za chvíli budeš hrát se mnoupupajdi13 wrote:Tak už jsem zase u Tebe šutříkušutr wrote:.............![]()
,akorát že se sunu druhým směrem.

Moderator: Czech Moderators
za chvíli budeš hrát se mnoupupajdi13 wrote:Tak už jsem zase u Tebe šutříkušutr wrote:.............![]()
,akorát že se sunu druhým směrem.
větev?? pche... ještě že jsi neřekl, stará větevpupajdi13 wrote:no nevím,jaká jsi větev,kua,,,to jsem si mohl zkusit pohlídat a spadnout správně....když já nepočítal,že se peesko rozhodne zachranovat v posledních kole a sundá mě....podívám se,jaká jsi větev.
btw - tak buhože,jsi (2)jková větev a já spadl zpatky do trojkový.Raduuza wrote:
větev?? pche... ještě že jsi neřekl, stará větev
ono je to lepší, bys pak byl na mě naštvanej, až bych tě porazilapupajdi13 wrote:btw - tak buhože,jsi (2)jková větev a já spadl zpatky do trojkový.Raduuza wrote:
větev?? pche... ještě že jsi neřekl, stará větev
hihi...to snad neRaduuza wrote:
ono je to lepší, bys pak byl na mě naštvanej, až bych tě porazila
pupajdi13 wrote:hihi...to snad neRaduuza wrote:
ono je to lepší, bys pak byl na mě naštvanej, až bych tě porazila![]()
ted už mě čeká jen toto :
No nevím,kdo si koho podá...kopeckar wrote:Takže co nás čeká zajímavého v prvním týdnu dvojkové větve?
Hned v pondělí si nemýlím-li se si palo podá remedy73 pěkně u něj, aby si nerozoral svůj pažit a zatímco já si remedyho73 pozval na pátek k nám. Už první týden nám tedy napoví.
Koukám, že máš dny otevřených dveří no.tomkycz wrote:jsme zde, zdržovat se nehodláme, body poctivě odevzdáme, návrat neočekáváme
Velmi vtipné. Dceři rostou zoubky a tak jsem neměl náladu do něčeho hrabat. Do přáteláku předtím jsem omylem poslal pár hráčů z áčka, tak jsem nějaký přijatelný výsledek odepsal a ono tohlekopeckar wrote:ŇOUMÍCI - nerazzurri. 1:2 (135:136)
... malému rostou zoubky a protože měl teploty a nespal, tak jsem se staral samozřejmě o něj. No a potom v polospánku jsem hrábl do sestavy a začal ji předělávat na 3-4-3 a to byla začátečnická chyba. ...