super pozice v tabulce,to se nám líbí i v PardubicíchMilko wrote:Ja tiež...tomkycz wrote:
jinak čumím jak puk kdo je druhý v áčku![]()
P.S. Neboj, už o pár dni začnem cúvať tam, kam patrím...![]()

Moderator: Czech Moderators
super pozice v tabulce,to se nám líbí i v PardubicíchMilko wrote:Ja tiež...tomkycz wrote:
jinak čumím jak puk kdo je druhý v áčku![]()
...na 3. miesto?Milko wrote:Ja tiež...![]()
Vy dva zaberte radší ty lektvare..ps2512 wrote:Jdu namíchat nějakej ten odvar na Crůůůůůůůůůůůůůa
já už nezaberu.....dorost holt na A divizi nestačíAtaner wrote:Vy dva zaberte radší ty lektvare..ps2512 wrote:Jdu namíchat nějakej ten odvar na Crůůůůůůůůůůůůůa
noo nějak se tam divně plácámeDajo wrote:Čo to na spodu tabuľky ?........aká čs enkláva.?Chlapi zaberte.
že vy jste se vsadili, kdo vydrží nejdýl pod čarou?oliwapol wrote:noo nějak se tam divně plácámeDajo wrote:Čo to na spodu tabuľky ?........aká čs enkláva.?Chlapi zaberte.
Tak zabrat by šlo,jen kluci stárnou... a hraje se Buben,Podvazek...Ataner wrote:Vy dva zaberte radší ty lektvare..ps2512 wrote:Jdu namíchat nějakej ten odvar na Crůůůůůůůůůůůůůa
beru zpet, vrchol je prodlouzit 31letymu hraci smlouvu a pak zjistit ze nemel 83moralku a 100fyzicku ale mel to obracenefrankie_doparoma wrote:vite co je vrchol zoufalosti?
prodluzovat 31letymu hraci smlouvu...![]()
![]()
...nejsi v tom sám. Motivace se tomu říkáfrankie_doparoma wrote:vite co je vrchol zoufalosti?
prodluzovat 31letymu hraci smlouvu...![]()
![]()
kadr se mi droli pod rukama, uz se mi i v kolonce vek zacinaj objevovat 32, ale hlavne, nak na to sere i manager takze to jde cele nak do hajzlu, asi syndrom vyhoreni, i kdyz teda nevim po cem jsem teda vyhorel....
frankie_doparoma wrote: beru zpet, vrchol je prodlouzit 31letymu hraci smlouvu a pak zjistit ze nemel 83moralku a 100fyzicku ale mel to obracene*BAD_IDEA*