a pokárání panu organizátorovi,který tento ročník jaksi vypustil ze svého pohledu a věnování se topicu.

Moderator: Czech Moderators

Omlouvám se všem za letošní nedostatky. Zítra vše doplním a zaktualizuji. Hipovi jsem pogratuloval na SP to jsem nemohl opomenout, ale tady jsem to opravdu hodně zanedbal.pupajdi13 wrote:Gratulace na švédsku slováč.
a pokárání panu organizátorovi,který tento ročník jaksi vypustil ze svého pohledu a věnování se topicu.

no flákal si to pěkně, tak jsem radši vypadnul hned brzoMazzy wrote:Omlouvám se všem za letošní nedostatky. Zítra vše doplním a zaktualizuji. Hipovi jsem pogratuloval na SP to jsem nemohl opomenout, ale tady jsem to opravdu hodně zanedbal.pupajdi13 wrote:Gratulace na švédsku slováč.
Příští ročník se polepším.

)
 ) [/quote]
[/quote]
jojo, u nás jak u PatttrickaMazzy wrote:
To je mi jasné, že si nějakou tu výmluvu najdeš.

No ty aby ses nepřidal?ps2512 wrote:jojo, u nás jak u PatttrickaMazzy wrote:
To je mi jasné, že si nějakou tu výmluvu najdeš.

To je brzo,já vystřízlivím až druhého...Mazzy wrote:Další ročník se rozjede na nový rok. 1.1.2014
Pozvánky se rozešlou po 18h., aby všichni dostatečně vystřízlivěli.

Marťas tak moc sem si tě přál do skupiny a zas to nevyšlo. Takže se ve skupině zase nemám s kým poměřit.Raduuza wrote:a poslední mám já

no myslím, že toho se opravdu obávat nemusíš, já tě jentak zlehka polechtámMazzy wrote:Marťas tak moc sem si tě přál do skupiny a zas to nevyšlo. Takže se ve skupině zase nemám s kým poměřit.Raduuza wrote:a poslední mám já
Jediná Raduzka mi doufám tolik nenašupe.