Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince ? - maybe

Post by ps2512 »

Ale jo, něco už jo :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Bassi
Team Manager

Post by Bassi »

ani bod :(
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

..................................................................CO MĚSÍC DAL Image

skupiny 1 + 8

1 Libo Team 13
2 Los Ojos Unicos 10
3 Sokol Čejč 8
4 FC ligáč 3
.........Sokolíci nedokázali prolomit medojedí hráz a zůstali za branou playoff....škoda.

1 Traxtorm Hardcore 18
2 Orli Týnec 12
3 FK Bolka FOREVER 6
4 Fc Mantel 0
......mantelík očekávaná nula....holt jsi hochu moc zhubl,já ti to říkal na srazu :lol: , mouven tomu taky nedal tu správnou petržel......takže že by nový vládce Mince z belgie :?:

Image Libo Team ...3-2... Orli Týnec

135 : 130

V průměrném zápase si Libo došel v poklidu pro postup, Orli doplatili na špatně nastavenou týmou agre.

ImageTraxtorm Hardcore... 2 - 1... Los Ojos Unicos

138 : 131

Ani v druhém špílu se nedělo nic převratného, opět ani jeden výkon s hranicí 140...Ray Ben si postup pohlídal....jsem zvědav,jestli zkusí si vybojovat pohár.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skupiny 2 + 7

1 FK Hash Rohatsko 15
2 FC Crue Olomouc 12
3 FC Letenská šlechta 9
4 FBK Bassi TEAM 0
...........měl jsem těžkou skupinu a tak jsem se nikam ve svém turu nehrnul...liga měla přednost, ukázal jsem se až v posledním kole,když jsem doma "vyvařil" Krůáčka :lol: ,ale na postup už bylo pozdě....oboum klukům držím palce ve vyřazovací části....chci vidět alespon jeden tým z mé skupiny ve finále,,,,tak si to vezměte k srdci pánové. 8)

1 Litomerice losers Club de Fotbal 16
2 ŇOUMÍCI 13
3 1.SK Carl Kozojidky 6
4 slysparta 0
..........kopeček se schoval na druhém flíčku....že by si na Frenkitozu tak věřil ? no uvidíme v pondělí.....jinak tu postupující byli asi už předem jasně daní....takže bez překvapení.

Litomerice losers Club de Fotbal... 2-3... FC Crue OlomoucImage

138 : 138

Vyrovnanej mač,přesto slaví postup už v základní hrací době Krůů....gratulace,že by jsi byl letos v Minci pan štístko :?: 8)

FK Hash Rohatsko ...?? - ??... ŇOUMÍCI

poslední zápas prvního kola playoff....asi nemusím psát,že to bude zajímavý souboj "pan lingvista" vs "pan statistik" ....těšíme se na pondělí pánové. 8)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skupiny 3 + 6

1 Dynamo Oleksovice 18
2 PC Bonner 10
3 JPD 4
4 Bohemians Jenikov 3
.....Hm, Lamič zaválel ve skupině,ale zas tak těžké to neměl, playoff ukáže jestli se v lamovicích někdy ukáže "šlechetný pohárek" .....Bonneři v závěsu , no ať se daří Patréze.

1 Noldor 15
2 RiverPlate 15
3 F.C. Technica Praha 6
4 Baníček 0
.....No tak Azorek mě zklamal :shock: ,ani bodíček jo ? to není dobrá vizitka pracovníka tajné služby 8) ....postup si pohlídali průbojní chlapci ze švédska a rumunska.

ImageDynamo Oleksovice... 1-0... RiverPlate

147 : 142

První pořádný playoff zápas,který statistikuju....oba výkony přes 140 ..... jeden šerif zůstal ve skupině,ten druhý dostal ted na prdel v Lamovicích.....no snaž se hochu,cesta je ještě dlouhá....nebudeme tě přechvalovat :lol:

ImageNoldor... 2-1... PC Bonner

143 : 130

Swerige jdou dále....hosté v zápase totálně vyhořeli....ke zranění v první půli se přidaly dvě rudé karty v půli druhé a byl s postupovými ambicemi ámen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skupiny 4 + 5

1 Stratovarius 18
2 FC DAC 9
3 Tvaruzkynatvrdo 9
4 No Boost 0
..........Palo si projel snadnou skupinou bez obtíží , druhej flíček si pohlídal díky score Milan,,,,,tvarůžky bohužel ztvrdly. 8)

1 ACS Pardubice 18
2 Real Pilsen 12
3 SKP 3
4 AC Had Bozak 3
......hadisu - ty ostudo....za tohle už příště žádná snídaně od pupajdí, jen Baetísek zase dostane rohlíčky do pytlíčku :lol:
Ačko je prostě Ačko a to potvrdil v této skupině oliwka a s přehledem jí vyhrál.

