Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

Milko wrote:
Dajo wrote:30.kolo

Mccgrady City Football team 1 - 0 FK Laugaricio 147:145

Grady nás aj napriek poháru jasne zvalcoval , napriek tomu sme v tabuľke neklesli a konečné 7.miesto je pre nás vynikajúci výsledok. :wink:
Dajo, skvelé umiestnenie v tejto sezóne!!! Na to, aký si čajový manager, si dokázal obdivuhodný výsledok :mrgreen:
Gratulace, Milko má co dělat, aby vylepšil rodinný rekord. apropós, nechce se mi to teď přes mobil hledat, ale jak tehdy dopadli ti bratři ve společné sezoně v Áčku? Když už mě první bratrská dvojice, tak by jste mohli zaútočit na titul nejlepší bratrské dvojice v Áčku. Pokud se to totiž nepodaří budete nejhorší bratrskou áčkovou dvojicí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

heh, tak to jsem vazne necekal;
pred sezonou to ze bych snad mohl vylepsit sve postaveni (proc taky, hraci zacli v tyhle sezone dosahovat 31. roku a taky jsem nemel tak dobrou delegaci rozhodcich jako v minuly sezone a proste mam horsi tym nez loni, ale ostatni jsou na tom jeste asi hur :p )
o vikendu pred poslednim tejdnem, kdy jsem vedel ze sance existuje ale cekali me dva vyjezdy, tezkej k tluchubovi a pretezkej k tigerinhovi a doma privitani mistra Acka
a ani pred poslednim kolem, viz ten muj predeslej prispevek:)

takze brambor menim za bronz a vsechny ceske vlajky jsou az za mnou, nadhera 8)

budu muset i prehodnotit cile do pristi sezony, puvodne jim mela byt pokus zachrany holeho zivota v Acku, ale jako treti tym tabulky musim mit vyssi cile, takze proste; udrzet se:)
Mccgrady wrote:i já mám v lize takovou malou soukromou motivaci :-) :-) :-)
a co to bylo?
ta moje byla skoncit pred tebou, jak si psal minulou sezonu ze by si neprezil kdybych byl pred tebou.... 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:heh, tak to jsem vazne necekal;
pred sezonou to ze bych snad mohl vylepsit sve postaveni (proc taky, hraci zacli v tyhle sezone dosahovat 31. roku a taky jsem nemel tak dobrou delegaci rozhodcich jako v minuly sezone a proste mam horsi tym nez loni, ale ostatni jsou na tom jeste asi hur :p )
o vikendu pred poslednim tejdnem, kdy jsem vedel ze sance existuje ale cekali me dva vyjezdy, tezkej k tluchubovi a pretezkej k tigerinhovi a doma privitani mistra Acka
a ani pred poslednim kolem, viz ten muj predeslej prispevek:)

takze brambor menim za bronz a vsechny ceske vlajky jsou az za mnou, nadhera 8)

budu muset i prehodnotit cile do pristi sezony, puvodne jim mela byt pokus zachrany holeho zivota v Acku, ale jako treti tym tabulky musim mit vyssi cile, takze proste; udrzet se:)
Mccgrady wrote:i já mám v lize takovou malou soukromou motivaci :-) :-) :-)
a co to bylo?
ta moje byla skoncit pred tebou, jak si psal minulou sezonu ze by si neprezil kdybych byl pred tebou.... 8)
Máš pravdu, ráno mě musela manželka doma resuscitovat !!! :!:
Gratulace, je to opravdu obdivuhodný výsledek.
-nečekal jsem,že ps2512 a tiger s tebou zahrají naprosto nepochopitelné výsledky :idea: ...to mi sebralo vítr z plachet, vypočítané to bylo dobře ale ostatní nepodrželi :twisted:
frankie_doparoma

hehe, tak aspon ze se ji povevedlo te nahodit :p

ja s tim absolutne nepocital, pred poslednim tejdnem jsem si rikal ze abych byl pred tebou, tebe by musel v nakym zapase sejmout random a proste nesmel by si ziskat z teh tri psolednich zapasu devet bodu a ja bych musel mit velkou kliku...
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:hehe, tak aspon ze se ji povevedlo te nahodit :p

ja s tim absolutne nepocital, pred poslednim tejdnem jsem si rikal ze abych byl pred tebou, tebe by musel v nakym zapase sejmout random a proste nesmel by si ziskat z teh tri psolednich zapasu devet bodu a ja bych musel mit velkou kliku...
Jak říkám, udělal jsem proto maximum, dokonce i pohár hrál se slabším týmem abych šel na Daja nejsilnější....prohru Tigrů doma v přímém boji jsem si nedokázal vůbec představit!
p.s. nebýt vyhraného titulu v A před dvěma sezonama asi bych to nerozdýchal :-) takle to beru s nadsázkou :-), díky Tigrům jsem titul právě získal, takže se zlobím ale né tolik :evil:
crueface1

Post by crueface1 »

pupajdi13 wrote:
pupajdi13 wrote:dolu jdu já s Tomkyčem, podle mých odhadů......peesko nás tam přidrží 8) ......ještě někdo nějakej tip :?: :!:
Jak jsem tipoval , tak se i stalo (díky peesko) 8) ......cena pro vítěze :?:

Gratulace Frenkitozovi k bronzu...pěkná práce....jinak není co oslavovat.

