Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XVIII - finále Grady - Hippo v úterý

Post by palo »

Raduuza wrote:tak chlapy do půl těla si určitě nenechám ujít :mrgreen:
a nevadí když poteče krev ? 8)
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

palo wrote:
to je právě to vzrůšo,ne? :mrgreen: :mrgreen:
Image
palo

Post by palo »

Raduuza wrote:
palo wrote:
to je právě to vzrůšo,ne? :mrgreen: :mrgreen:
tak si nesedej do první řady,nebo to nevypereš... :wink:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote: tak si nesedej do první řady,nebo to nevypereš... :wink:
Ženské sú na krv zvyknuté, tej radiť nemusíš :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Raduuza

Post by Raduuza »

Hippopotamus wrote:
palo wrote: tak si nesedej do první řady,nebo to nevypereš... :wink:
Ženské sú na krv zvyknuté, tej radiť nemusíš :mrgreen:
a já jsem žena řezníka :mrgreen:
Image
palo

Post by palo »

------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s albertem52:

Ahoj,toto je předvolání Na fízlárnu ! :)

V předchozím výslechu Tě vybral
simi8:
albert52 - Orli Týnec

Srdečně zdravím všechny manažerky a manažery SP. Nejdříve se omlouvám všem, kdo to bude číst, za nudné odpovědi na Vaše otázky.

Kdo tě upozornil a dovedl k SP?

K SP mě dovedl můj syn. I když… já jsem se zajímal co to hraje, tak mi to vysvětlil a já se k Vám (teď již k nám) přidal.

Chtěl by jsi něco na SP změnit?

Snad ani ne, hraju tento manažer takový, jaký je.

Budeš pokračovat v hraní SP?

Zatím budu pokračovat v hraní, pokud budu mít možnost připojení na internet, tak ano. Od příštího roku budu více času trávit na chalupě, kde internet zatím nemám. Ale chci hrát co nejdéle.

A další otázky:

Socccerproject:
Proč máš takový název týmu a co znamená?

TÝNEC je jasný – bydlím v Panenském Týnci. Panenský Týnec je dlouhý název, proto jsem „vybral“ Žirotínskou orlici, kterou máme v erbu – tedy ORLI. Pokud se chcete podívat na několik fotek tak zde je odkaz: http://pantynec.wz.cz/

Proč máš takový nick a co znamená?

Jméno Albert jsem si „vypůjčil“ od slavného francouzského „strýce“ MUDr. Alberta Schweitzera, který v Lambarené v Gabonu postavil nemocnici, kde léčil nemocné. No a 52 je rokem mého narození.

Jaké jsou Tvé nejbližší a dlouhodobé ambice na SP?

Moje nejbližší jsou vlastně dlouhodobé ambice, tj. dostat se co nejvýše v pořadí manažerů. V současnosti jsem na 66, resp. na 28 místě mezi Vámi

Kdo Tě k SP přivedl nebo jak ses k němu vlastně dostal?

Tato otázka je vlastně i pro Vás kvízem, zda si pamatujete dřívější manažery, kteří již SP nehrají. Jak jsem již uvedl, SP hraji od syna (chrismartin) a ten se dostal na SP od svého spolužáka (Bono 25). Ten hrál několik sezón v „A“ divizi, ale bohužel nevyhrál.

Co se Ti vybaví z Tvých začátků na SP?

Jsem již starší člověk a s pamatováním je to horší, ale asi jsem si vice psal s ostatními manažery a s některými jsem se tak setkal. Jinak si pamatuji těžké začátky, než jsem trochu vytrénoval hráče a dostal se z Háčka výše…

Co považuješ za své největší úspěchy na SP?

Jak jsem již uvedl, chtěl bych se dostat co nejvýše v pořadí manažerů. Proto bych chtěl co nejvíce vyhrávat. Doufám, že úspěchy ještě přijdou. Snad budu mít příští roky více času na hraní a také úspěchy se dostaví.

Tvá nejcennější turnajová trofej?

Se svým mužstvem zatím nemám ambice vyhrát nějakou věhlasnou turnajovou trofej. Věřím, že se ale zlepším a ještě „něco“ vyhraji.

Kolik času denně na SP strávíš?

Momentálně je to asi 30 minut. V práci mě na SP internet nepustí. Tak jen doma po práci…. Dříve to bylo o mnoho lepší. Ale za půl roku se to zase zlepší

Koho ze SP světa znáš osobně?

