kopeckar wrote:Souhlas, ale nemůžeš přeci tvrdit něco jiného tehdy a něco jiného teď. Buď jsem měl pravdu tehdy a nebo ji mám teď. Proto jsem žádal o jasné stanovisko. Takže musím uznat ač nerad, že jsi tehdy měl pravdu. Holt je to hra a ta vyloučeni, zranění a překvapivé vysledky k ní patří. Takže ano byl jsi lépe připraven a proto jsi v našich vzájemných zápasech úspěšnější.
ja nic netvrdim, ja te jen konfrontuju s tvymy drivejsimi stanovisky,
muj postoj k dane situaci je jasny a staly.
To ze si po me chtel nake jasne stanovisko (a ani teda ted nevim jake stanovisko... co jsem tvrdil jinak ted nez predtim?

), to mi nedoslo, ja myslel ze je to na mcgradyho, ja se puvodne do te diskuze nechtel zapojovat, jen mi to proste prislo vtipne. (ne to ze by si snad byl ve finale "nepravem" ci "zaslouzene" (=shit), jen proste to ze te posledni dva rocniky nepochybne provazi priznivy los (az na finale. coz neni nic spatnyho, proste je to tak a muzes bejt jen rad, kdo by nebyl:)) a ty tu mluvis o tom jak s damned vladnete sp cupu...pritom stacilo dvakrat otoceny domaci/hoste a nemusel si byt ani v jednom finale, pod pojmem vladnuti si predstavuju jinej style...
problem sp cupu je ten, ze cenny na celym tom poharu je jen ten pohar a ten ziskava jen vitez....
damned vladne, a ne sp cupu ale celymu sp a jeste nakej cas bude...
jinak jsem rad ze si prehodnotil sve stanovisko, sice nevim co je toho pricinou, jestli prihodna konstelace hvezd, nahoda a nebo to ze by se to tvrzeni mohlo obratit proti tobe v nejmin vhodnou dobu, ale to neni podstatne.
kazdopadne jsem za to rad;)