skupina1:----------FK VIKTORIA OREŠANY (E.6) , FK Zemsta (D.20) , Fc Mantel (C.5) , Šutrteam (A) Šutřík za poslední týden obohatil naši pokladnu o 15 melounků a tak byl nasazen do protekční 1.skupiny s VDP pro vyřazováky ,pokud ho teda o vítězství ve skupině neobere mantel (stejně jako šutřík dvojnásobný vítěz Stratovarius Cupu),který se rychle dere zpátky na vyklizené pozice.Na kamilovi jsem nedávno vyhrál 7 přáteláků ve SPortce,tady nejspíš spolu s Markem_von_Motkou skončí už ve skupině...
skupina 2:----------S.S.C. Kenny Juniors (C.2) , FC Domašov (C.1) , PC Bonner (D.3) , White Devils FC (E.17.) Těžko tu hledat favorita.Osobně bych tipl Bártka,PaTTrick se svým mladičkým týmem by mohl zabodovat v Youth All Stars.Ada se ještě vzpamatovává z pobytu Na fízlárně,takže Sexton? Uvidíme...
skupina 3:----------1FC Mrakoplaš (F.59) , Mccgrady City Football team (A) , ŇOUMÍCI (A) , Stratovarius (B.2) Dva maxifavorité se sešli v jedné skupině (a to mezi ně při své vrozené skromnosti nepočítám sebe ).Vítěz skupiny navíc ve čtvrtfinále nejspíš narazí na Hippa,tak je docela možné,že se bude i taktizovat...Kopeček má Áčko rozjeté na vytouženou bednu - tak snad to pak hned nezabalí a zkusí ještě zabojovat o Palolínu.Vyřazováky by měly vyjít až do následující sezóny.Gradyho (vítěze a finalistu předchozích dvou ročníků) považuju za jednoho z největších favoritů,ligu úplně nehrotí.Roman si dojde nejspíš pro třetí místo,já budu dělat křoví...
skupina 4:----------Njumici (E.29) , Dynamo Oleksovice (B.2) , Noldor (C.7) , FC Hostage (E.72) Obhájce trofeje a největší favorit Hippo se na rozjezd moc nezapotí,o druhé místo si to asi rozdá profesionální Hujer PaToM s Njumym,péeskova školička bude zatím za kompars (ale naše velké bitvy na život a na smrt opět nadejdou )
skupina 5:----------Bohemians Jenikov (B.1) , The Last Mohycan (A) , Wellweak (F.199) , Baníček (C.9) Vytrvalé posílání pozvánek slaví úspěch,poprvé tento turnaj poctí účastí Pavel a jeho Bohemians Jeníkov.Uvidíme jak turnaj pojme,kádr má ale hodně silný a rve se o postup do Áčka.Milko zatím došel nejdál do semifinále a soustředí se hlavně na nejvyšší divizi,určitě ale bude patřit k favoritům.Tradiční účastníci koster s Azorem budou určitě zlobit a pokusí se překvapit.
skupina 6:----------FK TRNAVA (E.22) , Mission Impossible (F.24) , 1.SK Carl Kozojidky (C.5) , Libo Team (C.7) Pupimu to tentokrát nevyšlo a tak tu máme jeho nevyzpytatelného bratra Kubajdího,pro mě černého koně turnaje.Libo nasbíral spolu s péeskem nejvíc účastí v turnaji,oba budou hrát už podvanácté.Podvanácté by hrál i Dajo,tentokrát ale chybí.Íčko minule chyběl kvůli pobytu v Géčku,o jeho kladném vztahu k tomuto turnaji svědčí jeho poslední tiskové prohlášení . Mám radost ,že jsi zpátky!George prospal Hujera a tak se bude muset pokusit o úspěch tady...
skupina 7:----------Husičova 11 (D.12) , FK Bolka FOREVER (D.14) , Sipkari (C.3) , Real Pilsen (C.8.) Skupina bez favorita,myslím že to bude vyrovnané až do konce.Mouven s hajasem minule při své premiérové účasti skončili už ve skupině,tak mají co zlepšovat.Zato doctor46 to při svém prvním startu dotáhl až do semifinále (no a tím utajeným favoritem bude asi on...)A husič? Z osmi startů jen dvakrát za skupiny nepostoupil...
skupina 8:----------ACS Pardubice (B.3) , Macropus Ultras Mania (F.68) , FK Raduzza (D.13) , Kenjiho Queeni (D.14) Favoritem skupiny bude největší věrňák Stratovarius Cupu oliwka - hraje podesáté za sebou!!! V tomto směru mu mohl konkurovat jen MilaSLOVAKIA,který by hrál podeváté v řadě,jeho série ale končí,bohužel se nestihl přihlásit...Radůzka dělá čistku v kádru,a tak druhým postupujícím bude nejspíš Kenji,geo se mu to bude snažit znepříjemnit.
Mrzí mě,že se na některé (i kamarády) nedostalo,s přijímáním pozvánek to tentokrát šlo opravdu rychle...Neposílám těch pozvánek ani nějak moc,přestal jsem dokonce obesílat i některé tradiční účastníky,kteří se neobjevují na fóru.Pozvánky dostávají účastníci fóra,všichni ze srazu a "absolventi" fízlárny.Snažím se datum začátku turnaje zveřejňovat i hodně dopředu ať si kdo chce místo nechá,ale sám vím jak je to někdy těžké,někdy přijde příval pozvánek během týdne,pak zase čtrnáct dní nic...
Takže borci (záměrně nejmenuju,ale oni ví ),těším se na Vás při jubilejním,dvacátém ročníku!!!
Tvůj turnaj je extra motivace, chtěl bych říct jedu na postup, ale bohužel jsem lempl a to mě trochu víc brzdí tak uvidíme.. každopádně skupina svým způsobem lehká bez extra favoritů, ale v tom může být zároveň pěkně zákeřná!