Krůů promin,ale nedokázal jsem to a nekopnem si spolu,to vysněné Ačko..... :cry:
Marťo,jsi špílmachr,takže se nezlobím,udělal jsi pro to vše..já se pokusím sestupovat v tvých stopách,jednou si tu ligu spolu kopneme:)
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote: apropós, nechce se mi to teď přes mobil hledat, ale jak tehdy dopadli ti bratři ve společné sezoně v Áčku?
Remedy - 4.
Meangreen - 14.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote: apropós, nechce se mi to teď přes mobil hledat, ale jak tehdy dopadli ti bratři ve společné sezoně v Áčku?
Remedy - 4.
Meangreen - 14.
to jsou bratři ? kopeček asi myslel oslíčka a rejnoka pokud se nepletu...

jinak hlásím návrat z dovolené. Po zapnutí SP jsem koukal jak vyvalenej, že jsem pořád v áčku, a nějak mi trvalo, než mi došlo, že ještě jede zbytek sezóny. Takže to dopadlo naprosto dle očekávání. Péesko měl excelovat ještě v zápase s námi, ale na to už si dal pozor, takže gratuluji k záchraně. Turnajové zápasy dopadly dobře, takže budou i peníze, finále v damned cupu se počítá. Pokusím na něj pošetřit nějakou kostru týmu... Začínáme výprodej starců... Frenkie - gratulace k bronzu, neuvěřitelná cesta tvého týmu !!!
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:
Hippopotamus wrote:
Remedy - 4.
Meangreen - 14.
to jsou bratři ? kopeček asi myslel oslíčka a rejnoka pokud se nepletu...

jinak hlásím návrat z dovolené. Po zapnutí SP jsem koukal jak vyvalenej, že jsem pořád v áčku, a nějak mi trvalo, než mi došlo, že ještě jede zbytek sezóny. Takže to dopadlo naprosto dle očekávání. Péesko měl excelovat ještě v zápase s námi, ale na to už si dal pozor, takže gratuluji k záchraně. Turnajové zápasy dopadly dobře, takže budou i peníze, finále v damned cupu se počítá. Pokusím na něj pošetřit nějakou kostru týmu... Začínáme výprodej starců... Frenkie - gratulace k bronzu, neuvěřitelná cesta tvého týmu !!!
Nene, myslel jsem ty Belgány, ale nezastírám, že i na ty dva druhé jsem pomyslel a proběhl jsem si topik k historii A divize, ale tam jsem Raynooka nenašel a nebo špatně hledal. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Nenašel jsi správně, i když je pravda že Oslíček na něj hooooooooodně dlouho čekal :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tomkycz

Post by tomkycz »

fakt, já měl za to, že áčko hrál... :roll:

jinak se tedy po čtyřech sezónách strávených v áčku s nejvyšší ligou loučíme. Sice jsem chtěl sestoupit řízeně, ale nakonec jsem si to uhrál sám na hřišti 8) Nedá se nic dělat, tým se snažil napravovat chyby manažera, ale marně. Za největší chybu považuji rozhodnutí hrát pohár, tak nějak jsem nevěřil, že bych mohl o záchraně vážně uvažovat. Zda se ještě někdy vydáme hrát velký fotbal nevím, zatím to neplánujeme. Leda se inspirovat nejmenovaným manažerem a sestavit tým z levných, leč kvalitních hráčů... Na nějaké letité střádání to nevidím. Tímto okamžikem taky omezíme naše návštěvy na fóru, když už se nás to tady přestane týkat, ale po očku vás budu sledovat. Jsem zvědavý zejména, kam to dotáhne kopeček, hippo a xixor, kdo urve další mince a bubny, pokud nadále budou... čest
frankie_doparoma

delegace rozhodcich s FK Hash :

botosani 34/31
pardubice 97/69
tigers 71/71
grady 32/63
mohycan 94/100
rogiboys 56/44
samdoriq 33/34
crue 83/41
traxtorm 96/80
oleksov 20/40
tipsport 32/93
riverp 80/94
laugaricio 93/96
damned 89/29
willi 80/59

20-39 = 8x
40-59 = 5x
60-79 = 4x
80-100 = 13x

takze celkem spokojenost, i kdyz neni to zas tak uplne super jak se zda.. tech rozhodcich do 39 by mohlo bejt min...
a taky ty prisny... dva mam na Daja a tam to znemane ajen to ze nejsem v nevyhode ve ktere bych byl kdyby rozhodci mel min jak 80, takhle je to tak na stejno, ale aspon tak no..
klikari Botosani, Sampdoriw a prekvapive i Lamovice :evil: a i na MccGradyho bych si to predstavoval jinak...
naopak se tesim na Duely s Mohycan, Traxtorm a RiverPlate, plus ten zminovanej Laugaricio

btw. cest Tomykcz *NOSTALGICKA_SLZA_V_OKU*
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Zapoměl jsem se rozloučit - tak se mějte a drťte peeska.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

cest pupčo *NOSTALGICKE_SLZY_PRECHAZI_NA_HYSTERICKY_PLAC_A_PROKLINANI_BOHA*

btw; tomkycz: jak pises levny, ja mam takovej pocit ze oni uz levny vubec nejsou....
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:delegace rozhodcich s FK Hash :
...
klikari Botosani, Sampdoriw a prekvapive i Lamovice :evil:
Teba to prekvapuje? :lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”