Nejprve jsem si psal se třemi manažery z Plzně, které jsem i navštívil v práci. Byli to Jarovák, Damnov a kluk z Třemošné. Již ale nehrají. Také jsem si psal se třemi manažery z Týnce u Dobrovic, se kterými jsem se viděl na Setkání Týnců v Týnci nad Sázavou a za dva roky ještě v Týnci nad Labem. Nejdříve jsme si telefonicky domluvili setkání v Týnci nad Sázavou, když jsme se sešli, přišli jen dva kluci, tak jsem je pozdravil a ptám se, kde mají manažery Vojtu a Míšu. No tady je, a ukázali na malého klučinu. Bylo mu 5 let. Táta ho přihlásil a on docela dobře válel v SP sám. Dalším manažerem, se kterým jsem se poznal, byl MNM, kterého jsem navštívil v práci v Mostě, ještě před 3 lety přijel k nám na letiště na Open Air Festival. Také znám a ochutnal jsem oběd od Pupajdíka, se Simim jsem byl na pivě (na další se chystáme v nejbližší době), také jsem navštívil Ádu „v Domašově“. Asi nejvíce krát se potkávám s manažerem raduzpoko, samozřejmě u něho v práci.
Měl jsem několikrát naplánováno setkání s KOZLOWSKIM a ventilem (hrají kopanou za Branov), ale nevyšlo. Občas se dívám, zda mě nepoveze Foxir, ale zatím jsem ho „netrefil“. Je možné, že jsem na někoho pozapomněl.

Nejlepší zahraný týmový výkon?

Nevzpomínám si na nějaký velký výkon. Většinou hraji v divizi D. Tam nemohu čekat hvězdné výkony. Něco málo jsem se přiučil od Bona 25, jak nejlépe nastavit, tak to dělám a více sleduji zda jsem vyhrál, ne výkon mužstva.

Největší zklamání na SP?

Nemám zklamání, nebo si jej nevybavuji. Některá prohra zamrzí, ale není to zklamání.

Tvůj největší manažerský přehmat?

Snad to, že jsem před několika lety koupil omylem hráče, jež měl veliké prémie za utkání, až mi narušil rozpočet… Naštěstí se mi ho podařilo prodat.

Dostal jsi někdy ban? (za co?)

Co to je ban? Takové slovo neznám, já hraji podle pravidel!

Co Tě na SP nejvíc baví?

Přeci vyhrávat! Jsem rád za každou výhru.

Co Tě na SP nejvíc rozčiluje?

Nerozčiluje mě nic, myslím si, že jsem kliďas.

Jaký byl nejvyšší stav Tvého účtu na SP?

Bylo to kdysi asi 19 M. Jinak se pohybuji kolem 10M. Já totiž moc nerad obchoduji. Ať je to nákup nebo prodej. Hraji s hráči z vlastní líhně. Jen sem tam někoho musí koupit na post po hráči, který odešel do důchodu.

Máš představu o Tvém nejlepším nákupu/prodeji hráče na SP?

Za tu dobu si již nejlepší nákup nepamatuji, třeba ještě přijde.

Máš na SP nějaký vzor? (mužstvo/manažer)?

Jsou to všichni, kteří hrají v Áčku.

Oblíbené SP turnaje?

Nejsem turnajový tip manažera. Turnaje vyhledávám před začátkem nové sezóny, abych hrál v pondělí a zvýšila se nálada v týmu. Potom jen tak někdy

Nejlíp organizované SP turnaje?

Tolik turnajů jsem nehrál, abych mohl hodnotit.

Na kterého soupeře se Ti vůbec nedaří?

Jeden čas to byl medojed (Los Ojos Unicos), nyní „válčím“ s Ádou z Domašova.

Na kterého si naopak věříš?

To nemohu z taktických důvodů uvádět. :)

S kterým manažerem si nejvíc rozumíš a s kterým naopak vůbec?

Nejvíce si rozumím se Simim, asi máme stejný věk a podobné starosti. Vůbec nerozumím manažerům z Německa, Belgie, Francie, Velké Británie, Skotska…….:( Neumím západní jazyky.

Jak dlouho poté, co ráno vstaneš,zjišťuješ ligový výsledek?

