dík - budu to potřebovat...kopeckar wrote:
ŇOUMÍCI - Stratovarius. 2:3 (138:142)
Napálili jsme agresi a neustáli to, gratulace pane, pěkně jste nás takticky vyřídil. Držíme palce ve finále.

Moderator: Czech Moderators
dík - budu to potřebovat...kopeckar wrote:
Napálili jsme agresi a neustáli to, gratulace pane, pěkně jste nás takticky vyřídil. Držíme palce ve finále.

Hurááá, to nám ta sezona pěkně začíná.....palo wrote:dík - budu to potřebovat...kopeckar wrote:

Grady - jak Ty mě sereš...Mccgrady wrote:
Hurááá, to nám ta sezona pěkně začíná.....
Palo, už je to trapný co? ...chtěl jsem napsat, že tvůj čas přijde, ale díval jsem se, že asi ne

)
  )

Jedině v dalším soccerprojectovém životěpalo wrote:Grady - jak Ty mě sereš...Mccgrady wrote:
Hurááá, to nám ta sezona pěkně začíná.....
Palo, už je to trapný co? ...chtěl jsem napsat, že tvůj čas přijde, ale díval jsem se, že asi ne
To bylo sprosté na mě vypustit áčko !!!
Tak teda graruluju posté,no (ale beztak Tě jednou sundám...)

JednoznačneDajo wrote:Asi to tu treba oživiť.

Ak áno, tak poprosím bez tvojej účasti, tento turnaj má už určitú úroveň...
 Ak áno, tak poprosím bez tvojej účasti, tento turnaj má už určitú úroveň... 
Trhni si A-čkar.....Milko wrote: Jednoznačne
Mimochodom, aj sa chystá nový ročníkAk áno, tak poprosím bez tvojej účasti, tento turnaj má už určitú úroveň...

Milko si vyskakuje, asi ho porazímDajo wrote:Trhni si A-čkar.....Milko wrote: Jednoznačne
Mimochodom, aj sa chystá nový ročníkAk áno, tak poprosím bez tvojej účasti, tento turnaj má už určitú úroveň...

Ani v ping-pongu...ps2512 wrote:Milko si vyskakuje, asi ho porazímDajo wrote:Trhni si A-čkar.....Milko wrote: Jednoznačne

Už aby to bolo...Dajo wrote:Asi dáme ďaľší ročník,nie ?
 Miestečko voľné.
 Miestečko voľné.