You´re welcomeHadis wrote:tuto poctu si dovolím zabrat jáps2512 wrote:jsem spokojen, čuju že nezůstanu na 0 bodov

Moderator: Czech Moderators
You´re welcomeHadis wrote:tuto poctu si dovolím zabrat jáps2512 wrote:jsem spokojen, čuju že nezůstanu na 0 bodov
Co lepšího jsi mohl chytit že ..Hippopotamus wrote:Výhoda domáceho prostredia zapnutá a ja v prvej skupine?
Radůzka jí asi zapoměla vypnoutHippopotamus wrote:Výhoda domáceho prostredia zapnutá a ja v prvej skupine?
Hippopotamus wrote:Výhoda domáceho prostredia zapnutá a ja v prvej skupine?To sa mi jakživ nestalo a neverím, že ešte niekedy stane.
Ďakujem Radúzka a tu máš miesto peňazí (nie všetci máme na úplatky)
nezapomněla, bylo to tak úmyslněpupajdi13 wrote: Radůzka jí asi zapoměla vypnout
hezky,vtipně a pravdivě jsi to sesumírovalgeo75 wrote:hlásím pokus o postup ze skupiny.![]()
na letné je přestavba, v litoměřicích se taky sešívá nový kádr, možná jedině ten bobr bude chráněný.
musíš se řídit ekologickým heslem "zabij bobra - zachráníš strom"...geo75 wrote:hlásím pokus o postup ze skupiny.![]()
na letné je přestavba, v litoměřicích se taky sešívá nový kádr, možná jedině ten bobr bude chráněný.
Bobr sice nemá zcela jasno, co a jak v této sezóně, ovšem plán do tohoto turnaje je jasný - postoupit z první klády..teda z prvního místa ve skupiněpalo wrote:musíš se řídit ekologickým heslem "zabij bobra - zachráníš strom"...geo75 wrote:hlásím pokus o postup ze skupiny.![]()
To věřím.Ataner wrote:Tak i u nás panuje spokojenost..![]()
Skupina.1
1.) 1FC Mrakoplaš
2.) KOVA IKI GALO
3.) Noldor
4.) JPD
No bude to boj Romane o druhé místo..Noldor je asi jasný..mrakoplas44 wrote:To věřím.Ataner wrote:Tak i u nás panuje spokojenost..![]()
Skupina.1
1.) 1FC Mrakoplaš
2.) KOVA IKI GALO
3.) Noldor
4.) JPD
Tým chceš povedať, že vopred ma odsudzuješ na posledné miesto? Veď ja ti ukážemAtaner wrote: No bude to boj Romane o druhé místo..Noldor je asi jasný..