Dříve jsem si nechal výsledek posílat na mobil, takže jsem jej věděl okamžitě (když jsem hrál s mužstvem s krátkým jménem), ale manželku to budilo a musel jsem chodit na net. Nechtěl jsem a nemohl mobilu vypínat hlas, musel jsem být na příjmu.

Jak snáší Tvoje rodinka čas,který na SP trávíš?

No kdo jste ženatí či vdané, tak to asi víte… Jen řeknu: „Jdu nastavit!“… Slyším:“No jo, zase ty přiblblinky… „ atd. atd….

Ostatní:
Kolik je Ti let?

Bylo mi 61, ale zanedlouho to bude 62.

Image

V jakém jsi znamení?

Jsem pravý BÝK.

Odkud jsi?

Jak jsem již uvedl, z městyse Panenský Týnec. Doporučuji VŠEM návštěvu Panenského Týnce. Je to obec vedle silnice I/7, na poloviční cestě z Prahy do Chomutova, nebo na poloviční cestě mezi městy Slaný a Louny. Máme zde 4 kulturní památky, a ne ledajaké. Klášter klarisek, postavený do roku 1280 pro Svatou Anežku Českou, která zemřela 1282, proto i klášter mohla navštívit. Anežka totiž uzdravila manželku zakladatele kláštera, která nemohla mít děti. To říká Svatoanežská legenda. Dále tu máme nedostavěný gotický chrám s velmi silnou pozitivní zónou, která má schopnost léčit. Tento chrám (půdorys má jako Týnský chrám v Praze) byl založen Plichtou ze Žirotína (synem zakladatele chrámu), nejlepším bojovníkem své doby (turnajovým i válečnickým), který bojoval za římského krále Jindřicha 6, anglického krále Eduarda II Plantageneta a českého krále Jana Lucemburského za kterého padl v bitvě u Muldorfu roku 1322. Jan Lucemburský byl v Panenském Týnci pochovávat svého nejlepšího bojovníka do kaple Nejsvětější Trojice, osové hrobky Žirotínů a abatyší kláštera. Dále zde máme kostel Svatého Jiří, který založil Plichta ze Žirotína na památku svého pasování 23. dubna 1306 na rytíře na Zemském sněmu v Domažlicích, jako kapli svatého Jiří, která byla roku 1775 přistavěna do nynější podoby. Čtvrtá památka je milník cest na tzv. „Lipské cestě“. Kdo by chtěl vědět více, nechť se podívá na: http://www.panenskytynec.cz TURISTIKA. Je to stručný výtah historie z předešlých stránek, které jsem dal dohromady.

Jaké je Tvé zaměstnání,příp.co studuješ?

Vzhledem k mému věku, tak ještě poslední půl roku budu pracovat. Jsem zaměstnán v Praze. „Stavím METRO“ přesněji jsem zaměstnancem Metrostavu

Máš nějaké životní motto?

Když člověk už nemůže, tak ještě 10 x může!

Ženatý/svobodný,manželské/nemanželské děti? :)

Jsem již 33 let ženatý se stále se stejnou manželkou. Mám dvě děti, syna, to už víte a dceru. To jsou manželské děti. Z nemanželský dětí se zatím nikdo nepřihlásil.

Jaké máš záliby?

Jelikož jsme si postavili s manželkou rodinný domek a nyní máme po babičce domek (říkám tomu chalupa) tak na nějak záliby nezbývá moc času. Takže opravy a zkrášlování kolem domu je nutností ale i mou zálibou.

Děláš aktivně nějaký sport?

Aktivně jsem žádný sport nedělal. Nyní se však snažím trochu udržovat v kondici a rád bych shodil přebytečná kila, tak se snažím jezdit na kole (hodně se synem) asi 40 km okruh. Také chodím walking. Loni, když jsem byl na Úřadu práce a měl více volna, tak jsem za půl roku ušel přes 250 km….

Komu ve fotbale fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

V domácí soutěži jsem od 6 třídy základky Sparťanem, v zahraničí fandím mužstvům s našimi hráči, hlavně jak se jim daří.

Komu v hokeji fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

Jako fanda z Ústeckého kraje fandím Litvínovu, ale protože to mám do Kladna jen 28 km, tak také Kladnu. Do Litvínova je to 48 km.

Oblíbený fotbalista?

Je to legenda Andrej Kvašňák, ze současných „hračička“ Messi. Je to prostě „kousek“!

Oblíbený hokejista?

