Šak já ti tento příspěvek připomenu, až se tu budeš chvástat, že Tvůj McLynn je nejlepší CM v Sp všech dob
Už je to tady - nejlepší CM všech dob !
K dispozici ihned za 4M (ať tratím... )
Tak nevím,mám ho dotrénovat,dyť to hovado mi akorát zabírá místo...
Tímto žádám péeska aby se zdržel komentářů...
Já tedy nechci rýpat, chraň bůh...Ale vysvětlí mi někdo, co z tohoto hráče dělá tu zmiňovanou hvězdu?
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Si tak říkám, jak dlouho bude ještě bude trvat ten smutný rekord v aktualitách, trvající déle víc jak rok? A k tomu je nutné připočíst, že v roce 2012 byla jediná aktualita to, že sjarel hájil postup svého kamarádička raffina, ale zároveň poukázal, že všem krom belgánů za to je trestem vyloučení z SP...
...Tvaltík dnes vypustil ligu, takže asi ťa čaká niečo zlé
No já si spíše říkal, jak je možné, že je v tom Béčku tak vysoko s tím co hraje. Snad mě nepřekvapí nějakým tím randomem.
Po pravde, mne by sa hodilo repete minuloročného finále Sp cupu, keďže aj s tebou aj s Damned hrám v piatok (deň finále SP poháru) zápasy, ktoré by som rád vyhral. A vaša účasť v tom finále by mi určite dala väčšie šance na postup, takže sa zajtra snaž
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
...Tvaltík dnes vypustil ligu, takže asi ťa čaká niečo zlé
No já si spíše říkal, jak je možné, že je v tom Béčku tak vysoko s tím co hraje. Snad mě nepřekvapí nějakým tím randomem.
Po pravde, mne by sa hodilo repete minuloročného finále Sp cupu, keďže aj s tebou aj s Damned hrám v piatok (deň finále SP poháru) zápasy, ktoré by som rád vyhral. A vaša účasť v tom finále by mi určite dala väčšie šance na postup, takže sa zajtra snaž
Tak přísahám.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Tak na uplnej konec kariery tohoto týmu se chlapcům povedl husarský kousek....to nejlepší co jsem měl ještě k dispozici uhrálo součet 198 bez červené karty.