Šutrík, myslel som, že sme kamaráti...šutr wrote: ...Pardubicím držím všechny palce![]()

Moderator: Czech Moderators
Šutrík, myslel som, že sme kamaráti...šutr wrote: ...Pardubicím držím všechny palce![]()
The Williams Soccer Boys si to nenechajú ujsť, zvlášť, keď Frankie momentálne nemá mužstvo v takom stave, aby mu kládol odpor...Mccgrady wrote:Je to jasné...pokud ACS nevyhraje u Milka (kterému už o nic nejde) dolů půjde česká vlaječka
- to že mu o nic nejde myšleno tak,že nepočítám,že by Williams doma nevyhrál
Tobě Miloši přeji vše nej k brambořeMilko wrote:Šutrík, myslel som, že sme kamaráti...šutr wrote: ...Pardubicím držím všechny palce![]()
No podle toho co Milko nasadil, ti dle mě chtěl pomoci a tak zasáhla vyšší moc a vše dopadlo jak mělo. Mrzí mě to, chtěl jsem si s tebou v Áčku kopnout což už se asi nesplní. Držel jsem ti palce, ale nebylo by správné se takto udržet. To Ray Ben nasadil jinej kalibr proti svému krajanu. Tleskám.oliwapol wrote:první myšlenka v 5:21 dnes ráno: seru na sp nemá to smysl je to ztráta času když si se mnou takhle výsledky hrajou
Nejsi v tom oliwo sám...mám úplně stejnou náladu !oliwapol wrote:první myšlenka v 5:21 dnes ráno: seru na sp nemá to smysl je to ztráta času když si se mnou takhle výsledky hrajou
V tom mas pravdu,takhle sem si boj o zachranu nepredstavoval. Samotnyho me to vcera prekvapilo kdyz sem zjistil ze to milko asi pusti. Sestup me az tak nemrzi,s tim sem se uz smiroval v predeslych dnech.kopeckar wrote:No podle toho co Milko nasadil, ti dle mě chtěl pomoci a tak zasáhla vyšší moc a vše dopadlo jak mělo. Mrzí mě to, chtěl jsem si s tebou v Áčku kopnout což už se asi nesplní. Držel jsem ti palce, ale nebylo by správné se takto udržet. To Ray Ben nasadil jinej kalibr proti svému krajanu. Tleskám.oliwapol wrote:první myšlenka v 5:21 dnes ráno: seru na sp nemá to smysl je to ztráta času když si se mnou takhle výsledky hrajou
Je každému jasné, že tento zápas som nechcel vyhrať..dôvody sú viaceré, nemienim ich tu rozoberať, lebo aj tak by si každý asi zobral to, čo si chce zobrať. Už pred zápasom bolo jasné, že budem zlý u Belgičanov, alebo u našej komunity...oliwapol wrote:V tom mas pravdu,takhle sem si boj o zachranu nepredstavoval. Samotnyho me to vcera prekvapilo kdyz sem zjistil ze to milko asi pusti. Sestup me az tak nemrzi,s tim sem se uz smiroval v predeslych dnech.kopeckar wrote:No podle toho co Milko nasadil, ti dle mě chtěl pomoci a tak zasáhla vyšší moc a vše dopadlo jak mělo. Mrzí mě to, chtěl jsem si s tebou v Áčku kopnout což už se asi nesplní. Držel jsem ti palce, ale nebylo by správné se takto udržet. To Ray Ben nasadil jinej kalibr proti svému krajanu. Tleskám.oliwapol wrote:první myšlenka v 5:21 dnes ráno: seru na sp nemá to smysl je to ztráta času když si se mnou takhle výsledky hrajou
Spis me prijde ze i kdybych zahral 150 tak stejne nevyhraju.
Neresim ted pristup k zapasu od milka,ale jednotlive vykony a pak celkovy rozdil ve vykonech. Porad sp je online hra kde si hrajem s cislama. Perla prvni zarez a ted jeste lepsi. Jak je mozny ze mezi tim vyhraju highlander cup,kde jsme byly skoro nastejno.
frankie_doparoma wrote:Mcgrady : to se manzelce opet podarila resuscitace, jo?
Záleží jak to myslíš, jako že zasáhla vyšší moc, neboli něčí ruka? Až tak... Každopádně kdyby každý zápas byl matematicky daný a nehrálo tam roli štěstí-to by mne zase nebavilo. Záchranu jsem Ti Olivo ale moc přál...oliwapol wrote:V tom mas pravdu,takhle sem si boj o zachranu nepredstavoval. Samotnyho me to vcera prekvapilo kdyz sem zjistil ze to milko asi pusti. Sestup me az tak nemrzi,s tim sem se uz smiroval v predeslych dnech.kopeckar wrote:No podle toho co Milko nasadil, ti dle mě chtěl pomoci a tak zasáhla vyšší moc a vše dopadlo jak mělo. Mrzí mě to, chtěl jsem si s tebou v Áčku kopnout což už se asi nesplní. Držel jsem ti palce, ale nebylo by správné se takto udržet. To Ray Ben nasadil jinej kalibr proti svému krajanu. Tleskám.oliwapol wrote:první myšlenka v 5:21 dnes ráno: seru na sp nemá to smysl je to ztráta času když si se mnou takhle výsledky hrajou
Spis me prijde ze i kdybych zahral 150 tak stejne nevyhraju.
Neresim ted pristup k zapasu od milka,ale jednotlive vykony a pak celkovy rozdil ve vykonech. Porad sp je online hra kde si hrajem s cislama. Perla prvni zarez a ted jeste lepsi. Jak je mozny ze mezi tim vyhraju highlander cup,kde jsme byly skoro nastejno.