Po očku ty ceny už sledujiHippopotamus wrote:Aby si nebola nepríjemne prekvapenásexy kote wrote:S ohledem na ty vrahy co mám v plánu kupovat by asi i ten limit 18M byl dostačující

Moderator: Czech Moderators
Po očku ty ceny už sledujiHippopotamus wrote:Aby si nebola nepríjemne prekvapenásexy kote wrote:S ohledem na ty vrahy co mám v plánu kupovat by asi i ten limit 18M byl dostačující
No ono se SP po tu dobu změnil, jakým směrem jsi poznal asi sám, po zhlédnutí počtu manžerů...Evandro wrote:Dík kotě za konkrétní info, to jsem chtěl slyšetŽe to je až takhle, že to omezení bude trvat i po několika měsících od začátku hraní jsem teda fakt nečekal ... to je krutá změna od doby, kdy jsem hrával
Malo, noAzor wrote:Když bych vyhodil trenéra, kterému končí smlouva a nahradím ho novým kusem, zvedne se hráčům, morálka? Mělo by to být o 10%, že?
O 10% pri výmene trénera, o 20% pri podpise novej zmluvy.ps2512 wrote:O 20%
nekecáš? Dle mě je to vždy o 20Hippopotamus wrote:O 10% pri výmene trénera, o 20% pri podpise novej zmluvy.ps2512 wrote:O 20%
Keď to povie taká ikona SP akou si ty, normálne ma to zneistilo, tak som sa musel prehrabnúť v SPMT a nekecám, je to naozaj len 10%ps2512 wrote: nekecáš? Dle mě je to vždy o 20
tebe znejistí kdejaká lamaHippopotamus wrote:Keď to povie taká ikona SP akou si ty, normálne ma to zneistilo, tak som sa musel prehrabnúť v SPMT a nekecám, je to naozaj len 10%ps2512 wrote: nekecáš? Dle mě je to vždy o 20
No že ak ich nastavíš správne, výkon mužstva bude vyšší ako bez nichAzor wrote: A hned mám další dotaz:
Jak je to s individuálními pokyny útočný a obranný? V čem přesně se to projeví ve výkonu mužstva?
...Hippopotamus wrote:No že ak ich nastavíš správne, výkon mužstva bude vyšší ako bez nichAzor wrote: A hned mám další dotaz:
Jak je to s individuálními pokyny útočný a obranný? V čem přesně se to projeví ve výkonu mužstva?
Tak jako když nastavuji indiv. pokyny dle SP infa a tam žádný hráč nemá obranný či útočný pokyn, tak ¨jsem se prostě zeptal. Ale tak ano, možná jsem na SP cucák, ale to je mi šumák, stejně je to jen hrafrankie_doparoma wrote:jo, tak je to cucak/sorry za ot, pokracovani z tlacharny, nemohl jsem si pomoct/
Od čeho tu máme asi topik FAQy?Azor wrote:Tak jako když nastavuji indiv. pokyny dle SP infa a tam žádný hráč nemá obranný či útočný pokyn, tak ¨jsem se prostě zeptal. Ale tak ano, možná jsem na SP cucák, ale to je mi šumák, stejně je to jen hrafrankie_doparoma wrote:jo, tak je to cucak/sorry za ot, pokracovani z tlacharny, nemohl jsem si pomoct/