Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:nedělám si srandu, kluci bojují, já na to se.u, nezasloužím si tam zůstat na úkor nic, navíc já taky začnu rozprodávat, takže je jedno kdo z nás tam zůstane z tohoto pohledu 8)
to se šeredně pleteš hošku.
Za prvý - vubec zatím netušíš,jak dopadne zítra derby S-vs-S alias tomkyč vs pupi.
za druhý - to sis měl rozmyslet dřív a ne že sis uvědomil 2 kola před koncem , že jsi fakt lama a ted se rozhodneš zachránit tomkyče,když mě jsi minulej týden poslal do sraček 8)
já chci spadnout po ferových bojích, ne protože se někdo usmyslel že je lama a fandí slaviji
za tři - jak se asi bude cejtit letenskej šlechtic když do toho takhle ted šáhneš? nedělej ze sebe Habsburgera , kterej chtěl rozhodovat o tom že sestoupím..
za čtyři - už jsi tu Lamovickou komedii rozehrál , tak to i dohraj do záveřečného aplauzu :lol: ....třeba Tě vyvolaj zpátky na podium 8) .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote:nedělám si srandu, kluci bojují, já na to se.u, nezasloužím si tam zůstat na úkor nic, navíc já taky začnu rozprodávat, takže je jedno kdo z nás tam zůstane z tohoto pohledu 8)
Za prvý - vubec zatím netušíš,jak dopadne zítra derby S-vs-S alias tomkyč vs pupi.
za druhý - to sis měl rozmyslet dřív a ne že sis uvědomil 2 kola před koncem , že jsi fakt lama a ted se rozhodneš zachránit tomkyče,když mě jsi minulej týden poslal do sraček 8)
já chci spadnout po ferových bojích, ne protože se někdo usmyslel že je lama a fandí slaviji
za tři - jak se asi bude cejtit letenskej šlechtic když do toho takhle ted šáhneš? nedělej ze sebe Habsburgera , kterej chtěl rozhodovat o tom že sestoupím..
za čtyři - už jsi tu Lamovickou komedii rozehrál , tak to i dohraj do záveřečného aplauzu :lol: ....třeba Tě vyvolaj zpátky na podium 8) .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pobavil jsi......mě serete kluci :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote:
frankie_doparoma wrote:
ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese
...ze by nasledek te predzapasove urazky rozhodciho...? rozhodci ma dlouhe prsty :p

jinak to ses teda hrdina, vypustit zaver a znehodnocovat celou sezonu
ja bejt tvuj hrac, tak ti plivnu do tvare a dam ti vypoved at si v tom svym cirkusu ucinkujes sam 8)
frankie_doparoma wrote:tak nakonec jsem se rozhodl, vyuzit toho ze uz jsem zachranen a ligovou sezonu odpiskat zitra kolem pate hodiny ranni :)
stejne me pak uz ceka jenom damned a tigerinho, kde mam sice celkem prijatelne rozhodci a sance na bodik by naka byla, ale stejne by nic nezmenila, takze to vypustim a zacnu seriji pratelskych zapasu doma abych si vydelal na provoz na pristi sezonu a vyladil formu na pristi sezonu :)
byl bych velmi rad za konecne pate misto.... ...kvuli peneznimu bonusu, ale nevim, nevim...
Aneb když dva dělají totéž, není to totéž.
:mrgreen:
jsem rad ze si konecne vylezl z kanalu :wink:
i kdz na druhou stranu, ta tve slibovane igorovani ti dlouho nevydrzelo, no, zadne prekvapeni :mrgreen:

me "vypusteni" bude spocivat v tom, ze si na tyden domluvim na vsechny terminy pratelaky a tak logicky nebudu pripraven tak dobre jako kdybych si je nedomluvil,
coz ovsem delam jen proto, ze hrai dva zapasy proti tymum ktere maji vse jasne (jasnymistr, jasny treti flek)
kdybych hral jeste proti nekomu kdo bojuje o zacchranu, tak bych do toho sel na plno

jen retard v tom muze videt nejakou souvislost

byl bych pro aby do tohohle threadu meli vstup jen lidi hrajici A divizi a nebo ti co projdou IQ testem (resp. nakym psychotestem), pak by jsme byli totiz usetreni tech tvejch zvratku ty sampione....
Last edited by frankie_doparoma on Mon Aug 12, 2013 11:08 am, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

ps2512 wrote:
pupajdi13 wrote:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pobavil jsi......mě serete kluci :roll:
Celkem zajímavé je ps2512,že ikdybys chtěl tak už ani spadnout nemusíš a to i potom nesmyslu co jsi dneska předvedl :-)
- to nemění nic na tom,že si přeju abys v divizi zůstal. To samé přeju pupajdimu a taky tomkycz (hihi, ale co si budeme povídat to možné není, vybrat si ale mezi váma je moc těžký) :shock:
ps2512 (jedinej kdo nezradil na srazu v boji o největší trofej) :idea:
pupajdi (ďábel a nejlepší naslouchač,super soccerový kamarád a spolehlivý člověk)
tomkycz (manager,bez kterého bych titul v A nedal a asi největší smolař na můj mančaft)

Těžko se vybírá :!: :!: :!: :!: :!:
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote: jsem rad ze si konecne vylezl z kanalu :wink:
i kdz na druhou stranu, ta tve slibovane igorovani ti dlouho nevydrzelo, no, zadne prekvapeni :mrgreen:

me "vypusteni" bude spocivat v tom, ze si na tyden domluvim na vsechny terminy pratelaky a tak logicky nebudu pripraven tak dobre jako kdybych si je nedomluvil,
coz ovsem delam jen proto, ze hrai dva zapasy proti tymum ktere maji vse jasne (jasnymistr, jasny treti flek)
kdybych hral jeste proti nekomu kdo bojuje o zacchranu, tak bych do toho sel na plno

jen retard v tom muze videt nejakou souvislost

byl bych pro aby do tohohle threadu meli vstup jen lidi hrajici A divizi a nebo ti co projdou IQ testem (resp. nakym psychotestem), pak by jsme byli totiz usetreni tech tvejch zvratku ty sampione....

