kopeckar wrote:Jsi sračka a lhář :
jses si stale jisty ze ja jsem ten, komu tecou nervy?
jen okrajove ; ja jsem netvrdil ze mam horsi vykon tymu nez ty , ja tvrdil to ze mi uz odesla valna cast tymu (kdyz mas tak vsechno zmakly kolik jsem dostal zlutejch karte a tak, tak se taky podivej na hrace CF Silva /76/, LB Pralja /75/, CM Reid /74/, LM Sevcenko /74/, RM Trotsl /76/, CB Tao /74/, RB Gabaron /74/, clenove meho elitniho A tymu, kteri to uz maji za sebou)
ale hlavne, jsem nucen nazorne ti predvest, co znamena, tebou dokola vyhlasovane ;
Sorry, ale nad zabejvanim se takovejch blbosti, fakt neminim ztracet svuj cas
Jestli ti prijde normalni a nebo komukoliv jinymu tady to, ze mi uz po x ty vycitas me smlouvy pred zapasem a hodnotis to tak ze "jsem utekl z boje rovny s rovnym"
(v dobe kdy uz moje nej je pryc, narozdil od tvyho)"
a to me vyzivat a na souboj ve dvouch nevyznamnejch pratelacich, ktere prezentujes jako "konecne prvni spravedlivy boj"
(volna citace :p), v dobe kdy me odesla pulka zakladu a ty druhy je 31,
tak promin, ale pripadam si ze bud ty a nebo ti co maji stejnej pohled na vec, jsou , ne z jiny planety, ale z jiny galaxie
tobe to vazne prijde normalni?
btw. rad me poucujes o sp, prijde ti ze ma smysl, pro muj starej a unavenej kadr aby si zaplejtvalo dva dny nakyma bezvyznamnyma pratelkama, jen kvuli tomu aby se ti ulevilo? (bud by si vyhral a do konce veku by si tu machroval a nebo by si prohral a to by si pak nejspis spachal harakiri)
kdyby si aspon pozmenil, tebou spatne uvadeny priklad s tluchubou a zmenil sazku na ten rozprodej tymu
sice vim ze ma nejlepsi era je za mnou (a sice mame furt obdobne silny tymy, s tim rozdilem ze ja agresory (vyhoda byla ta, ze jsem mel vzdycky nejlepsi tym, diky top hracum, ktery uz povetsinu nemam

)) a tak jsem v nevyhodne pozici, ale zas bych min riskoval a bylo by o co hrat, to by mozna pro me melo value, idealne v prvnim kole Jatek;)
takze, nezajimas me, tohle nebavi uz ani me:) ...ja "skourena smazka mdleho rozumu" ti musim rict, delej se sebou neco, fakt nejsi v poradku a zamysli si nad sebou a nad tim co tady pises. fakt ti to pripada ready?!
ps. pokud citis potrebu me vyzvat na souboj, tak se obrat na nas klubovy sekretariat. podminka je to, ze by se hralo o vyprodej tymu a ne o trapny "opusteni fora"
idealne na neutralni pude, a nebo dvojzapas v jeden den;)
s panem bohem....