Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Post Reply
Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Azor »

mouven wrote:
Azor wrote:Jo a škoda že něco v podobném duchu tu nenapsal mouven, bych si ho dnes vychutnal
No jo no.. sice trochu opožděně, ale gratuluju. Radši jsem nekoukal ani na sestřih, pač co jsem slyšel byla od nás tragédie, ale teď ten Liberec jsem si vychutnal..
No hlavně Azore doufám, že jsi ty 3 body nezapíjel vínem:-D
Hmm, tak jak vidím, tak mi ta sobotní "estráda" na srazu ve VP bude připomínána po celý rok :lol: :mrgreen: A od té doy jsem vinco nepil, jak se tak říká, "pro jistotu" :mrgreen:
Jinak, zas se tu chytli kopečkář s frankiem, já už celkem uvažuju nad tím, že jím tu založím spešl topic s názve kopečkář vs. frankie :lol: Bo tu celkem dost zahlcují svým rozepřemi staronovou tlachárnu a díky tomu se tu ztratí i jiné příspěvky "mimo mísu SP".
A ještě něco: Mě dnes celkem zaujal tento článek: Ve Vietnamu našli ztraceného otce se synem, 40 let žili v džungli
tak pokud to není novinářská kachna, tak je to důkaz, že se člověk nemusí ztroskotat jen na pustém ostrově, stačí se ztratit na 40 let v rozlehlé džungli. A pokud se to potvrdí, tak to bude zpráva 21.století, bo v dnešní době by to fakt bylo něco unikátního :shock:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

heh, nazval bych to ; Hovory H, opet na scene :mrgreen:
Azor wrote:zpráva 21.století
spis bezvyznamna zajimavost
jestli je tohle pro tebe zprava stoleti, tak se zacni zajimat co se deje po svete...
jinak po 40letech raje, je ceka tvrdy navrat do reality, velmi tvrdy. lepsi pro ne, kdyby je nikdy nenasli... :|

ale pripomelo mi to jeden ftip, snad jsem ho necet tady ;

zpovida se chlap u farare a rika mu ze za valky schoval pred nacisty jednu zidovku u sebe doma
farar na to, ze je to obdivuhodne a ze neni se za co omlouvat
a na to mu chlap rika, ze ale za to po ni chtel na oplatku pravidelny sex
to uz se farar netvari tak nadsene, ale rika mu ze riskoval svuj zivot a ze to neni zas tak nic hroznyho, kdyz s tim souhlasila
no a pak se ho ten chlap zepta, jestli ji ma rict ze uz je dvacet let po valce... :twisted:

ps. doufam ze opet nebudu narcen z xenofobie za pouziti slova zid
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:heh, nazval bych to ; Hovory H, opet na scene :mrgreen:
Azor wrote:zpráva 21.století
spis bezvyznamna zajimavost
jestli je tohle pro tebe zprava stoleti, tak se zacni zajimat co se deje po svete...
jinak po 40letech raje, je ceka tvrdy navrat do reality, velmi tvrdy. lepsi pro ne, kdyby je nikdy nenasli... :|

ale pripomelo mi to jeden ftip, snad jsem ho necet tady ;

zpovida se chlap u farare a rika mu ze za valky schoval pred nacisty jednu zidovku u sebe doma
farar na to, ze je to obdivuhodne a ze neni se za co omlouvat
a na to mu chlap rika, ze ale za to po ni chtel na oplatku pravidelny sex
to uz se farar netvari tak nadsene, ale rika mu ze riskoval svuj zivot a ze to neni zas tak nic hroznyho, kdyz s tim souhlasila
no a pak se ho ten chlap zepta, jestli ji ma rict ze uz je dvacet let po valce... :twisted:

ps. doufam ze opet nebudu narcen z xenofobie za pouziti slova zid
Tak ten název jsi vystuhl hodně přesně :lol:
A k těm Vietnamcům: Já moc nečtu zprávy na netu, už z principu (viz. ty moje předešlé negativní názory na na novináře, anebo jak jsem je tu dříve nazýval, na medmrdkáře), nicméně 40 let mimo civilizaci nemohl žít v dnešní době nidko, tedy krom těch dvou, proto je to dle mě zpráva 21.století. A máš pravdu, ono je někdy lepší být zvířetem a být třeba i sežrán, než žít jako člověk na Zemi
P.S. K tomu vtipu: Mě pobavil, jen bacha aby tam někdo neviděl rasismus třeba jako tehdá ty u toho mého vtipu s těmi dvěma boxery a textem: Neboj brácho, ti cikáni daleko neutečou. :wink:
frankie_doparoma

