Bohužel zákulisní intriky znáš to..ty nový týme..ps2512 wrote: už jsem myslel, že tam budu já! Podle toho jak dlouho se to losovalo jsem myslel, že už budu mít vybudovaný nový tým

Moderator: Czech Moderators
Bohužel zákulisní intriky znáš to..ty nový týme..ps2512 wrote: už jsem myslel, že tam budu já! Podle toho jak dlouho se to losovalo jsem myslel, že už budu mít vybudovaný nový tým
Jsi to odkoukal od nás, co, ty intrikáneAtaner wrote:Bohužel zákulisní intriky znáš to..ty nový týme..ps2512 wrote: už jsem myslel, že tam budu já! Podle toho jak dlouho se to losovalo jsem myslel, že už budu mít vybudovaný nový tým
Ty snáď aj postúpiš, takúto skupinu som ešte asi nevidelps2512 wrote:O Prokoplej buben 18 Skupina A
7. skupina - skupina smrti
Jsem rád že vládne s losem spokojenost.Hippopotamus wrote:Ty snáď aj postúpiš, takúto skupinu som ešte asi nevidelps2512 wrote:O Prokoplej buben 18 Skupina A
Převládají rozporuplné pocity......štěstí z losu a možnosti postoupit.....obavy z další ostudymrakoplas44 wrote:Jsem rád že vládne s losem spokojenost.Hippopotamus wrote:Ty snáď aj postúpiš, takúto skupinu som ešte asi nevidelps2512 wrote:O Prokoplej buben 18 Skupina A
teda né že bych chtěl být škodolibý...ALE TO VÁM PŘEJU!!!Hippopotamus wrote:Pozerám, že tá moja skupina je skoro na úrovni PSkovej, len niečo mi tam úplne nesedí...
![]()
Noldor
Šutrteam
Mccgrady City Football team
FC Sparat
Že ďakujemepalo wrote: teda né že bych chtěl být škodolibý...ALE TO VÁM PŘEJU!!!![]()
![]()