Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by frankie_doparoma »

nevsimol... ...ale tak aspon neceheo jsem dosahnul 8)
a btw. kdyby si aspon napsal ze uz TO TADY neditujes, ale ty napises ze uz MI TO neditujes.... :twisted:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote: ps2; ja bejt na tvym miste (a vyclenit si teda ten cas na to kterej nemam ), tak by me spis zajimala teze o tom poharu celkove a neresil bych jen tu posledni kapku, ta vetsinou bejva nepodstatna...
Ty tu komentuj co chceš,návážej se do koho chceš..jsi mi totálně u panáčku i Tvé slavné rádoby chytré názory na cokoliv..
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Chudák Hertl by se divil, co svými 4 góly "způsobil" :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

naprosto zbytečná diskuze. Hertlovi vyjde vstup do NHL, není důvod nepochválit dobrej výkon, první hattrick a navíc mazácky provedenej blafák. No tak je jasné, odkud vítr fouká, je to slávistický odchovanec... nezaujatý fanoušek smekne, pogratuluje a popřeje hodně štěstí v dobře nastartované kariéře. Pro jiné je to onanie ale my víme že závist...
frankie_doparoma

hehehe :mrgreen:

hadis : Já mu fandím, líbí se mi jak hraje
ja : jinak hertl fakt paradne, videl jsem live (a mel vsazeno na san jose), takze dvojnasobne pekny

fandim samozrejmne sparte (sparte fandim ve vsem co hraje) a kladnu protoze je vlastni džegr, ale jinak me to nak nebere

ale tak chapu no, dostat ve fotbale na prdel od vasich vyhnanejch odchovancu, v hokeju ted dostat sestku, to pak clovek nevi co by kde vyblil aby se z ty deprese dostal :lol:

btw. jedinej kdo tohle vytahoval si byl ty a nakej dalsi trotl
tomkycz

Post by tomkycz »

jo dy't jo frenkie každýho kdo tu něco napíše hned vyfakuj, pak tady každej rád napíše abys mu zase dal vědět že žiješ a čekáš na příležitost...

to, že z Hertla dělaj novináři nového Jágra jsem četl, ale tady o tom nepadlo ani slovo, prostě pochvala za vydařený zápas, nic víc, nic míň. I kdyby teď uhrál do konce sezóny jen pět bodů, tak to na věci nic nezmění. Začátek famózní to je a o tom že to nic neznamená pro další průběh kariéry v NHL nikdo nepsal !!!
frankie_doparoma

pak tady každej rád napíše abys mu zase dal vědět že žiješ a čekáš na příležitost...
what?! :shock: :mrgreen:
to ze ziju lze poznat dle toho ze se prihlasuju na sp a az ho prestanu hrat, tak zajemcum muzu napsat email a muzes se o mem ziti ci neziti informovat, kdyz bude zajem teda :lol:
a na jakou prilezitost? :shock:

jinak nevim ten zybtek proc to pises me, ja tu nikomu nepsal nic o tom co o hertlovi napsal, jen jsem si tipnul o jakej jde pohar a pak jsem si dovolil okomentovat atanerovu reakci

to co kdo napsal o hertlovi jsem nijak neresil, ale chapu ze se ti hodi to hodit i na me, muzes pak napsat zas neco chytryho o tom zioti a prilezitosti :mrgreen:
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote:.. jen jsem si tipnul o jakej jde pohar a pak jsem si dovolil okomentovat atanerovu reakci
A ten pohár jsi vyvodil z čeho..že jsem pouze napsal citaci pod tomkyczovo příspěvěk ohledně Hertla.. :lol:
JPD - B.3
frankie_doparoma

Ataner wrote:A ten pohár jsi vyvodil z čeho..že jsem pouze napsal citaci pod tomkyczovo příspěvěk ohledně Hertla..to jo ty vole to jsem posral.. :lol:
ne, z toho vubec, ani mi to v tomhle pripade tak neprislo. svuj odhad jsem zalozil na tvym chovanim celkove, ktere mi casto prijde jako vlezdoprdelnicke... ...a tak kdyz byla rec o poharu a ty ses divil jaky, tak jsem si to tipnul o jaky se jedna, thats all...

a i pak jsem ti to psal, ze byt tebou tak bych se zajimal o cely ten pohar celkove a ne jen o tu posledni kapku, ale na to si mi vcera napsal ; "jsi mi totálně u prdele panáčku i Tvé slavné rádoby chytré názory na cokoliv."
no a dneska te to najednou zajima... si to trochu ten tvuj postoj ujasni....
palo

Post by palo »

Frenkie klidně tu vyfakuj celý svět ale nesplnil by ten obrázek účel i kdyby nebyl přes půl monitoru ??? :roll:
Image
frankie_doparoma

no splnil, ale ne tak dobre, ta jeho monumentalni velikost zduraznuje jeho poselstvi :p
...asi si tim neco kompenzuji :twisted:
frankie_doparoma

je to muj dlouhodoby dojem

jinak z ceho jsem to vydedukoval? kdyby si se jen zeptal, tak bych ti mozna i odpovedel
ale, kdyz ty se zeptas, sam si odpovis a pak to jeste klasifikujes jako ze "to muze napsat jenom curak"......... tak tam je odpoved zbytecna
jo a btw. to si napsal ty :p
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote:je to muj dlouhodoby dojem

jinak z ceho jsem to vydedukoval? kdyby si se jen zeptal, tak bych ti mozna i odpovedel
odpoved zbytecna
jo a btw. to si napsal ty :p
To jsem tedy rád za tvůj skvělý souhrn.. 8)
JPD - B.3
frankie_doparoma

Ataner wrote:
frankie_doparoma wrote:predchvili si psal at to dem zasirat jinam
zasiras to dal ajeste zves dalsi ucastniky?
seriously? :shock:
Ale jo vem ho taky..když už tak už.. 8)
"vem"? ja nikoho v naruci nedrzim a nerikam mu co ma a co nema delat...

co kdyby nahodou verejne souhlasil s tim co to tu zaclo? stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?

co kdyby nesouhlasil s kopeckarem a on by ho pak zahrnul do sve "osy zla", ktera se proti nemu spikla za jeho bajnou cestou na vrchol (a za jeho pripadny skobrtnuti samozrejmne muzou clenovy ty osy zla)

a co kdyby nesouhlasil se mnou? stalo by mu to za to ztracet cas resenim nepodstatnyho flejmu? treba by mu to za to nestalo... (btw.a vy oba vytrvale pisete "nemam cas" a pritom vytrvale flejmujete a jeste u toho pisete ze za to muzu ja, hh)
frankie_doparoma

edit: a nebo se proste jen rad kouka... :mrgreen:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”