nadavas na medmrdky a pritom sam pouzivas jejich terminologiji a oznacujes nakou udalost (at uz jakokoliv) za udalost stoleti, stoleti ze kteryho uplynula 1/10....
....jeste na to je cas, zhruba 87let, na naky sumare

a ze z principu nectes zpravy na internetu (btw. a kde je tedy ctes, jestli nekde?) je tva chyba, internet ma prave tu vymozenost, ze kdyz chces a hledas muzes najit zdroje ktere nepisou primarne zpravy kvuli tomu aby vydelali (ctenost za cenu senzachtivych polopravd ) a nebo aby ovlivnovali sve ctenare tak jak chce jejich vlastnik promyslenou propagandou, ale to by si nekdy musel dojit dal nez na novinky.cz/aktualne.cz no...

a kdyby si cetl i neco jinyho, tak by si mozna vedel, ze i jeste dnes jsou skupiny lidi co ziji mimo civilizaci, i kdyz pravda, ze tech uplne nedotcenych je opravdu pramalo.... http://en.wikipedia.org/wiki/Uncontacted_peoples (a rikat o tech dvou vjetnamcich ze ziji mimo civilizaci, to jako sice ano, ale ne tak uplne, dyt oni kvuli ty civilizaci a kvuli jejich valce utekli prave)
a taky by si mozna vedel ze v jizni americe tezari vyhanej a zabijej takovyhle lidi, pac jim prekazej pri jejich drancovani (na starym pc mam odkaz na takovou akci ve ktery se angazovala Sepultura...hodne smutne...)
. A máš pravdu, ono je někdy lepší být zvířetem a být třeba i sežrán, než žít jako člověk na Zemi
sice to zni zajimave, ale ja to teda nechapu co si tim myslel :D :D oni nezili jako lide? na zemi? ja bych rek ze zili vic jako lide nez jak zije leckdo z te nasi civilizovane spolecnosti:) (i kdyz civilizovane... jo mame oproti nim vymozenosti jako jsou treba veznice, dluhy, exekuce, bezdomovce,penize, neuctu a lhostejnost k prirode..... To oni nemaj, nejsem si tak uplne jist jestli my jsme ti "civilizovani" (v tom smyslu ze jsme neco vic, ty chytrejsi a navysi:)))

a k tomu ps;
za prve teda to nebyli boxeri a nebo naky boxeri na steroidech teda, protoze boxer neni takhle namakanej, ale to je vedlejsi
zid neni sproste slovo (stejne jako cikan, vjetnamec a nebo moravak) a jestli ti prijde ten vtip na stejne urovni jako kdyz dva od pohledu vostry pejsci vyhlizi do dali a pod tim je napis "ty cikani nam neutecou daleko", tak teda nevim, leda ze by ti psi po nich chteli aby jim hazeli klacek, to pak teda jo, pes nejlepsipritel cloveka:)
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:nadavas na medmrdky a pritom sam pouzivas jejich terminologiji a oznacujes nakou udalost (at uz jakokoliv) za udalost stoleti, stoleti ze kteryho uplynula 1/10....
....jeste na to je cas, zhruba 87let, na naky sumare

a ze z principu nectes zpravy na internetu (btw. a kde je tedy ctes, jestli nekde?) je tva chyba, internet ma prave tu vymozenost, ze kdyz chces a hledas muzes najit zdroje ktere nepisou primarne zpravy kvuli tomu aby vydelali (ctenost za cenu senzachtivych polopravd ) a nebo aby ovlivnovali sve ctenare tak jak chce jejich vlastnik promyslenou propagandou, ale to by si nekdy musel dojit dal nez na novinky.cz/aktualne.cz no...

a kdyby si cetl i neco jinyho, tak by si mozna vedel, ze i jeste dnes jsou skupiny lidi co ziji mimo civilizaci, i kdyz pravda, ze tech uplne nedotcenych je opravdu pramalo.... http://en.wikipedia.org/wiki/Uncontacted_peoples (a rikat o tech dvou vjetnamcich ze ziji mimo civilizaci, to jako sice ano, ale ne tak uplne, dyt oni kvuli ty civilizaci a kvuli jejich valce utekli prave)
a taky by si mozna vedel ze v jizni americe tezari vyhanej a zabijej takovyhle lidi, pac jim prekazej pri jejich drancovani (na starym pc mam odkaz na takovou akci ve ktery se angazovala Sepultura...hodne smutne...)
. A máš pravdu, ono je někdy lepší být zvířetem a být třeba i sežrán, než žít jako člověk na Zemi
sice to zni zajimave, ale ja to teda nechapu co si tim myslel :D :D oni nezili jako lide? na zemi? ja bych rek ze zili vic jako lide nez jak zije leckdo z te nasi civilizovane spolecnosti:) (i kdyz civilizovane... jo mame oproti nim vymozenosti jako jsou treba veznice, dluhy, exekuce, bezdomovce,penize, neuctu a lhostejnost k prirode..... To oni nemaj, nejsem si tak uplne jist jestli my jsme ti "civilizovani" (v tom smyslu ze jsme neco vic, ty chytrejsi a navysi:)))

