Když vidím jak se to plní,...tak aspon po 2 hodinách

Moderator: Czech Moderators
Už si isto išiel oslavovať Hujeraoliwapol wrote:Nějakým podivným zázrakem jsem zjistil,že jsem se nepřihlásil v 18.20 jak jsem myslel![]()
co mi to děláš?pupajdi13 wrote:chtěl jsem si tentokrát zahrát....ale bohužel mě nepustilo místo....volno budu mít až zítra po 10h.
tak první čtyřka po slovensky,to už fakt začíná být podezřelé
než jsem vyšel 15 schodů k pc tak už bylo během pár vteřin snad 7 přihlášenýchMilko wrote:Už si isto išiel oslavovať Hujeraoliwapol wrote:Nějakým podivným zázrakem jsem zjistil,že jsem se nepřihlásil v 18.20 jak jsem myslel![]()
palo wrote: co mi to děláš?
zrovna jsem Ti chtěl psát který nasadíme dres...
GeorgeTT wrote:Kua, až teraz som sa zobudil... Aspoň som sa stihol prihlásiť, posledné 2 miesta.
však ty už vypouštíš, tady se může hrát buď Hujer, nebo na výsledek v turnaji...takže ty už máš vybranou 1. variantuHippopotamus wrote:SKUPINA 4
Dynamo Oleksovice
FC Hostage
Njumici
Noldor
...PSko sa mi včera sťažoval, že už mi dlho nenatrhol prdel, tak zrovna dostal príležitosť![]()
Inak, skupina fajn, ale to, že som až v štvrtej a Kopeček s Gradym sú v tretej, sa mi moc nepozdáva
škoda,termín tu vyskakoval z každého mého postu víc než týden.pupajdi13 wrote:a já jsem v řiti