žampióny nadívané.............palo wrote:Nesmíš zaměňovat slova šampion a žampion - v tom případě by došlo na Tebe...ps2512 wrote:Jak jako, jak to vidí šampion? Mě se nikdo na nic neptal

Moderator: Czech Moderators
žampióny nadívané.............palo wrote:Nesmíš zaměňovat slova šampion a žampion - v tom případě by došlo na Tebe...ps2512 wrote:Jak jako, jak to vidí šampion? Mě se nikdo na nic neptal
souhlasímtosa_CZ wrote:Mccgrady, skvělá a zajímavá práce!palo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
Skvělý počin pane domácí..Raduuza wrote:souhlasímtosa_CZ wrote:Mccgrady, skvělá a zajímavá práce!palo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
No, ono za 2 týdny bude v Hradišti v plném proudu burčáková sezóna, tak doufám že se zpět do Ostravy dostanu svépomocí a né že mě budou muset ostatní chachaři tam dovéztpalo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
...
Baníček
Druhý spolubydlící ze SP srazu, který mě když jsem se vrátil v sobotu z diskotéky pozoroval jak spim![]()
![]()
. Blázen, sluha, šílenec, prostě divnej a přitom skvělej člověk, který ve mě zanechal nejednu vzpomínku na SP sraz. Třeba ze sklípku, když ho museli ostatní manageři vyvést a dovést na ubytovnu. SP miluje, je to vidět z jeho příspěvků na foru. Tým nemá špatný a jeho letoší postup do C bude zasloužený. Na velký skalp stále čeká a možná se i dočká.
-nejzajímavější hráč George Boyd LF
...
a víš že jsem nad tím uvažoval?ps2512 wrote:jsem myslel že šlágr bude já s Pupajdím
Abych to tu osvětlil na pravou míru s tou ligou: Síla na ligu by byla,kdybych se soustředil na ligu,ovšem tým stárne,proto,než odejde do kytek, chci zabojovat ještě ve zdejších turnajích,na oboje pak už síla není...Možná si někteří zaťukají na čelo,proč se nechci udržet v Ačku,ale radši se pokusím zabrat v jedné linii,než drobit síly..palo wrote: FC Crue Olomouc
Aktuální účastník nejvyšší divize SP. Bohužel mám pocit, že jeho síla na ostatní nestačí a vrátí se opět do divize B. Je to jediný tým, který mě dokázal porazit v českomoravských soutěžích a to ve finále ligového poháru. Tým velice dobře postavený na podobné agresivitě hráčů okolo 45%...díky tomu slaví úspěchy.
-nejzajímavější hráč Esteban Nicolas Cogliandro GK
[/b]
Jistě to budou mé ložené tipy Baníček, Stratovarius a FK TRNAVA doplněné o můj dres!palo wrote:zkusí si někdo tipnout složení té vedoucí čtverky?
![]()