neříkej, že se bojíš HippíkaHadis wrote:Postup do dalšího kola máme zajištěn, bohužel z druhýho fleku, takže první kolo play-off je pro nás konečná

Moderator: Czech Moderators
neříkej, že se bojíš HippíkaHadis wrote:Postup do dalšího kola máme zajištěn, bohužel z druhýho fleku, takže první kolo play-off je pro nás konečná
Stačí ti poraziť Šutríka o 2 góly a si prvý. Vidíš niekde problém?Raduuza wrote:neříkej, že se bojíš HippíkaHadis wrote:Postup do dalšího kola máme zajištěn, bohužel z druhýho fleku, takže první kolo play-off je pro nás konečná![]()
tak a Hadík má problém vyřešenHippopotamus wrote:Stačí ti poraziť Šutríka o 2 góly a si prvý. Vidíš niekde problém?Raduuza wrote:neříkej, že se bojíš HippíkaHadis wrote:Postup do dalšího kola máme zajištěn, bohužel z druhýho fleku, takže první kolo play-off je pro nás konečná![]()
dobrá taktikaHadis wrote:Hippíka se nebojím, když bude nejhůř, svěřím mu svůj tým na zástup![]()
Tak jdeme na HippíkaRaduuza wrote:dobrá taktikaHadis wrote:Hippíka se nebojím, když bude nejhůř, svěřím mu svůj tým na zástup![]()
takže zástup?Hadis wrote:Tak jdeme na HippíkaRaduuza wrote:dobrá taktikaHadis wrote:Hippíka se nebojím, když bude nejhůř, svěřím mu svůj tým na zástup![]()
šutřík byl nad naše síly
ale těsně jsi postoupil, šlapal jsem ti na patyHadis wrote:představenstvo to probere a podle toho se rozhodneme
no to sis musel pořídit hodně velký boty, abys na něj došláplps2512 wrote:ale těsně jsi postoupil, šlapal jsem ti na patyHadis wrote:představenstvo to probere a podle toho se rozhodneme
Žiadne rozhodnutia, buď chlap a hraj sám za sebaHadis wrote:představenstvo to probere a podle toho se rozhodneme
Holt kšefting nevydělává tak, jak jsem si myslelRaduuza wrote:a viděli jste tohle![]()
![]()
![]()
![]()
Péesko asi už neví, co ještě by si vymyslel![]()
![]()
http://www.lamamobile.cz/
Hippopotamus wrote:Žiadne rozhodnutia, buď chlap a hraj sám za sebaHadis wrote:představenstvo to probere a podle toho se rozhodneme
Jo taky jsem se smál..nevím proč jsem hned věděl odkud vítr vane..Raduuza wrote:a viděli jste tohle![]()
![]()
![]()
![]()
Péesko asi už neví, co ještě by si vymyslel![]()
![]()
http://www.lamamobile.cz/