Na týmovku prdím,hlavně že melounky naskakujoukopeckar wrote: Takže prima týmovka.

Moderator: Czech Moderators
Na týmovku prdím,hlavně že melounky naskakujoukopeckar wrote: Takže prima týmovka.
To je mi jasný, taky jsem prdíval, ale 50/50 jsem nikdy nedal. Poklona pane.pupajdi13 wrote:Na týmovku prdím,hlavně že melounky naskakujoukopeckar wrote: Takže prima týmovka.,ale 50/50 jsem ještě nikdy neudělal.
A pak že nemáš motivacipupajdi13 wrote:Tak poprvé v historii klubu se podařilo naplnit kvotu.![]()
Počet koupených hráčů... 50
Počet prodaných hráčů... 50
a to mám ještě 2 hráče na prodeji,že bych jako prolomil system.
Čistě teoreticky jde za sezónu uskutečnit 129 transférů. 50 nákupů +79 prodejůHippopotamus wrote:Pupčo, systém neprelomíš, on je tak nastavený (ja mám rekord predajov tuším 55, ale videl som aj okolo 70). Kým máš 49 predajov a menej, môžeš dať na trh toľko hráčov, koľko len chceš (samozrejme tak, aby ti v tíme ostalo aspoň 16). U aktívneho obchodníka je nad 50 predajov povinnosť (pri 50 nákupoch), keďže človek sa musí zbaviť aj tých, čo mu prišli z centra (a teda ich nekúpil), inak by mal za chvíľu veľa hráčov v tíme a zbytočne si blokoval nákupy v ďalšej sezóne
Btw. k dosiahnutej kvóte, samozrejme, gratulujemAko bývalý kšeftár viem, koľko námahy a času to obnáša.
Kdepak, můj chrochtík ještě není vykrmen na požadované minimální hodnotyRaduuza wrote:sexy kote wrote:Nejspíš po té"masivní" reklamní kampani, došlo ředitelství k názoru, že všichni máme chrochtíky přežrané a tak naplánovalo trošku dietyRaduuza wrote:nezdá se vám, že se "trošku" zhoršili?![]()
Chicago Fire Chicago fire € 4.500,00 43 dní Přijmout
no to se asi koukli k tobě, u mě by si to určitě nemysleli, spíš by ho ještě víc nakrmili
se ti divím, že za ty šílený prachy si radši nepořídíš nějakýho slušnýho hráčesexy kote wrote: Kdepak, můj chrochtík ještě není vykrmen na požadované minimální hodnotyFaktem je, že už tedy v týmu mám dvě lehce nadrůměrné lamy(jedna nechutně předražená) okolo kterých se začne budovat
Na to dojdeRaduuza wrote:se ti divím, že za ty šílený prachy si radši nepořídíš nějakýho slušnýho hráčesexy kote wrote: Kdepak, můj chrochtík ještě není vykrmen na požadované minimální hodnotyFaktem je, že už tedy v týmu mám dvě lehce nadrůměrné lamy(jedna nechutně předražená) okolo kterých se začne budovat
![]()
U nás podobne 50/52 a už netrpezlivo čakám na uvoľnenie aby som mohol aj ja tie milióniky zhŕňať k sebe.pupajdi13 wrote:Tak poprvé v historii klubu se podařilo naplnit kvotu.![]()
...a potom ich môžeš investovať do nákupu mojich hráčovDajo wrote:U nás podobne 50/52 a už netrpezlivo čakám na uvoľnenie aby som mohol aj ja tie milióniky zhŕňať k sebe.pupajdi13 wrote:Tak poprvé v historii klubu se podařilo naplnit kvotu.![]()
No ne, já neutšil že máš 8 mladých lam v týmups2512 wrote:může mě někdo říct, jak mám ty juniory vytrénovat?
Marodka : Franck Cobos
Trvání je počet dní, po které bude podle doktora hráč zraněn. Toto číslo nemusí být vždy přesné. Čím kvalitnější doktor, tím je jeho odhad přesnější!
Hráči Zranění Trvání
GK 25 John Utu Zápal plic 3
LB 18 Danijel Trevisan Rýma 1
CB 2 Attila Répási Zranění kolena 1
LM 11 Rodrigo Docabo Zlomený kotník 5
LM 10 Peter Fuglestad Zranění kolenní šlachy 1
CM 8 Daniël Devinck Poraněné vazy 6
CM 9 Mossi Ntisezerana Lehké naražení 4
RM 6 Fadi Hollingsworth Zlomený nos 2