Aha, tak v tom případě má dle Allopassu týden 10 dnípalo wrote:Měly by to být 2 týdny,je to přes allopass:Azor wrote: EDIT: tak na 26, mě zmátl sám palo, když na tom odpočítadle napsal 2 týdny SPFA, avšak jsou to 3. nicméně tím líp pro mě, že

Moderator: Czech Moderators
jsi jediný z oficiálního plakátu co chybí - to je ostudné !!!Hadis wrote:nemám místo a nevidím termín uvolnění
neříkej že jsi tak dobrejHadis wrote:nemám místo a nevidím termín uvolnění
Tak já to jdu taky zapít - su rád že jsi tu...tosa_CZ wrote:11:15 - ukončeno trápení s čekáním na posledního. Tři dny jsem to sledoval a oddaloval, promýšlel, jestli Palovi kývnout nebo ne, a až nyní, ve slabé chvilce, byla pozvánka přijataJdu to zapít...
tak přeci nebudete pít sami, dám si s vámapalo wrote:Tak já to jdu taky zapít - su rád že jsi tu...tosa_CZ wrote:11:15 - ukončeno trápení s čekáním na posledního. Tři dny jsem to sledoval a oddaloval, promýšlel, jestli Palovi kývnout nebo ne, a až nyní, ve slabé chvilce, byla pozvánka přijataJdu to zapít...
tak se nemrač a nalej si, neee??ps2512 wrote:já chci taky pít
nemám co, jsem v práciRaduuza wrote:tak se nemrač a nalej si, neee??ps2512 wrote:já chci taky pít
dobře ti takps2512 wrote:nemám co, jsem v práciRaduuza wrote:tak se nemrač a nalej si, neee??ps2512 wrote:já chci taky pít
tak abyste pustili do sestavy kola taky někoho jiného...ps2512 wrote: Už vydím ty velmi kvalitní matche s Pupajdím
Vidím to na opakování první třídy.ps2512 wrote:Už vydím ty velmi kvalitní matche s Pupajdím