Hosté bojují, papírově jsou na sestup, ale zatím se drží.Mccgrady wrote:Fc Steenkist 2-4 Olymp
- pro mě hodně zajímavý výsledek, zápas ale ovlivnily 3 červené karty na straně domácích
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Hosté bojují, papírově jsou na sestup, ale zatím se drží.Mccgrady wrote:Fc Steenkist 2-4 Olymp
- pro mě hodně zajímavý výsledek, zápas ale ovlivnily 3 červené karty na straně domácích
![]()
![]()
I was a little bit afraid for 1 red card, but 3..Mccgrady wrote:Fc Steenkist 2-4 Olymp
![]()
![]()
Gratulace Milko !!! Moc důležitá výhra pro tebepupajdi13 wrote:The Last Mohycan 1 - 0 Damned United
Henrique 'VŠ' Adolfo 1 - 0 13'
Tohle celé umí hezky rozveselit po ránu.
btw - Dajo už Ačko nehraje ne![]()
![]()
Milko, také gratulujemepupajdi13 wrote:The Last Mohycan 1 - 0 Damned United
Henrique 'VŠ' Adolfo 1 - 0 13'
Tohle celé umí hezky rozveselit po ránu.
btw - Dajo už Ačko nehraje ne![]()
![]()
Nic si z toho nedělej, i když Vás znám oba osobně, tak stejně nevím kdo je kdoMilko wrote:Ďakujem chlapci a Raduzka za gratulky!!!
Bombardér Henrique Adolfo kúpený od pupča sa javí ako super nákup
P.S. Kopeček nebol jediný, ktorý si ma pomýlil s Dajom. Ráno som našiel v správe od šutríka toto:
"Ahoj Miloši, tak já jednou vyhraji a Ty mne hned trumfneš a porazíš samotného šampióna!!! Gratulka Dajo"
No jednoducho som stále v tieni môjho staršieho brata, s tým už asi nič nenarobím...
Pazúre jeden a do mě se navážíš, že si je pletu, když je osobně neznám.hadis wrote: Nic si z toho nedělej, i když Vás znám oba osobně, tak stejně nevím kdo je kdo