Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, peesko: já to nepsal jako srandu,ale regulerní tipy. 

-
ok, tak si myslím, že sestoupí já + sparta nebo slaviapupajdi13 wrote:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, peesko: já to nepsal jako srandu,ale regulerní tipy.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
hmm, tak my jsme jasní. Grady nám nečekaně zrušil ( asi dnes ) společně naplánovaný přátelák na středu a tak tam máme dost důležitej turnajovej zápas...
to je další hřebíček...

-
heh, koukam ze zacina pritvrzovat....
to ja si premejslim jak to udelam a na co se soustredim, sice je me aktualni postaveni v tabulce nad ocekavani dobre, ale v utery doma damned a ve ctvrtek venku tiger (ja mam pohar, on uz ne), takze to zas tak vesely nebude.
Tak nevim jestli se dal drzet planu ze zacatku sezony, tj hrat s cup s hracema co nemaj plny expa a nebo jstli ty dve posledni kola odpiskat a zkusit pohar, kdyz uz jsem to dotahl az sem a hral vsechny ligovy ctvrtky hur.... ale zas mam jednu takovou soukromou ligovou motivaci, tak fakt nevim
kazdopande tak jako tak, v pondeli pujdu na plno urcite, jesli mi teda pesko nepredlozi nejakou seriozni nabidku, stesticku se musi jit na proti :p
to ja si premejslim jak to udelam a na co se soustredim, sice je me aktualni postaveni v tabulce nad ocekavani dobre, ale v utery doma damned a ve ctvrtek venku tiger (ja mam pohar, on uz ne), takze to zas tak vesely nebude.
Tak nevim jestli se dal drzet planu ze zacatku sezony, tj hrat s cup s hracema co nemaj plny expa a nebo jstli ty dve posledni kola odpiskat a zkusit pohar, kdyz uz jsem to dotahl az sem a hral vsechny ligovy ctvrtky hur.... ale zas mam jednu takovou soukromou ligovou motivaci, tak fakt nevim
kazdopande tak jako tak, v pondeli pujdu na plno urcite, jesli mi teda pesko nepredlozi nejakou seriozni nabidku, stesticku se musi jit na proti :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tluchubo, kamarade, muzes mluvit?ps2512 wrote: Už jsme zase pod čarou, budu si muset asi promluvit s Frenkiem
tak jak to vymyslime? tvuj titanic se potapi, vole, a samo se to neudela. Posli mi naky noticky ja to zaridim, ale nebude to levny, vole, medialni mrdky ten konec ligy sledujou, pet kapru je minimum a jestli chces jistotu tak pritlac na pilu.
tak se ozvi....
-
-
pobavilsfrankie_doparoma wrote: tluchubo, kamarade, muzes mluvit?
vole, a samo se to neudela.
tak se ozvi....

-
5 slovy pětfrankie_doparoma wrote:tluchubo, kamarade, muzes mluvit?ps2512 wrote: Už jsme zase pod čarou, budu si muset asi promluvit s Frenkiem
tak jak to vymyslime? tvuj titanic se potapi, vole, a samo se to neudela. Posli mi naky noticky ja to zaridim, ale nebude to levny, vole, medialni mrdky ten konec ligy sledujou, pet kapru je minimum a jestli chces jistotu tak pritlac na pilu.
tak se ozvi....

to je celosezonní rozpočet mého duchodcovsko-dorosteneckého týmu.....asi tě budu muset obrat o body za pomoci rozhodčích

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
heh, tak se podivej kdo piska, je ze zeme ktera je u vody a ty vode se rika karibsky more a to je na Jamajku co by kamenem dohodil
kdyz rikam pet, vim proc rikam pet

-
Však právě, soused, asi nebude chtít aby byl soused lepší jež domácí....tak nechá vyhrát násfrankie_doparoma wrote:heh, tak se podivej kdo piska, je ze zeme ktera je u vody a ty vode se rika karibsky more a to je na Jamajku co by kamenem dohodil![]()

A rozhodčí co píská by líp mohl zaříznout tebe než mě

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ja jsem reprezentant celyho Karibiku, myslis ze si necha se mnou rozhazet pratelsky vztahy, rekl bych az rodinny, kvuli nakymu chudymu vychodoevropanovi z Oleksovic? nebud naivni :p
ale jinak jo, mohl, mohl... (za bura)

ale jinak jo, mohl, mohl... (za bura)

nečekal jsem,že to bude pro tebe důležitýtomkycz wrote:hmm, tak my jsme jasní. Grady nám nečekaně zrušil ( asi dnes ) společně naplánovaný přátelák na středu a tak tam máme dost důležitej turnajovej zápas...to je další hřebíček...

i já mám v lize takovou malou soukromou motivacifrankie_doparoma wrote:heh, koukam ze zacina pritvrzovat....

-
stav týmu před posledními třemi koly
napikaču
přišel jsem o RM (zranění) a tak mám jen jednoho co má už 2 žlutý - pecka.
posty tkzv out : CB - LF - RF ....... tady už nemám ani jednoho hráče do hry pod 31.
celkově mám pro ligu k dispozici hratelných 13 hráčů z 35ti členého týmu.
Za normálních okolností bych se při tomhle rozhodčím cítil doma na Daja jako favorit.....okolnosti mě však staví do role outsidera....bez pondělních bodů ale cesta k záchraně nevede......uterý bude za nulu to už vím.
btw- tak jsem si ted udělal důkladnej rozbor posledních kol a vyšlo mi z toho jediné : není až tak duležité co já uhraju s Dajem, ale to jestli dokáže Frenkitoza dovézt 3 points z Lamovic a nebo poplujou kapři......protože bez Frenkičovi výhry je můj "tip" na sestup (pupi - rocky) téměř 100%....stejně tak jako fakt že tam nikdo nade mnou už nespadne......takže je to čistě mezi námi třemi z mých odhadů s tím že Lamík k tomu má jasně nejblíž a zastavit ho může jen to pondělí a zázračné výsledky mě nebo Tomkyče.
btw2- palo - ty zrádče
.....ted jsem si dal IP, opovaž se vyměnit toho trenera v pondělí večer 

napikaču
přišel jsem o RM (zranění) a tak mám jen jednoho co má už 2 žlutý - pecka.
posty tkzv out : CB - LF - RF ....... tady už nemám ani jednoho hráče do hry pod 31.
celkově mám pro ligu k dispozici hratelných 13 hráčů z 35ti členého týmu.
Za normálních okolností bych se při tomhle rozhodčím cítil doma na Daja jako favorit.....okolnosti mě však staví do role outsidera....bez pondělních bodů ale cesta k záchraně nevede......uterý bude za nulu to už vím.
btw- tak jsem si ted udělal důkladnej rozbor posledních kol a vyšlo mi z toho jediné : není až tak duležité co já uhraju s Dajem, ale to jestli dokáže Frenkitoza dovézt 3 points z Lamovic a nebo poplujou kapři......protože bez Frenkičovi výhry je můj "tip" na sestup (pupi - rocky) téměř 100%....stejně tak jako fakt že tam nikdo nade mnou už nespadne......takže je to čistě mezi námi třemi z mých odhadů s tím že Lamík k tomu má jasně nejblíž a zastavit ho může jen to pondělí a zázračné výsledky mě nebo Tomkyče.
btw2- palo - ty zrádče

-
mám své instrukce...pupajdi13 wrote:
btw2- palo - ty zrádče.....ted jsem si dal IP, opovaž se vyměnit toho trenera v pondělí večer