a k tomu ps;
za prve teda to nebyli boxeri a nebo naky boxeri na steroidech teda, protoze boxer neni takhle namakanej, ale to je vedlejsi
zid neni sproste slovo (stejne jako cikan, vjetnamec a nebo moravak) a jestli ti prijde ten vtip na stejne urovni jako kdyz dva od pohledu vostry pejsci vyhlizi do dali a pod tim je napis "ty cikani nam neutecou daleko", tak teda nevim, leda ze by ti psi po nich chteli aby jim hazeli klacek, to pak teda jo, pes nejlepsipritel cloveka:)
Tak dobře no, i když nemám rád novináře, tak používám jejich slang, prostě z toho důvodu že ho slyším několikrát denně, i když krom BBV nesleduji moc často zprávy a já strýčka googla či tetku wikipedku používám je při hledání věcí do školy či proto, když mě někdo řekne, ať tam něco vyhledám ..
A ZATÍM to je dle mě zpráva 21.století, třeba v roce 2033 se objeví zpráva, že na Neptunu je život a já přehodnotím svůj názor o zprávě 21.století.
Ale já psal, o tom, že ti dva se prostě ztratili na několik desítek let a to je trochu o něčem jiném než tu odkazuješ ty...
A ano, žili jako lide na Zemi, jenže pak se pomalu začali chovat jako ty zvířata a postupně zapomněli proč že se do té osduné džungle vlastně vydali, to je oč tu jde...
a k p.s. právě tohle vtipy (i ty hodně černé) neřeší, je jim jedno kdo je jejich "obětí", takže se v tomhle případě jde v naší rozpeři de facto o ničem
frankie_doparoma

k ty wikipediji, ja jsem tim nechtel rict ze mas hledat tam, jenjsem odkazal na takovou neutralni pudu
i kdyz teda mam rad citat Houmra, kdyz Bartovi odpovida na "ale houmre, na wikipediji je to jinak"
tim ze mu rekne "az prijedeme domu tak to zmenime, hodne toho zmenime :twisted: "

ja ti tvuj nazor na nejvetsi zpravu stoleti neberu, mysli si co chces, jen rikam ze je to chujovina :mrgreen:

jak chovat jako zvirata? to nechapu, jako ze necumeli na televizi a nechodili do prace?
a ze zapomneli proc se tam vubec vydali... no nevim, bych spis rek ze moc dobre vedeli proc tam sli (valka) a i proto tam byli tak dlouho (a asi nevychazi JungleTimes a tak nevedli ze uz je konec valky)

my jsme v naky rozperi? :P ale jinak proste nesouhlasim, to ze se vypravi vtipy o vsem, je proste tak a je to v poradku
ja kdybych v tom svym vtipu nepouzil zidovka ale zena, tak se absolutne nic nezmeni
ten tvuj obrazkovej vtip, nemel zadnou pointu, slo jen o to ze dva nabrouseny psy vyhlizej dva cikany....ale je to burt no...

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... years.html
jinak tady mas podrobnmejsi info i s foto a video..........
btw. koukam ze ten syn hned na privitanou dostal jednu civilizovanou cigaretku s filtrikem..... :idea:
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:k ty wikipediji, ja jsem tim nechtel rict ze mas hledat tam, jenjsem odkazal na takovou neutralni pudu
i kdyz teda mam rad citat Houmra, kdyz Bartovi odpovida na "ale houmre, na wikipediji je to jinak"
tim ze mu rekne "az prijedeme domu tak to zmenime, hodne toho zmenime :twisted: "

ja ti tvuj nazor na nejvetsi zpravu stoleti neberu, mysli si co chces, jen rikam ze je to chujovina :mrgreen:

jak chovat jako zvirata? to nechapu, jako ze necumeli na televizi a nechodili do prace?
a ze zapomneli proc se tam vubec vydali... no nevim, bych spis rek ze moc dobre vedeli proc tam sli (valka) a i proto tam byli tak dlouho (a asi nevychazi JungleTimes a tak nevedli ze uz je konec valky)

my jsme v naky rozperi? :P ale jinak proste nesouhlasim, to ze se vypravi vtipy o vsem, je proste tak a je to v poradku
ja kdybych v tom svym vtipu nepouzil zidovka ale zena, tak se absolutne nic nezmeni
ten tvuj obrazkovej vtip, nemel zadnou pointu, slo jen o to ze dva nabrouseny psy vyhlizej dva cikany....ale je to burt no...

