F.C. Technica Praha
Mccgrady City Football team
Libo Team
No jo Milko jde tvrdě za obhajobou.pupajdi13 wrote:a ejhle![]()
FC Letenská šlechta... 2 - 3 .... The Last Mohycan
Rome tak snad letos už to konečně dokážeš a postoupíš ze skupiny.mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 0 1.FC Plzen
Zatím pohoda.
Asi se to nepovede ale popereme se o to.Mazzy wrote:Rome tak snad letos už to konečně dokážeš a postoupíš ze skupiny.mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 0 1.FC Plzen
Zatím pohoda.
Pěkně.Raduuza wrote:já taky zatím pohodááááá![]()
![]()
FK Raduzza 1 - 0 Slatinany Pirates