Gratulace,aspoň k rekordu.oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 1 The Last Mohycan
151 - 146
Ani nejlepší historický výkon našeho týmu - 151 nevedl k duležitýmu zisku 3 bodů a to mrzí![]()
v sestup jsem minus 5 a to se bude těžko dohánět...

Moderator: Czech Moderators
Gratulace,aspoň k rekordu.oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 1 The Last Mohycan
151 - 146
Ani nejlepší historický výkon našeho týmu - 151 nevedl k duležitýmu zisku 3 bodů a to mrzí![]()
Oliwka, výkon famózny, pripájam sa ku gratulácii, ale viem, že tento výkon by si radšej vymenil za 3 bodykopeckar wrote:Gratulace,aspoň k rekordu.oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 1 The Last Mohycan
151 - 146
dá se dohnat i větší rozdíloliwapol wrote:
Přání otcem myšlenky že?ps2512 wrote:dá se dohnat i větší rozdíloliwapol wrote:
konečně něco, abych sem mohl napsat![]()
Dynamo Oleksovice 4 - 0 FK Laugaricio
152 - 140
Je vidieť,že som hral s Dynamom.........väčšinou dostávam 9 kusov.ps2512 wrote:dá se dohnat i větší rozdíloliwapol wrote:
konečně něco, abych sem mohl napsat![]()
Dynamo Oleksovice 4 - 0 FK Laugaricio
152 - 140
SP cup vypuštěn a tak uvidíme co z druhý poloviny sezony vyždímuMilko wrote:Oliwka, výkon famózny, pripájam sa ku gratulácii, ale viem, že tento výkon by si radšej vymenil za 3 bodykopeckar wrote:Gratulace,aspoň k rekordu.oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 1 The Last Mohycan
151 - 146
v sestup jsem minus 5 a to se bude těžko dohánět...Dnes ma podržal brankár, ktorý chytil aj penaltu
![]()
Bojuj ešte kamaráde
Gratulka frankie k zaslúženému víťazstvu. My ideme bojovať ďalej...frankie_doparoma wrote:vracime se stitem, v kompletni sestave, klubovy rekord vyrovnan, Sparta!!!![]()
...jinak by me zajimalo co jsem zkurvil v taktice, mel jsem zahrat prej 148
edit: aha, zkurvil jsem soucet, jsem pocital ze jsem zahral 145 a ted koukam ze 150 *DVEHODINYSPANKUJSOUZNAT*