SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote:ataner : ceni se vyhrane finale (pamatujes si kdo prohral minulou sezonu finale poharu cesky posty? ja teda ne :p ), ale jasne, i dostat se do finale je ocividne good job (a nebo minimalne lucky boy :)), to tu ale tady nikdo nezpochybnuje,
spis se pozastavuje nad oficialnimi vyjadreni klubu ohledne toho finale, chtelo by to tiskoveho mluvicho, bo takhle akorat Noumici shazujou svou praci :mrgreen:
Tak to jsem nečetl ale jdu na to.. :wink:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote:podruhé se tím kdyby zase oháníte. :mrgreen:
jediny kdo se tu neustale necim ohani si ty :mrgreen:

btw. ty stejne muzes jenom prohrat,
preci kdyz si provedl to slavne srovnani nasich vzajemnych zapasu, tak si vsechny me vyhry schodil, tim ze jednou si mel naky vylouceni, jednou jsem vyhral i kdyz jsme meli stejny vykony atp...
a ty proti damned proste nemuzes mit lepsi vykon, jedina moznost je ze ji zarizne rozhodci, ale v tom pripade by si nemol byt se svou vyhrou spokojen, nebo je tomu v tomhle pripade jinak?

to ty si ten, kdo by si mel ujasnit par veci, vladce :mrgreen:
Souhlas, ale nemůžeš přeci tvrdit něco jiného tehdy a něco jiného teď. Buď jsem měl pravdu tehdy a nebo ji mám teď. Proto jsem žádal o jasné stanovisko. Takže musím uznat ač nerad, že jsi tehdy měl pravdu. Holt je to hra a ta vyloučeni, zranění a překvapivé vysledky k ní patří. Takže ano byl jsi lépe připraven a proto jsi v našich vzájemných zápasech úspěšnější.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

Azor wrote:
Ataner wrote:
Azor wrote:No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné.
Výhoda,nevýhoda pořád je to dvakrát finále a to se cení kdo z nás tam kopal abychom soudily .. :wink:
Jo to jo, nicméně kopečkář měl již 2x z pekla štěstí. Nicméně mě není až tak moc proti srsti to, že hrál pořád doma, prostě je to los, mě nejvíc vadí že je ve finále zrovna kopečkář, bo ty jeho komentáře svou fakt někdy"výstavní". Ale tak co, stejně si o něm část fóra myslí svoje a jak se říká nech brouka žít, stejně je to jenom hra.
Takže pořád jsme u toho že vlastně nešlo až tak o finále a zahráné domácí zápasy..tak jako o Kopečka samotného. Kdyby se tam dostal kdokoliv jiný myslím že bychom zde četli mnohem pozitivnější komentáře o štěstí.. :wink:
Možná ano někdy i méně znamená více,Kopeček má svůj osobitý styl komentářů plus ten smajlík který je tam občas i navíc a dává komentu trošku jiný obraz ale ... ten kvalitní kádr tam je o tom žádná takže priorita byla na pohár a to finále je zasloužené..
JPD - B.3
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote:Souhlas, ale nemůžeš přeci tvrdit něco jiného tehdy a něco jiného teď. Buď jsem měl pravdu tehdy a nebo ji mám teď. Proto jsem žádal o jasné stanovisko. Takže musím uznat ač nerad, že jsi tehdy měl pravdu. Holt je to hra a ta vyloučeni, zranění a překvapivé vysledky k ní patří. Takže ano byl jsi lépe připraven a proto jsi v našich vzájemných zápasech úspěšnější.
Ty kráso.. :shock:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné. Když k tomu přičtem chování a komentáře kopečkáře, tak já mu sice fandím, jenže jen díky tomu že hraje právě proti Dammed a že reprezentuje čechy, avšak to je asi tak vše. Prostě se tam dostal ten poslední čech, kterého bych tam chtěl vidět a už zase, toť můj názor.
P.S. By mě zajímalo, kolikrát bude hrát kopečkář v příští sezóně (a hlavně v případném posledním týdnu) hrát doma. Nedivil bych se ani, kdyby hrál celý pohár příští sezónu jen doma. Vím že je to o náhodě a o losu, jenže taky by se s tím mělo něco dělat, aby nehrál jeden tým skoro pořád doma a druhý zase furt venku :wink:
Azore ubezpečuji tě, že je to můj poslední na výkon hraný ročník SP cupu a to ať už dopadne páteční zápas tak či tak. Má mise pokračuje útokem na postup do A divize. :mrgreen:
Azor wrote:
Ataner wrote:
Azor wrote:No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné.
Výhoda,nevýhoda pořád je to dvakrát finále a to se cení kdo z nás tam kopal abychom soudily .. :wink:
Jo to jo, nicméně kopečkář měl již 2x z pekla štěstí. Nicméně mě není až tak moc proti srsti to, že hrál pořád doma, prostě je to los, mě nejvíc vadí že je ve finále zrovna kopečkář, bo ty jeho komentáře svou fakt někdy"výstavní". Ale tak co, stejně si o něm část fóra myslí svoje a jak se říká nech brouka žít, stejně je to jenom hra.
Azore držím ti palce, aby ses tam aspoň jednou podíval ty rozumbrado. Btw mám za to, že o každým si "část fóra myslí svoje", Bože to je zase moudro, pamatuju doby, kdy si tu každý dělal z tebe srandu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
hansjorg VFB
Team Manager

