a heleďme se, Pupajdí si na nás honí triko

Moderator: Czech Moderators
hihi,taky jsem koukal,že mám V-čko...tomkycz wrote:FC Letenská šlechta 3 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
a heleďme se, Pupajdí si na nás honí trikotak teda gratulujeme k takto neobvykle prestižnímu a vyhrocenému derby
myslím, že bys mohl zkusit porazit soupeřemrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 4 - 1 KOVA IKI GALO
Ještě ale musíme někoho porazit jestli chceme postoupit ze skupiny. Ale koho?
Super Romane ..jo je to těžká skupina..mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 4 - 1 KOVA IKI GALO
Ještě ale musíme někoho porazit jestli chceme postoupit ze skupiny. Ale koho?
a já si myslela, že se konečně trošku vytáhnešimpossible wrote:Baníček 4 - 3 Mission Impossible
Nase posledni sance vyhasla a posledni dve kola tak budou uz jen rekreacni zalezitosti.
takhle tě roztrhá i RomanAtaner wrote:Tak to nám elánu moc nepřidá..ale výkon hostů byl již před zápasem nad naše síly..![]()
JPD 1 - 5 Noldor
Tak to jsi přehnala né trošku..Raduuza wrote:takhle tě roztrhá i RomanAtaner wrote:Tak to nám elánu moc nepřidá..ale výkon hostů byl již před zápasem nad naše síly..![]()
JPD 1 - 5 Noldor![]()
Ale za to ten tvoj výkon som moc nečakal, myslím, že máš aj na viac ako 110Ataner wrote:Tak to nám elánu moc nepřidá..ale výkon hostů byl již před zápasem nad naše síly..![]()
JPD 1 - 5 Noldor
Ani néééééééééAtaner wrote:Tak to jsi přehnala né trošku..Raduuza wrote:takhle tě roztrhá i RomanAtaner wrote:Tak to nám elánu moc nepřidá..ale výkon hostů byl již před zápasem nad naše síly..![]()
JPD 1 - 5 Noldor![]()