Teda né že bych Ti nevěřil

Škoda že to oliwovi nakonec nevyšlo a sestupují jenom česko slovenští manažeři...

Smekám před Ray Benem za dnešní výkon !
Moderator: Czech Moderators
Díky Palo...viem, že 4. miesto nie je nič, čo by sa mohlo oslavovať, ale keď si človek uvedomí, že to dosiahol v Á-čku a hneď v premiére, tak fakt to potešípalo wrote:Milko gratuluju ke čtvrtému místu v premiérové sezóně !!!
Teda né že bych Ti nevěřilale tak vysoko jsem Tě nečekal...
![]()
Škoda že to oliwovi nakonec nevyšlo a sestupují jenom česko slovenští manažeři...![]()
Smekám před Ray Benem za dnešní výkon !
Nepochopil jsi to a nebo nechtěl pochopit, bylo to myšleno tak, že se tam setkáme v rovnocenném boji a já litoval toho, že to nevyjde, protože tys někde psal, že tam budeš jen tolik a tolik sezón a tím by to nevyšlo. Jsem rád, že jsi se v pohodě udržel a velmi se na naše mače a nejen na naše těším. Před pár dny jsem si projel konkurenci na příští sezónu a naše týmy dělí v ideálních sestavách bez zásahu zranění a sudích jen 0,18 bodů. Sice v můj prospěch, ale snad to nebude důvod pro případné znevažování případného mého či mých vítězství. Podle těchto propočtů mělo být schopno 10 týmů zahrát výkon 150+ (mezi nimi i oba rozprodávajíci). Jestli už 150 zahrál i 11.(vlastně už 9.)Milko si nepamatuju. Každopádně si myslím, že to bude nejkvalitnější ročník. Jsem rád, že budu jeho součástí a ač jsme papírové šestky (pěkně mezi našemi dvěmi nejoblíbenějšími týmyfrankie_doparoma wrote:ps. jsem rad ze se dockam duelu s kopeckarem a ten bude mit tak moznost vylepsit pro nej dost nelichotivou bilanci a jiste je to pro nej sokujici, kdyz hral Decko tak mi psal ze lituje ze nebude mit moznost mi dat na prdel v Acku, bylo-li to mysleno tak ze ja uz tam nebudu, tak dost spatnej odhad no...
sexy kote wrote:Oliwa to bude mít těžký, jak zahrají klucí v beneluxu o tom není bohužel pochyb
tyhle vaše názory mě dost překvapují, stejně tak potom reakce,že si zaslouží poplácat po zádech,že mu to nepustil.kopeckar wrote: To Ray Ben nasadil jinej kalibr proti svému krajanu. Tleskám.
Trábo v tejto sezóne nehviezdil.....0 bodov za celú ligu...ps2512 wrote:Hippo ......Trabant ????? Chudák Dajo
A to tam byl péesko. Koho už chce porážet.Dajo wrote:Trábo v tejto sezóne nehviezdil.....0 bodov za celú ligu...![]()
tak to jsme na tom skoro stejně, nula bodů, ale o ligu níže... pohled na sestupující není příjemný, ani to, že první ligu udržel pouze jeden manažer hájící české barvy. Milkovi gratuluji k bramboře, bronz byl na dosah, ale i tak super počin ( aby né když překonal i naše áčkové maximumDajo wrote:Trábo v tejto sezóne nehviezdil.....0 bodov za celú ligu...ps2512 wrote:Hippo ......Trabant ????? Chudák Dajo![]()