já počkám na tvou reakci, nic sem psát nebudupalo wrote:mám tucha že to bude teď,jenže budu na dovolené a opět nebudu moct využít svoji skvělou výmluvu...ps2512 wrote:jednou to musím prolomit

Moderator: Czech Moderators
já počkám na tvou reakci, nic sem psát nebudupalo wrote:mám tucha že to bude teď,jenže budu na dovolené a opět nebudu moct využít svoji skvělou výmluvu...ps2512 wrote:jednou to musím prolomit
Raduzka je v takej eufórii, že si aj topic pomýlila...Raduuza wrote:FK Hash Rohatsko 3 - 5 FK Raduzza
tak nevím , jak se nám tohle povedlo, jestli jsme okouzlili Frenkiče nebo rozhodčího, který rozdal čtyři červený, z toho jen jednu nám, s výsledkem jsme spokojeni, i když víme, že je to už konečná
Přijela k nam pout a já uz jsem 3 dny namrdanejpupajdi13 wrote:Oliwa nebyl shovívavý a dostal jsem přes čoko-voko.....podle předpokladů.
co ovšem předvedl peesko , to je na nobelovu cenu s tím CF.......slávista palo tím pádem jde dál a já se tady s topicem loučím.
Milko wrote:Raduzka je v takej eufórii, že si aj topic pomýlila...Raduuza wrote:FK Hash Rohatsko 3 - 5 FK Raduzza
tak nevím , jak se nám tohle povedlo, jestli jsme okouzlili Frenkiče nebo rozhodčího, který rozdal čtyři červený, z toho jen jednu nám, s výsledkem jsme spokojeni, i když víme, že je to už konečná
Ale i tak gratulujem
¨Milko wrote:2. kolo
The Last Mohycan 1 - 0 Šutrteam (144 - 140)
Šutríka sme poslali domov...
Všude dobře, doma nejlíp.Raduuza wrote:¨Milko wrote:2. kolo
a to si říkáš hostitel?
Raduzka, šutrík to očakávalkopeckar wrote:Všude dobře, doma nejlíp.Raduuza wrote:¨Milko wrote:2. kolo
a to si říkáš hostitel?
Tak zase nic...ps2512 wrote:Přijela k nam pout a já uz jsem 3 dny namrdanejpupajdi13 wrote:Oliwa nebyl shovívavý a dostal jsem přes čoko-voko.....podle předpokladů.
co ovšem předvedl peesko , to je na nobelovu cenu s tím CF.......slávista palo tím pádem jde dál a já se tady s topicem loučím.
predpoved sa naplnila no nakoniec sme po docela kvalitnom vykone so zapasom a celkovo aj s turnajom spokojnyMilko wrote:2. kolo - KO
Pia 23 Aug 2013 (18:00 CET)
ŇOUMÍCI ?? - ?? FC DAC
Milan isto podá kvalitný výkon, ale i napriek tomu opustí tento turnaj po prehre s kopeckarom...
Díky za pěkný mač s dobrým koncem pro nás a za gratulaci.MilanSLOVAKIA wrote:predpoved sa naplnila no nakoniec sme po docela kvalitnom vykone so zapasom a celkovo aj s turnajom spokojnyMilko wrote:2. kolo - KO
Pia 23 Aug 2013 (18:00 CET)
ŇOUMÍCI ?? - ?? FC DAC
Milan isto podá kvalitný výkon, ale i napriek tomu opustí tento turnaj po prehre s kopeckarom...
gratulujem k postupu