A hele, kdo z vás je kopeček a kdo frenkyč?pupajdi13 wrote:Já bych to nenazýval derby,...není to rivalita....kopeček s frenkičem taky nehrajou derby.ps2512 wrote: Nová derby jo?

Moderator: Czech Moderators
A hele, kdo z vás je kopeček a kdo frenkyč?pupajdi13 wrote:Já bych to nenazýval derby,...není to rivalita....kopeček s frenkičem taky nehrajou derby.ps2512 wrote: Nová derby jo?
Už jsem se k tomu konečně dostal... Od pátka do pondělí jsem nebyl doma, ale myslel jsem na topalo wrote:O NEJHEZČÍ DRES TURNAJE
o umístění stále nerozhodnuto,momentální zisk vedoucí čtyřky je 24-23-20-18
zítřek je posledním hlasovacím dnem,kdo by chtěl i z neúčastníků turnaje ještě hlasovat a zamíchat pořadím má poslední možnost,dresy může shlédnout zde: http://forum.soccerproject.com/posting. ... &p=1568131
z účastníků turnaje dosud nehlasovali mech,jirina,Mark_von_Motka a husic
z neúčastníků se hlasování zatím zúčastnili pouze dva manažeři
vydrž,to vyhlášení musí nějak vypadat...Azor wrote:jaké jsou tedy výsledky ankety nejhezčí dres?
Já rozhodně ne.ps2512 wrote:Stále bez ztráty bodu![]()
Dynamo Oleksovice 5 - 3 1.FC Julec
to asi tu budu muset celý vyhrát....kdo nás zastaví?
Tak bude no...tosa_CZ wrote:Toho bohdá nebude!mouven wrote:Jak už bylo zmíněno druhý zápas a výhra, takže dobrý, ale ke spokojenosti chybí ještě výhra nad Tosikem!
Tak to je smutný... Já na tom předposledním od tebe odkoukal pouze to, jak co nejrychleji ostatním sežrat všechno maso. Ale to se taky někdy hodí!ps2512 wrote:tak přeci se mouven něco na tom srazu ode mě naučil
No vidíš to....tak to není smutný, když se to hodítosa_CZ wrote:Tak to je smutný... Já na tom předposledním od tebe odkoukal pouze to, jak co nejrychleji ostatním sežrat všechno maso. Ale to se taky někdy hodí!ps2512 wrote:tak přeci se mouven něco na tom srazu ode mě naučil
Fair play??? co to je? Já bejval slušnej kluk, ale když mi psko v noci vyprávěl ty svoje pohádky na dobrou noc a druhej den mi Jancarik ukázal, co to je život:-Dtosa_CZ wrote:Tak bude no...tosa_CZ wrote:Toho bohdá nebude!mouven wrote:Jak už bylo zmíněno druhý zápas a výhra, takže dobrý, ale ke spokojenosti chybí ještě výhra nad Tosikem!
FK Bolka FOREVER 1:0 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(136:131)
Do zápasu jsme šli se třemi zraněnými hráči A-týmu, navíc jsme udělali velkou chybu, když jsme si myslili, že Stratovarius cup je čest hrát a všechny týmy jej vyznávají v rámci fair play. Není tomu tak. V Boleslavi nám místo pažitu přichystali tankodrom, na který by nezúčastněný sudí odmítl vůbec vstoupit, natož zápas sehrát. Nezúčastněný sudí by nám také nemístně nevykartoval nejlepšího střelce, natož již v 54. minutě. Nezúčastněný sudí by také neuznal jediný gól zápasu, který z jasného ofsajdu dal vysoký Číňan. Ten samý, který o minutu později předvedl "kriminální faul", za který by nezúčastněný sudí nevytáhl z kapsičky pouze žlutou kartu. Holt, musíme se do odvety poučit!