ty si nestěžuj, máš vždycky lehčí skupinu jak já, to já jsem chudáčekAtaner wrote:Mám docela slušné vyhlídky koukám...(vypadnout hned ve skupině)..

Moderator: Czech Moderators
ty si nestěžuj, máš vždycky lehčí skupinu jak já, to já jsem chudáčekAtaner wrote:Mám docela slušné vyhlídky koukám...(vypadnout hned ve skupině)..
však říkám, že má Áťa protekciHippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
Inak, prečo to zvláštne delenie - v áčku 1 áčkar, v béčku piati?
Neházej flintu do žita.Ataner wrote:Mám docela slušné vyhlídky koukám...(vypadnout hned ve skupině)..
Podle čeho se tohle losuje?Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.Mccgrady wrote:Podle čeho se tohle losuje?Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
asi se budu muset s kolegou seznámitmrakoplas44 wrote:Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.Mccgrady wrote:Podle čeho se tohle losuje?Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
hm...zajímavá myšlenkamrakoplas44 wrote:Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.Mccgrady wrote:Podle čeho se tohle losuje?Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
To jo teda ..budu se rvát ale jak eskymáckej pes..(jde o to jestli né ten bezzubej)..Raduuza wrote:však říkám, že má Áťa protekciHippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
Už se stalo a nebyl sám.Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
já jsem pořád ještě áčkařHippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()
Tak já kolegu od Romana neznám, ale předpokládám že pokud by ses chtěla s ním důvěrněji seznámit, tak to nejenže mu bys měla dát jeden ze svých podvazků, ale taky poodhalit takové to prádlo, které je nad podvazkem a které ukrývá to tajemství...Raduuza wrote:asi se budu muset s kolegou seznámitmrakoplas44 wrote: Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.
To co jsi tu napsal .........máš ve všem pravdu, jak s tím prádélkem tak s tím velkém finále kde se spolu potkáme.Azor wrote:Tak já kolegu od Romana neznám, ale předpokládám že pokud by ses chtěla s ním důvěrněji seznámit, tak to nejenže mu bys měla dát jeden ze svých podvazků, ale taky poodhalit takové to prádlo, které je nad podvazkem a které ukrývá to tajemství...Raduuza wrote:asi se budu muset s kolegou seznámitmrakoplas44 wrote: Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.
... no však všichni jistě víte jaké![]()
![]()
A nyní k bubnu: Do Áčka jsme se přihlásili jako první a byli by jsme tuze rádi, kdyby nám číslo jedna vydrželo i na konci bojů v Áčku
karlovarská losovačkamrakoplas44 wrote:Seznam týmů jsem dal jednomu kolegovi z práce a řekl jsem mu aby to rozdělil do dvou skupin a protože vůbec neví o co jde tak to je opravdu náhodné.Mccgrady wrote:Podle čeho se tohle losuje?Hippopotamus wrote:Myslím, že Léblíka si môžeš z toho zoznamu pozvaných vyškrtnúť![]()