- podmínka pro konání soutěže splněna

Moderator: Czech Moderators
A kdo byl první ?Mccgrady wrote:Zatím 9 tipujících !!!
hezky jsi se přihlásilHadis wrote:A kdo byl první ?Mccgrady wrote:Zatím 9 tipujících !!!
To aby sme im obom dali bonusové euríčko, nie? Palovi za prvenstvo, Hadisovi za snahuMccgrady wrote: ANO PRVNÍM TIPUJÍCÍM BYL HADISale pozor, nenapsal za kolik, takže vlastně jeho sázenka nebyla kompletní a tudíž prvním tipujícím byl PALO
Souhlasim, Palo dostává bonus 10 EUR a Hadis 5 EURHippopotamus wrote:To aby sme im obom dali bonusové euríčko, nie? Palovi za prvenstvo, Hadisovi za snahuMccgrady wrote: ANO PRVNÍM TIPUJÍCÍM BYL HADISale pozor, nenapsal za kolik, takže vlastně jeho sázenka nebyla kompletní a tudíž prvním tipujícím byl PALO
Ty krávo, já vyhrálMccgrady wrote:Rychlý sumář prvního kola
-více budu dělat zítra!
Vítězného tiketu dosáhli manageři:
HADIS
PALO
MILKO
J.SCHROTER ČEKÁ NA POSLEDNÍ ZÁPAS
Osobně asi budu podávat protest na Pala s Milkem, kteří zatím z neověřených příčin podali úplně stejný tiket![]()
![]()
![]()
![]()
- prosím o Vaše vyjádření jak je to možné
Ja som nemal vyherny???Mccgrady wrote:Rychlý sumář prvního kola
-více budu dělat zítra!
HADIS
PALO
MILKO
Osobně asi budu podávat protest na Pala s Milkem, kteří zatím z neověřených příčin podali úplně stejný tiket![]()
![]()
![]()
![]()
Milko se asi naučil od svých žáků opisovat...Mccgrady wrote:
![]()
![]()
![]()
MělGeorgeTT wrote:Ja som nemal vyherny???Mccgrady wrote:Rychlý sumář prvního kola
-více budu dělat zítra!
HADIS
PALO
MILKO
![]()
![]()
![]()
nic proti, ale do prdele mi včera lezl úúúúúplně někdo jinej, takže by tam nebylo místoHadis wrote:Ty krávo, já vyhrálMccgrady wrote:Rychlý sumář prvního kola
-více budu dělat zítra!
HADIS
PALO
MILKO
![]()
![]()
![]()
původně jsem to chtěl dát za vše, a po přidělení 5 EUR ( což považuji za směšné gesto, skoro urážející) by mě při mé minulé úspěšnosti zůstalo aspoň toto.
Takto jsem dosáhl historicky první vítězný tiket !
Díky všem, které jsem na tiketu měl ( pamatuji si jen pana pořadatele a nechci mu lést do prdele, tak ho nezmiňuji)
Počítam, že Palo sa mi nabúral do systému a opísal si z neho tiket...palo wrote:Milko se asi naučil od svých žáků opisovat...Mccgrady wrote:
![]()
![]()
![]()
Že by to byla ta "paní zajícová" z IV. SP srazu?Mccgrady wrote:nic proti, ale do prdele mi včera lezl úúúúúplně někdo jinej, takže by tam nebylo místoHadis wrote:
Ty krávo, já vyhrál
původně jsem to chtěl dát za vše, a po přidělení 5 EUR ( což považuji za směšné gesto, skoro urážející) by mě při mé minulé úspěšnosti zůstalo aspoň toto.
Takto jsem dosáhl historicky první vítězný tiket !
Díky všem, které jsem na tiketu měl ( pamatuji si jen pana pořadatele a nechci mu lést do prdele, tak ho nezmiňuji)