ImageACS Pardubice... 2-1 ...FC DAC

135 : 127

Hodně při zdi hrané utkání ( na rozhodčího 99% bylo nastaveno 50 vs 35 % agre) .... domácím to k postupu stačilo,,,přesto mě ta agresivita u obou týmů hodně překvapila.

Stratovarius... ?? - ??... Real Pilsen

Již zítra, již zítra :lol: ......nic jiného ,než postup "ševců" není v očekávání.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Mohl jsi mě pochválit víc, už nebudeš mít možnost :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
crueface1

Post by crueface1 »

Tak štěstí jsem měl,to je fakt,ale po smůle v minulém ročníku si ho zasloužím.)
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

proti Noldorovi bych neměl šanci ani s odpočinutým áčkem, tak jsem ho dal na ligu, kde bych chtěl ještě tuto sezonu udržet B a na Noldora risknul agresi... výsledek podle očekávání, zaslouženě se loučíme....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:

Již zítra, již zítra :lol: ......nic jiného ,než postup "ševců" není v očekávání.
No málem jsi to zakřikl,bylo to o fous... :wink:
Stratovarius - Real Pilsen 1:1,pen.4:2 (144:133)
Čeká nás derby v Oleksovicích,to zas bude řežba... :roll:
Last edited by palo on Sat Jul 20, 2013 3:09 pm, edited 1 time in total.
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

palo wrote: Stratovarius - Real Pilsen 1:1,pe.4:2 (144:133)
no- koukám štěstí v neštěstí 8) ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Hadis

Post by Hadis »

Však já jsem žádnou svačinu, resp. snídani do pytlíčku nedostal, tak nemáš čím vyhrožovat :P :mrgreen:
AC Had Bozak

Azor

Post by Azor »

pupajdi13 wrote:...

skupiny 3 + 6

1 Dynamo Oleksovice 18
2 PC Bonner 10
3 JPD 4
4 Bohemians Jenikov 3
.....Hm, Lamič zaválel ve skupině,ale zas tak těžké to neměl, playoff ukáže jestli se v lamovicích někdy ukáže "šlechetný pohárek" .....Bonneři v závěsu , no ať se daří Patréze.

1 Noldor 15
2 RiverPlate 15
3 F.C. Technica Praha 6
4 Baníček 0
.....No tak Azorek mě zklamal :shock: ,ani bodíček jo ? to není dobrá vizitka pracovníka tajné služby 8) ....postup si pohlídali průbojní chlapci ze švédska a rumunska.
Tak já jsem hrál jedno pondělí 2 mače, a to proti Hippovi a Razvanicovi, tam jsem ještě nasadil Áčko, byli z toho 2 prohry a tak ve zbytku utkání dostalo šanci Céčko, přeci jen postupové naděje byli již mizivé. Ale tak mohl být z toho nějaký bodík, nicméně Pan Random byl tentokrát neoblomný :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
pupajdi13 wrote:

No málem jsi to zakřikl,bylo to o fous... :wink:
Stratovarius - Real Pilsen 1:1,pen.4:2 (144:133)
Paha boha, žádná řežba, další vostuda :shock: :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kde mam logo? :evil:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Raduuza

Post by Raduuza »

frankie_doparoma wrote:kde mam logo? :evil:
asi v prr.... :wink:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

když jukneš důkladně,tk loga jsou pouze u odehraných zápasů a má ho pouze vítěz......vyhraj,postup a v sumáři ho uvidíš 8)
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
když jukneš důkladně,tk loga jsou pouze u odehraných zápasů a má ho pouze vítěz......vyhraj,postup a v sumáři ho uvidíš 8)
kde mám logo? :wink:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”