Obdivuji Jardu Jágra, tolika letech hrát „jako za mlada“. Teď vylétl Tomáš Hertl…. Musím se podívat, jestli není příbuzný manželky. :)

Ideální dovolená?

Teď již někde na pláži nahřívat si klouby a kosti… :) ale také v pohybu, nějakou pěší túru (Nordic walking).

Když jsi zjistil že s Tebe popelář ani kosmonaut nebude..jaké je tedy vysněné povolání?

Ze základky jsem chtěl jít na chemickou průmyslovku, ale musel jsem se nejdříve vyučit automechanikem. To mě možná narušilo „vysněné“ povolání. Jinak jsem byl 15 let dispečer dopravy (z toho 2 roky řidič z povolání), 10 let jsem vykonával funkci mistra údržby v Lounské mlékárně a poté byl zvolen starostou Panenského Týnce. Tuto funkci jsem vykonával 3 volební období – tedy 12 let. Myslím si, že jako starosta jsem byl hodně spokojený, možná, že to bylo vysněné „povolání“, „pokračoval“ jsem ve starostování po svém dědovi. Za 12 let jsem oddal v nedostavěném chrámu kolem 450 manželských párů, setkal se s mnoha zajímavými a známými lidmi. V nedostavěném chrámu se natáčelo několik filmů (Kytice od F.A.Brabce, Post Coitum od Juraje Jakubiska (kde hrál i Franco Nero), Poslední sezóna s Martinem Dejdarem, ale také reportáž pro Toulavou kameru, kterou jsem uváděl. S mnoha herci, ale i režiséry jsem si popovídal. Za mého působení na obci se provedla vodofikace a plynofikace obce, rekonstrukce veřejného osvětlení a také rekonstrukce náměstí. Ale o tom se můžete přesvědčit, když se k nám přijedete podívat. Také na hřbitově odpočívá několik velice známých osobností. Ještě se musím zmínit, že vím (na 95%), kde jsou uloženy ostatky Svaté Anežky České. Jenže historici je nechtějí vyzdvihnout. Starostování má i stinné stránky, (když pominu „zlobení“ se s lidmi) to zanechalo známky na mé postavě. Mám tzv. „starostenské“ bříško… No mohl bych vyprávět, tedy psát hodně dlouho, ale pro Vás to bude asi nezáživné čtení.

Jakou hudbu posloucháš? Dáš nějaký konkrétní tip?

Měl jsem rád celkově naši populární hudbu, ale od roku 2009, kdy jsem povoloval na našem letišti v Panenském Týnci Open Air Festival, jsem trochu vybíravý. Na festival přijely skupiny jako: Royksopp, Faitless či Chemical Brothers. Z českých kapel se mi líbí Xindl X a Tatabojs. Hlavně Xindlovo a Mardošovo „hraní“ si se slovy. Při walkingu poslouchám Support Lesbiens, Monkey Business, Mandrage ale i UDG…

Oblíbené jídlo?

Jsem nenáročný, oblíbených jídel mám víc. Je to na mne asi vidět…

Jídlo které nesnášíš?

Nemohu kyselé polévky (zelňačka, bořšč..)

Umíš vařit? (pokud ano,co Ti jde nejlíp?)

Vaření nechám odborníkům, třeba manželce…

Oblíbené nealko?

ČAJ. Manželka pracovala 10 let v čajovně. To mě „poznamenalo“. Ráno piji Rooiboss, dále ochucené zelené čaje.

Oblíbený alkohol?

Pivo! To ale neznamená, že jsem nějaký expert…

Pivo nebo víno?

Pivo. (Z vína pouze burčák)

Oblíbená značka místního piva?

Hodně známý pivovar, který stojí 22 km od nás jsou Krušovice. Nejblíže je 4 km vzdálený Zichovecký pivovar a jeho „Krahulíka“ a „Sokolíka“ můžu :)
Jakou značku mobilního telefonu používáš?

Jé to se musím podívat… Nokia.

Jakou značkou vozidla se vozíš?

Moc se nevozím, ale jezdím do práce SEATem Ibizou. Ráno hodinu po práci zase hodinu… Tj. denně přesně 140 km.

Oblíbený film?

Mám rád „pohádky“: Rambo, Smrtonosná past…

Na jaký film jsi byl naposledy v kině?

Hobit: Neočekávaná cesta

Oblíbená herečka a titul ve kterém zahrála svou nejlepší roli?

