Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
To ťa predsa nemôže rozhodiť...palo wrote: .... vyběhl na mě výkon 151

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Gratulace palovi k cenné remízce, indiáni narazili ohnivou vodu a zběsile tančí kolem autobusů.Milko wrote:To ťa predsa nemôže rozhodiť...palo wrote: .... vyběhl na mě výkon 151Aj dva autobusy Indiánov vyrazili do Belgicka, takže budeš tam mať domáce prostredie...

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Redka na domácí straně výkony trochu srovnala (148:147) a je z toho remíza.Milko má tříbodový náskok a může si ve zbývajících 4 kolech dovolit jednou prohrát,protože má o 2 výhry víc...Držím palce a gratuluju k už jistému postupu!!! 

-
pěkně pánové

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Super výsledok, super práca Palopalo wrote:Redka na domácí straně výkony trochu srovnala (148:147) a je z toho remíza.Milko má tříbodový náskok a může si ve zbývajících 4 kolech dovolit jednou prohrát,protože má o 2 výhry víc...Držím palce a gratuluju k už jistému postupu!!!

Díky za gratulku. Dúfam, že budúcu sezónu spolu s kopeckarom pôjdete zase o niečo vyššie. Budem Vám držať palce páni

-
No ještě nejsem ani v B (viz topic C), ale udělám pro to vše. Ta myšlenka, že se sejdem všichni v A se mi zamlouvá.Milko wrote:Dúfam, že budúcu sezónu spolu s kopeckarom pôjdete zase o niečo vyššie. Budem Vám držať palce páni

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Dnes v plné síle na třetího a ani jsem moc nehrotil agresivitu,celkem jsem čekal výhru...místo toho 3 červenékopeckar wrote:No ještě nejsem ani v B (viz topic C), ale udělám pro to vše. Ta myšlenka, že se sejdem všichni v A se mi zamlouvá.Milko wrote:Dúfam, že budúcu sezónu spolu s kopeckarom pôjdete zase o niečo vyššie. Budem Vám držať palce páni

Človek po vzhliadnutí výsledku si myslel, že Palo vypustil zápas a ono rozhodca bol hlavný aktér stretnutia...palo wrote:Dnes v plné síle na třetího a ani jsem moc nehrotil agresivitu,celkem jsem čekal výhru...místo toho 3 červenékopeckar wrote:No ještě nejsem ani v B (viz topic C), ale udělám pro to vše. Ta myšlenka, že se sejdem všichni v A se mi zamlouvá.Milko wrote:Dúfam, že budúcu sezónu spolu s kopeckarom pôjdete zase o niečo vyššie. Budem Vám držať palce páni![]()
![]()
a porážka 1:3...
Tak takový zápas jsem teda hodně dlouho neměl...

-
Chtěl jsem ještě urvat nějaké body,áčko jde v úterý a ve čvrtek na dvoudenní školení ke Gradymu...Milko wrote:
Človek po vzhliadnutí výsledku si myslel, že Palo vypustil zápas a ono rozhodca bol hlavný aktér stretnutia...

-
Piky piky, beru si Milkovu skříňku. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
JE TO TAM!!!
Po postupe do A-divízie sme dnešným víťazstvom pridali aj tú čerešničku na torte - víťazstvo v divízii!!! Pred posledným kolom nás už nemôže nik obehnúť a tak si môžme kľudne vydýchnuť
Som rád, že aj brácho Dajo sa zachránil v A-divízii a tak si môžme konečne zahrať obidvaja spolu najvyššiu súťaž!!!
Po postupe do A-divízie sme dnešným víťazstvom pridali aj tú čerešničku na torte - víťazstvo v divízii!!! Pred posledným kolom nás už nemôže nik obehnúť a tak si môžme kľudne vydýchnuť

-
gratulace veliká....jsem rád,že Vám to vyšlo...můžeš mu to dát jako dárek k jeho dnešním narozeninám .)...potkáme se ve výtahu....byl jsem poslán na převýchovu sem.Milko wrote:JE TO TAM!!!
Po postupe do A-divízie sme dnešným víťazstvom pridali aj tú čerešničku na torte - víťazstvo v divízii!!! Pred posledným kolom nás už nemôže nik obehnúť a tak si môžme kľudne vydýchnuťSom rád, že aj brácho Dajo sa zachránil v A-divízii a tak si môžme konečne zahrať obidvaja spolu najvyššiu súťaž!!!

-
Gratulace, už jsem si byl prohlédnout tvoji šatnu, přemýšlel jsem, jestli jí dát do původního stavu, ale nakonec jí nechám tak jak je se stopami oslav postupu.Milko wrote:JE TO TAM!!!
Po postupe do A-divízie sme dnešným víťazstvom pridali aj tú čerešničku na torte - víťazstvo v divízii!!! Pred posledným kolom nás už nemôže nik obehnúť a tak si môžme kľudne vydýchnuťSom rád, že aj brácho Dajo sa zachránil v A-divízii a tak si môžme konečne zahrať obidvaja spolu najvyššiu súťaž!!!

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Gratulace Mohykanum s Milkem na bradě k titulu v B divizi 

Start 16S H.1403 (6.,2.)