Post by hansjorg VFB »

Vůbec nevím o co jde, ale přijde mi, že se zde řeší kraviny.
Každopádně v pátek držíme palce ŇOUMÍKŮM :)
VFB Stuttgart
C2.
kopeckar

Post by kopeckar »

hansjorg VFB wrote:Vůbec nevím o co jde, ale přijde mi, že se zde řeší kraviny.
Každopádně v pátek držíme palce ŇOUMÍKŮM :)
Díky, dostali jsme 3200 lístků, víc nám domácí nechtěli dát a tak sháníme jedince se silným hlasem, abychom těch 60.800 domácích fanoušků přeřvali. Kdo s mysli, že má silný hlas, může to zkusit na našem sekretariátu změřit. Pokud dosáhne požadované hranice, je vstupenka s letenkou jeho. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote:Souhlas, ale nemůžeš přeci tvrdit něco jiného tehdy a něco jiného teď. Buď jsem měl pravdu tehdy a nebo ji mám teď. Proto jsem žádal o jasné stanovisko. Takže musím uznat ač nerad, že jsi tehdy měl pravdu. Holt je to hra a ta vyloučeni, zranění a překvapivé vysledky k ní patří. Takže ano byl jsi lépe připraven a proto jsi v našich vzájemných zápasech úspěšnější.
ja nic netvrdim, ja te jen konfrontuju s tvymy drivejsimi stanovisky,
muj postoj k dane situaci je jasny a staly.
To ze si po me chtel nake jasne stanovisko (a ani teda ted nevim jake stanovisko... co jsem tvrdil jinak ted nez predtim? :?: ), to mi nedoslo, ja myslel ze je to na mcgradyho, ja se puvodne do te diskuze nechtel zapojovat, jen mi to proste prislo vtipne. (ne to ze by si snad byl ve finale "nepravem" ci "zaslouzene" (=shit), jen proste to ze te posledni dva rocniky nepochybne provazi priznivy los (az na finale. coz neni nic spatnyho, proste je to tak a muzes bejt jen rad, kdo by nebyl:)) a ty tu mluvis o tom jak s damned vladnete sp cupu...pritom stacilo dvakrat otoceny domaci/hoste a nemusel si byt ani v jednom finale, pod pojmem vladnuti si predstavuju jinej style...
problem sp cupu je ten, ze cenny na celym tom poharu je jen ten pohar a ten ziskava jen vitez....
damned vladne, a ne sp cupu ale celymu sp a jeste nakej cas bude...

jinak jsem rad ze si prehodnotil sve stanovisko, sice nevim co je toho pricinou, jestli prihodna konstelace hvezd, nahoda a nebo to ze by se to tvrzeni mohlo obratit proti tobe v nejmin vhodnou dobu, ale to neni podstatne.
kazdopadne jsem za to rad;)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Azor

Post by Azor »

Damned United - ŇOUMÍCI 1:0 (153:137)