Stella Zázvorková – také asi proto, že jsem si s ní „dal“ pivo a pěkně jsme si popovídali. Povídali jsme si jako „staří“ kamarádi. Tuto čest jsem měl při natáčení filmu Kytice.

Oblíbený televizní pořad (né manželky Tvůj)..ale to je vlastně totéž..?

Jak jsem říkal: „pohádky“ např. Kobra 11… nebo opakování silvestra uváděné Menšíkem…

Legalizace lehkých drog ano či ne?

Ne.

Máš doma akvárko?

Mám, je trochu větší. Má v průměru 6 metrů, hloubku 1,5 metru a „vejde“ do něho 12 m3 vody. Mám tam asi 40 rybiček… Má to výhodu, že nemusím sekat tolik trávy.

Image

Azor:
Již hraješ přes 7 let, tak se Tě tedy zeptám, jestli si ještě něco pamatuješ ze starého designu SP?

Azore, to chceš na mě trochu moc, já už si nepamatuju co bylo včera… a před 7 lety???

MilanSLOVAKIA:
Zdravím ťa Albert, poznať ťa moc nepoznám takmer vôbec, keďže si od teba nepamätám nejaký ten koment na fóra, ale nejakú tú otázku hádam len nájdem.

Máš pravdu, na fórum opravdu moc nechodím, snad se to taky zlepší.

1)Zaútočím na tvoje meno. Ako si k nemu prišiel? :D

Milane, teď nevím, na co se ptáš? Jestli na nick – ten jsem popsal nahoře. Jestli myslíš jméno, tak to mám po tátovi. Jestli myslíš příjmení, tak to dříve „nosil“: Martin, jeho syn Václav, jeho syn Jan, jeho syn Vít, jeho syn František a jeho syn Václav. Tedy praprapraděd, prapraděd, praděd, děd a otec. Tál už jsem se v předcích nedostal… Ti faráři psali hrozně nečitelným písmem.

2) Poznáš také fakty ohľadom toho, že odkiaľ toto meno pochádza a aký má význam?

Alberta jsem popsal nahoře. Myslíš asi příjmení a to zřejmě pochází z Českých krajin, protože Albert Schweitzer kdysi prohlásil, že pochází z Rakousko-Uherska. Když jsem se němcům představil, tak u nich jsem jasně „Švýcar“. Tak nevím.

3) Momentálne si v D divízii. Kam to plánuješ v blízkej dobe potiahnuť?

Také jsem částečně odpověděl. Hráče mám pouze na D divizi, ale hraji v horní polovině tabulky, to znamená, že sbírám body do umístění mezi manažery: 66/28 místo.

4) Vydržíš tu ešte dlho? Hádam hej :)

Chtěl bych vydržet co nejdéle. Od příštího roku budu více na chalupě a tam zatím nemám internet… tak nevím…

5) Plánuješ niekedy zorganizovať aj nejaký prestížny turnaj na fóre?

Nevím, ale asi ne. Možná až budu v důchodu, že snad budu mít více času, ALE jsem ženatý… tak nevím.

6) Počul si už o bilharióze? Máš pred ňou rešpekt?

Ne neslyšel jsem o ní. Jen jsem si našel, že Bilharióza je nemoc způsobena parazity, ve sladkovodních tocích. Myslím, že mě nehrozí, já se sem tam nedobrovolně „vykoupu“ v jezírku, když ho čistím. Jinak v řekách se teda nekoupu, vím, co tam může „plavat“.

7) Poznáš Simi nejako bližšie, že si vybral práve teba?

Jo se simim jsme se několikrát setkali. Jsme asi stejně mladí a máme podobné radosti i starosti. Jinak mu také touto cestou „děkuji“, že si mě vybral.
8) Koľko času si zatiaľ zabil u donútenej fízlarni?

(pokračuji z předchozí otázky) Protože jsem zatím zabil dost času touto Fízlárnou… Ale jak jinak se zase poznáme… Tuto fízlárnu píši po kouskách. Musel jsem přerušovat manželčiným: „Co tam u toho PC zase děláš?“. No dnes má noční… tak já vlastně taky – píši fízlárnu.