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... years.html
jinak tady mas podrobnmejsi info i s foto a video..........
btw. koukam ze ten syn hned na privitanou dostal jednu civilizovanou cigaretku s filtrikem..... :idea:
Ono je třeba možné, že ti dva teda (tedy v té době hlavně otec) se určitě po nějaké době chtěli vrátit zpět mezi civilizaci, jenže se ztratili a postupem času se z nich stali téměř zvířata.
A ké cigaretě: Dle mého (možná zkresleného) názoru jde hlavně o tvorbu a senzachtivost médií.
A k tomu vtipu: Já to dal vzhledem k tomu, že jsem prostě asi už rasista vůči romům, jak slyším že všech stran (tj, média, vlády ČR, EU atd.) jenže ono je to dáno tím, že většina Čechů ví jak to chodí a právě ta většina ví, že se (záměrně?) mluví o Česku, že je velká část obyvatel nesnášenlivá vůči romům, i když je to v reálu jinak, já vím že se budu opakovat, ale prostě jsou strašně zveličovány útoky a pochody proti romům i v cizích médií, zatímco o třeba o Duchcově či napadení kluka romy před lety u Krupky (navíc tu je jasný dvojí metr české justice - zatímco za útok za Natálku dali viníkům okolo 20 let, tak romové za útok na toho chlapce dostali směšné tresty) se v zahraniční mluví málokdy
sexy kote

Post by sexy kote »

Grrrrr :evil: Potvrzení formy na pohárové ostudě bylo na dosah. Nezískání bodů tam je docela k vzteku :cry: Po většinu zápasu klokani lepší, bohužel rozhodlo nastoupení Koksíka, který byl nejlepší hráč zápasu.
frankie_doparoma

kopeckar wrote:Jsem rád, že tě tu máme. Takovej Brouk Pytlík, co všude byl, všemu nejlépe rozumí a má. patent na rozum se hodí. Teď si ale odpočiň a zajdi si koupit do lékárny Semosel.
pokud mas nadale nutkavou potrebu se tu nadale ztrapnovat a chytat me za slovo (coz v tomhle konkretnim pripade musi soudnej clovek pri smyslech uznat ze ty dve veci spolu souvisi jako den a noc), tak prosim, ale ja se toho zucastnovat nebudu

ale poprosil bych te, kdyz teda chces dal resit hovna, aby si nejdriv zareagoval na muj posledni post tady v tlacharne, od kteryho si utek jako zpraskanej pes a nemas na to co napsat (a nejsi ani dost soudnej na to aby si po tom po par dnech tu dal exhiboval, takze nejdriv reakci tam a pak mi pis co chces)

ps. si mel k snidani vtipnou kasi, ne? :mrgreen: priste si do ni zamichej i naky mysli, protoze me to moc nedava smysl....
leda ze by ten preparat z lekarny byl na to aby vyrazne degradoval intelektualni schopnosti a ja bych pak byl na stejne vlne jako ty a konecne by jsme si rozumeli, to pak teda jo :p
Azor

Post by Azor »

Tak včera 1.poločas na Bazalech byl od Baníku ještě dobrý, hlavně ten začátek, jenže 2.poločas už nás Jablonec tlačil, a od té penalty to kromě té šance Tondy byl děs a hrůza, hra Baníku na úrovni asi tak okresního přeboru, někteří hráči by se měli navzájem proliskat, aby si uvědomili, že za Baník musí hrát CELÝCH 90 min.!! :evil:
Jinak, rozhodčí i s asistentama pískali poněkud "divně", ale penalta byla bohužel jasná a hlavně jsme si to prohráli sami lajdáctvím po té pentli...
A taky si Jablonečáci mohli odpustit ty gesta na ochozy po prvních dvou gólech, tohle je prasárna největšího kalibru. :evil: Pak se Pelta a spol. nemůžou divit, že se to chacharům nelíbí a na ochozech je poněkud "živo". Nicméně, sedačky na hřišti je taky pěkná blbost :roll:
kopeckar

