Dokonce vidim

Moderator: Czech Moderators
Nemáš zač, ale zas to s tím střílením nemusíš přehánět. Kdo to má počítat.Prim wrote:Dlouho jsem si zadnej turnaj nekopnul, ale prihlasce do OPB (dodatecny dik panu organizatorovi) jsem neodolal.
Dokonce vidim, ze se mi zdaril i dilci uspech, kdyz muj se muj strelec docasne usadil na spici zebricku kanonyru
já jen hlásím, že díky áťovi mám už také nové logo.mrakoplas44 wrote:Ty mě dostáváš čokoládičkoRaduuza wrote:tak a už mají čokoládičky všichni
Super.geo75 wrote:já jen hlásím, že díky áťovi mám už také nové logo.mrakoplas44 wrote:Ty mě dostáváš čokoládičkoRaduuza wrote:tak a už mají čokoládičky všichni![]()
GeorgeTT wrote:Pre Trnavu veľmi cenný skalp...
FK TRNAVA 2 - 1 Dynamo Oleksovice
Takhle ty dvě pálky brzy vyměníme za dva průměrné kokosy..ps2512 wrote: takhle mě ničit![]()
![]()
Pálky nech kde jsouAtaner wrote:Takhle ty dvě pálky brzy vyměníme za dva průměrné kokosy..ps2512 wrote: takhle mě ničit![]()
![]()
Baníček - DBS on tour 2:1 V:129-123Azor wrote:Amurovi hoši - Baníček 1:0 V:130-126
Tak Áčko jsme nasadili včera již 2x a soustředíme se i na ligu, takže Áčko jsme v tomto zápase šetřili, což se nám může krutě vymstít. No, není všem dnům konec, uvidíme jak to dopadne po 6.kole.