9) Veľmi ťa zničili moje otázky? Neboj sa mám ešte jednu ako sa patrí :)

Zase tolik ne, ty výše byly horší…

10) Čo tvoja vášeň pre ponožky? :D Vážne ma už nič lepšieho nenapadlo :D :D :D

Děkuji za optání, mám rád teplé ponožky. Snad nejlepší jsou ty vojenské. Dva páry jsem dostal od Martina …. Příjmení z pochopitelných důvodů nemohu uvádět, aby je nemusel platit.

Ďakujem za krvopotné odpovede :)

Nemáš zač děkovat, psal jsem to docela rád.
Nevím, možná že tě potěším. Pamatuji ještě když DAC Dunajská Streda hrávala fotbalovou ligu a byla docela obávaným soupeřem. Jinak si pamatuji, ještě když jsem jezdil jako řidič z povolání, že jsem byl asi 20 x v Trnavě, kam jsem vozil rýži do Baliarní obchodu. Jak zpětný náklad jsem vezl z Dunajské Stredy lustry do Prioru Most. Takže jsem Tvoje město také navštívil. Loňského roku jsem jezdil podobnou trasu, ale až do Nitry, do Foxcomu jsem vozil přívodní kabely 220 voltů do televizí. To jsem ale jezdil „jen“ přes Bratislavu.

A tradiční otázka na závěr:
Koho nám tu práskneš a zajistíš mu předvolání na další fízlárnu?

Do fízlárny bych rád předvolal --------------------------------------

A na co by ses ho zeptal?

-------------------------------------------------------------

Díky za Tvůj čas.
palo

Image
pupajdi13

Re: Stratovarius Cup XVIII - Na fízlárně s albertem52

Post by pupajdi13 »

do prdele.........jsem zapoměl na přítele Alberta :cry: ,strašně príma a přijemnej chlapík , byl za mnou jednou i osobně v restauraci,tuším,že si dal svíčkovou 8) ,tak ho aspon zdravím takhle.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Raduuza

Post by Raduuza »

moc hezký čtení.... a také moc pěkné město, asi tam někdy zavítám... :)
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady City Football team 0 - 1 Noldor

výkony: 148 - 150
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 53%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne
nálada v tíme: 92,5% - 94%

Manažér sa nulovým štýlom snažil ubetónovať remízu, avšak jeho chlapci sa snažili viac a ubetónovali víťazstvo :mrgreen:

Díky Gradymu za pekný zápas, výkonom 148 ma trošku prekvapil, čakal som vyšší (vzhľadom na domácu výhodu), ale to nič, ja takéto prekvapka rád :lol:
Last edited by Hippopotamus on Tue Oct 22, 2013 9:19 am, edited 1 time in total.
...new beginning...

Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:Mccgrady City Football team 0 - 1 Noldor

výkony: 148 - 150
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 53%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne
nálada v tíme: 92% - 94%

Manažér sa nulovým štýlom snažil ubetónovať remízu, avšak jeho chlapci sa snažili viac a ubetónovali víťazstvo :mrgreen:

Díky Gradymu za pekný zápas, výkonom 148 ma trošku prekvapil, čakal som vyšší (vzhľadom na domácu výhodu), ale to nič, ja takéto prekvapka rád :lol:
GRATULUJU! Jak jsem ti již psal, má sláva odezněla :-) ale i tak jsi musel jít s tím nejlepším co máš :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: GRATULUJU! Jak jsem ti již psal, má sláva odezněla :-) ale i tak jsi musel jít s tím nejlepším co máš :-)
Nie nie, to bolo moje béčko. Len áčko nikto nikde nevidí, dobre sa schovávajú, potvory :mrgreen:
...new beginning...

palo

Post by palo »

No a jak dnes dopadla ta velká řežba?
Hippo už to tu dostatečně popsal,oba borci bojovali do posledního kola,vítěz je ale vždy jen jeden.

Image

Krásné finále,které svými výkony bude přepisovat historické tabulky turnaje.
Gradymu patří dík za výkon (čest poraženým),Hippovi velká gratulace k vítězství,ke kterému náleží i dvoutýdenní SPFA.
Image
Milko

Re: Stratovarius Cup XVIII - vítězem je Hippo !!!

Post by Milko »

GRATULKA HIPPO :wink:
Ako už spomínal Palo - Pekné finále páni :!: :!: :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Gratulace do Martina pro Martina 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Raduuza

Post by Raduuza »

pupajdi13 wrote:Gratulace do Martina pro Martina 8)
zapomněl jsi ještě dodat od Martina :wink:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”