Post by kopeckar »

Další připomínka dutým makovicím obhajujícím pyro. :!:

http://www.sport.cz/fotbal/evropske-lig ... l#hp-artcl
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

kopeckar wrote:Další připomínka dutým makovicím obhajujícím pyro. :!:

Pyro nie je zlocin, bengale a stroboskopy by toto neurobili, kazdopadne takyto zbabely utok osudzujem...
GeorgeTT
kopeckar

Post by kopeckar »

GeorgeTT wrote:
kopeckar wrote:Další připomínka dutým makovicím obhajujícím pyro. :!:

Pyro nie je zlocin, bengale a stroboskopy by toto neurobili, kazdopadne takyto zbabely utok osudzujem...
Když si přečteš návod u kteréhokoliv výrobku zábavné pyrotechniky, tak tam zcela jistě bude nějaká bezpečná vzdálenost od ostatních lidí. Takovou určitě není možné na stadionech uhlídat a je vždy jen otázkou času, kdy nějaký podnapilý blbeček způsobí sobě a nebo ještě hůř někomu druhému zdravotní újmu. Aby to bylo bezpečné, musel by být k tomuto účelu vyčleněn nějaký ohraničený prostor a v něm by to odpalovali jedinec k tomuto účelu najatý, který by za to nesl plnou zodpovědnost a i tak vy to nebylo bezpečné na 100%. ovšem daleko bezpečnější než doposud.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaToM

Post by PaToM »

kopeckar wrote:Aby to bylo bezpečné, musel by být k tomuto účelu vyčleněn nějaký ohraničený prostor a v něm by to odpalovali jedinec k tomuto účelu najatý, který by za to nesl plnou zodpovědnost a i tak vy to nebylo bezpečné na 100%. ovšem daleko bezpečnější než doposud.
Pod toto sa podpisujem. Ak už mám ísť napr. s deťmi na štadión, tak s vedomím, že okolo nás nebudú lietať petardy. Vyčleniť priestor pre fanúšikov pyrotechniky je podľa mňa výborný nápad. Mimo takého sektoru by som pyrotechniku prísne zakázal. Kto sa bude chcieť predviesť a užiť si, tak nech ide do takéhoto kotla, kto sa toho bojí, bude sa na to rád len pozerať z diaľky.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Azor

Post by Azor »

PaToM wrote:
kopeckar wrote:Aby to bylo bezpečné, musel by být k tomuto účelu vyčleněn nějaký ohraničený prostor a v něm by to odpalovali jedinec k tomuto účelu najatý, který by za to nesl plnou zodpovědnost a i tak vy to nebylo bezpečné na 100%. ovšem daleko bezpečnější než doposud.
Pod toto sa podpisujem. Ak už mám ísť napr. s deťmi na štadión, tak s vedomím, že okolo nás nebudú lietať petardy. Vyčleniť priestor pre fanúšikov pyrotechniky je podľa mňa výborný nápad. Mimo takého sektoru by som pyrotechniku prísne zakázal. Kto sa bude chcieť predviesť a užiť si, tak nech ide do takéhoto kotla, kto sa toho bojí, bude sa na to rád len pozerať z diaľky.
Pánové, není rozdíl, jestli je pyro na Silvestra, kdy to odpaluje kdokoliv, nebo na stadionech, v obou případech se najde nějaký blbec, který nepobral rozumu a hodí to mezi lidi, jenže Silvestr je 1x za rok, zatímco fotbalových utkání je za rok několik miliónů, ale i tak se o nějakých "zvěrstvech" s pyrem až tak moc nepíše, bo těch pakoňů s pyrem není moc. Na druhé straně i na Silvestra se občas stane že se to vymkne z kontroly a pak je z toho průser.
Tím však nechci obhajovat toho idiota ze Slovanu, tohle by si měl ten strůjce zažít na vlastní, k tomu proliskat a dát mu pár dní třeba i nedat jídlo a vodu, pak by si ten bezmozek snad uvědomil, že dělobuch se NIKDY neháže mezi lidi.
Nicméně i tak tvrdím, že pyro k fotbalu patří, bo krom těchto neveselých případů pyro prostě okoření atmosféru utkání, sice se pak někdy nedá moc dýchat, smrdí to a občas díky té mlze z pyra nejde vidět přes hřiště, jenže kdo to nezažil naživo na stadionech, ten to asi nikdy nepochopí...
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”