Tak to já jsem v klidukopeckar wrote:Díky, musím si pospíšit, než dolezeš nahoru ty.Hippopotamus wrote:Gratulácia aj odo mňa Šutríkovi aj Kopečkovi

Moderator: Czech Moderators
Tak to já jsem v klidukopeckar wrote:Díky, musím si pospíšit, než dolezeš nahoru ty.Hippopotamus wrote:Gratulácia aj odo mňa Šutríkovi aj Kopečkovi
A na tom se dá stavět.pupajdi13 wrote:ESSEVEE... 0 - 1 ... FC Letenská šlechta
jdeme do sebe v závěru ligy
No tak to máme teda v C.8 pěknej guláš teda ..Raduuza wrote:vy nevíte, že nahoře bývají vždy ti nejslabší týmy?![]()
to není o týmech ale manažerech, nejlepší bývají nejvýšRaduuza wrote:vy nevíte, že nahoře bývají vždy ti nejslabší týmy?![]()
To je blbost Dajo je v B3 taky 1. a já 13. někde je chybaps2512 wrote:to není o týmech ale manažerech, nejlepší bývají nejvýšRaduuza wrote:vy nevíte, že nahoře bývají vždy ti nejslabší týmy?![]()
oliwapol wrote:To je blbost Dajo je v B3 taky 1. a já 13. někde je chybaps2512 wrote:to není o týmech ale manažerech, nejlepší bývají nejvýšRaduuza wrote:vy nevíte, že nahoře bývají vždy ti nejslabší týmy?![]()
![]()
ps2512 wrote:Zítra konečně 1. výhra v B divizi![]()
Čt 14 Lis 2013 (04:00 CET) L Stratovarius ?? - ?? Dynamo Oleksovice Nastavit
smích? Přejdepalo wrote:ps2512 wrote:Zítra konečně 1. výhra v B divizi![]()
Čt 14 Lis 2013 (04:00 CET) L Stratovarius ?? - ?? Dynamo Oleksovice Nastavit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()