Tak kopečkář dohrával 8 min. v 9-i lidech, což se podepsalo pod jeho výkon, takže Dammed má zase double. Nicméně ani kopečkář nemusí smutnit, přeci jen 2x finále je lepši, než vypadnout v osmifinále či semifinále.
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:Damned United - ŇOUMÍCI 1:0 (153:137)

Tak kopečkář dohrával 8 min. v 9-i lidech, což se podepsalo pod jeho výkon, takže Dammed má zase double. Nicméně ani kopečkář nemusí smutnit, přeci jen 2x finále je lepši, než vypadnout v osmifinále či semifinále.
Je to tak, to co jsem potřeboval na druhé straně, přišlo u mě. Oba jsme hráli se 100% agresivitou, jednotlivé agresivity hráčů jsme měli prakticky stejné a tak to bylo o tom jsi dá víc rozhodčím a my jsme asi moc šetřili. Tam či tak zasloužená výhra Damned. Nás těší, že tím kdo spolu s frankiem ovládl české a slovenské luhy a háje jsme my. Omlouvám se všem, které jsem dnešní prohrou zklamal a gratuluji ten co jsem naopak potěšil. Tímto považuji kapitolu s názvem SP cup uzavřenou a pro příští sezóny vyklízím post korunního prince ostatním.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

Jsi se nedíval včera na Liberec?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote: Nás těší, že tím kdo spolu s frankiem ovládl české a slovenské luhy a háje jsme my.
my v FK Hash jsme rozhodne ceskoslovenske luhy a haje v nejprestiznejsi soutezi na sp neovladli, my jsme je jen vyplenili (muze popravili, zeny znasilnily a deti zotrocily :p ), nejlepsi cesky tym v Acku byli opet Czech Tigers
ja dostavam financni a moralni podporu od Jamajskeho fotbaloveho svazu a proste jsem reprezentant Jamajky, i pres to ze ve svy obcance mam ze mam ceskou narodnost (i kdyz jsem se narodil jako cechoslovak, to jen, jak je to tu pomijive.... za 20 let tam budou mit vsichni narodnost evropskounijskou...)
nedavno i na belgickym foru, jsem musel vysvetlovat ze nemam nic spolecnyho s Ceskem, kdyz Mourinho trenuje Chelski, taky to neznamena ze jsou blues reprezentanti portugalska a ja proste odmitam jakekolif spojovani FK Hash s kapr-ceskem.
Nemuzu hrat ceskou ligu, nemuzu hrat ty evropsky souteze (protoze jsou jen pro evropsky tymy), nereprezentuju cesko, tecka. 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote: Nás těší, že tím kdo spolu s frankiem ovládl české a slovenské luhy a háje jsme my.
my v FK Hash jsme rozhodne ceskoslovenske luhy a haje v nejprestiznejsi soutezi na sp neovladli, my jsme je jen vyplenili (muze popravili, zeny znasilnily a deti zotrocily :p ), nejlepsi cesky tym v Acku byli opet Czech Tigers
ja dostavam financni a moralni podporu od Jamajskeho fotbaloveho svazu a proste jsem reprezentant Jamajky, i pres to ze ve svy obcance mam ze mam ceskou narodnost (i kdyz jsem se narodil jako cechoslovak, to jen, jak je to tu pomijive.... za 20 let tam budou mit vsichni narodnost evropskounijskou...)
nedavno i na belgickym foru, jsem musel vysvetlovat ze nemam nic spolecnyho s Ceskem, kdyz Mourinho trenuje Chelski, taky to neznamena ze jsou blues reprezentanti portugalska a ja proste odmitam jakekolif spojovani FK Hash s kapr-ceskem.
Nemuzu hrat ceskou ligu, nemuzu hrat ty evropsky souteze (protoze jsou jen pro evropsky tymy), nereprezentuju cesko, tecka. 8)
Tak ať je po tvém ty Rastafariáne. Peace.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

tak ve finále velká smůla, to, co bys potřeboval u soupeře, přišlo u tebe. Na druhou stranu, už teď tu s tebou není k vydržení, ani si nechci představit, co by přišlo po tvé výhře 8) Ale je to škoda být dvakrát ve finále poháru a hrát oba zápasy venku u rumuna...
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:
I já to tak bral, že jsem druhý nejlepší manager česka :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”