jasny vole, trenera jsem vymenil, hracum jsem smlouvy prodlouzil, rozhodciho jsem podplatil, no hlavne ze no na tebe stacilokopeckar wrote: Tyhle tři ještě ne, ale něco málo jsem i z těch populárních turnajů z fóra taky vyhrál ale turnaje z fóra frenkie nejvýše nestavěl. Jinak fakt mě ta figurka baví, ač mu odpovím , že jsem si termín zápasu nevybral, dal to tvrdošíjně opakuje. To, že by si mé odpovědi nevšiml je při rychlosti s jakou reaguje na mé příspěvky blbost, takže se mu to jen hodí do krámu a když jen konstatuji, že má ze mě obavy a proto na mě mění trenéra, tak se mu dostane opět neutuchající přednášky o tom, že on je ztělesněná cnost a spravedlnost. Člověk který nedokáže respektovat toho druhého,.hanící ho výrazy že slovníku starého dlaždiče, člověk používající ke shození někoho rasistické výrazy, tak jako nyní v jednom že svých příspěvků o Váchovi, tvrzením, že za to může jeho židovská výchova, to je u mě primitivní blb.

ja nejsem ztelesnena ctnost a spravedlnost, to akorat tak vypada kdyz se srovnavam s tebou :p
ps. jsem rad ze si na me zas neco vytahnul a jsem prekvapen ze to neni svata bylina ale obrizka zastupce kapitana Sparticky, hh
btw. kdyz ty oznacis spartany jako rumuny tak samozrejmne na tom neni nic spatneho, ja kdyz slavisty jako zidy, tak jsem hnusnej nacek