Jsem rád, že tě tu máme. Takovej Brouk Pytlík, co všude byl, všemu nejlépe rozumí a má. patent na rozum se hodí. Teď si ale odpočiň a zajdi si koupit do lékárny Semosel.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak palo dodržel slovo a v Litoměřicích vyměnil trenera :roll: , za to na něj uvalím šerifovu kletbu a nepomůže mu ani ten vymazlenej obrázek v jeho cupu,kterej mě posadil na prdku.
Čili zítra hraju venku proti soupeřovu Ačku,které je 100/100.
Jelikož nemám do hry ani jedno RM tak aspon teda postavím do klece toho "slavistu" jinak bych tam pak mohl rovnou ject s norsko-israelskou juniorkou.
šance na bodje i tak prakticky nulová ,takže ráno očekávám náš posun na finální 12tou pozici.
palo

Post by palo »

V tomkyczově týmu jde všechno dle jeho scénáře,na zápasy měl nastaveno,i tu výměnu měl naplánovanou... Stejně z toho mám ale smíšené pocity - jako bych se podílel na kamarádově sestupu. :roll: A ve čtvrtek přímý zápas s péeskem o sestup - z kaluže do bláta...
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

palo wrote:V tomkyczově týmu jde všechno dle jeho scénáře,na zápasy měl nastaveno,i tu výměnu měl naplánovanou... Stejně z toho mám ale smíšené pocity - jako bych se podílel na kamarádově sestupu. :roll: A ve čtvrtek přímý zápas s péeskem o sestup - z kaluže do bláta...
Péeskovi stačí i remíza, pokud prohraje, je to tomkyčovo. Ještě je ovšem ve hře boj o 12.místo a tedy o našeho soupeře do divize B.2 pro příští sezónu. Hrát s tomkyčem nebo pupajdim bude pro nás ctí a dodá to další šťávu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:V tomkyczově týmu jde všechno dle jeho scénáře,na zápasy měl nastaveno,i tu výměnu měl naplánovanou... Stejně z toho mám ale smíšené pocity - jako bych se podílel na kamarádově sestupu. :roll: A ve čtvrtek přímý zápas s péeskem o sestup - z kaluže do bláta...
Budeš kupovat od Pupajdiho GK? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak zázrak se nekonal.....pavlík nás poslal do druhé ligy.

Litomerice losers Club de Fotbal... 1 - 0... FC Letenská šlechta...( 144 : 139 )

jediné plus ze zápasu je,že jsem ustál na rozhodčího 93% agresivitu 95%...ale prd platný.
Kdyby zápas v Lamovicích ve čvrtek skončil plichtou....tak bych měl 40 bodů jako Lamič a Tomkyč o bod mín....první kriterium při rovnosti bodů je počet výher ,což by bylo stejné (12) ...ale ten další nevím,asi skore?
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Tak zázrak se nekonal.....pavlík nás poslal do druhé ligy.

Litomerice losers Club de Fotbal... 1 - 0... FC Letenská šlechta...( 144 : 139 )

jediné plus ze zápasu je,že jsem ustál na rozhodčího 93% agresivitu 95%...ale prd platný.
Kdyby zápas v Lamovicích ve čvrtek skončil plichtou....tak bych měl 40 bodů jako Lamič a Tomkyč o bod mín....první kriterium při rovnosti bodů je počet výher ,což by bylo stejné (12) ...ale ten další nevím,asi skore?
je to tak a po něm pak vyšší počet vstrelenych gólů.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote:
pupajdi13 wrote:první kriterium při rovnosti bodů je počet výher ,což by bylo stejné (12) ...ale ten další nevím,asi skore?
A potom nižšie ID tímu :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Raduuza

Post by Raduuza »

Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote:
pupajdi13 wrote:první kriterium při rovnosti bodů je počet výher ,což by bylo stejné (12) ...ale ten další nevím,asi skore?
nemyslel jsi IQ? :twisted: :twisted:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hehe, ze ja vul nevypoustel celou sezonu :twisted:

FK Hash - Damned 1:1
143:145

a to znamena ze pred poslednim kolem mam ztratu jen poude dva body na treti misto a v tom poslednim kole hraju prave s Tigerinhem a kdybych skoncil treti, byla by to haluz jako svine :mrgreen:
ale za prvy jedu ven a za druhy ja mam sp cup a Tigr nie, takze sance jsou minimalni (prima redka pro domaci by me zachranila :P )
a naskok dva bodiky na pateho
o dost pravdepodobnejsi je ze budu nakonec patej, nez treti, ale kdyz uz je ta sance, tak to musim zkusit, posledni kolo se uchylim k nejakym nekalym unfair praktikam :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote:
takže? mám ještě teoretickou šanci ?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”