Ja nic nedostalMccgrady wrote:POZVÁNKY ODESLÁNY !!! KDO NEDOSTAL AŤ SE PŘIHLÁSÍ...

Moderator: Czech Moderators
Ja nic nedostalMccgrady wrote:POZVÁNKY ODESLÁNY !!! KDO NEDOSTAL AŤ SE PŘIHLÁSÍ...
to se nesmíš hlásit v půlce turnaje...impossible wrote:Ja nic nedostalMccgrady wrote:POZVÁNKY ODESLÁNY !!! KDO NEDOSTAL AŤ SE PŘIHLÁSÍ...
Asi ťa Grady vyškrtol zo zoznamu, ako si spadol do géčka a nemohol ťa vzhľadom na výšku vstupného pozvať. Ale neboj, ďalší ročník určite pozvánku dostanešimpossible wrote:Ja nic nedostalMccgrady wrote:POZVÁNKY ODESLÁNY !!! KDO NEDOSTAL AŤ SE PŘIHLÁSÍ...
Ja som veľkohubý manager, takže mňa ber s rezervou Hadísku...Hadis wrote:Tos řekl ty, já to tak necítímMilko wrote: V dalším kole jedem k Milkovi....
....pre výprask![]()
No ja uz byl prave v efku. Jeste jsem radeji rano kontroloval kalendar, ale bylo to tamHippopotamus wrote:Asi ťa Grady vyškrtol zo zoznamu, ako si spadol do géčka a nemohol ťa vzhľadom na výšku vstupného pozvať. Ale neboj, ďalší ročník určite pozvánku dostanešimpossible wrote:Ja nic nedostalMccgrady wrote:POZVÁNKY ODESLÁNY !!! KDO NEDOSTAL AŤ SE PŘIHLÁSÍ...
To je jedno na koho narazímMilko wrote:A hlavne, ja ešte nemám isté víťazstvo v skupine, takže nakoniec môžeš naraziť na Georga...
ještě že nechodím na fórum...ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 7 - 1 Stratovarius
být to obráceně, tak se tu týden neukážupalo wrote:ještě že nechodím na fórum...ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 7 - 1 Stratovarius
dokud mi nedáš desítku,nevím co je stud...ps2512 wrote:být to obráceně, tak se tu týden neukážupalo wrote:ještě že nechodím na fórum...ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 7 - 1 Stratovarius
Aj keď si ma nechal vyhrať, aj tak som nepostúpilMilko wrote:Ja som veľkohubý manager, takže mňa ber s rezervou Hadísku...Hadis wrote:Tos řekl ty, já to tak necítímMilko wrote: V dalším kole jedem k Milkovi....
....pre výprask![]()
A hlavne, ja ešte nemám isté víťazstvo v skupine, takže nakoniec môžeš naraziť na Georga...
K zápasu pristúpim zodpovedne a ak nezabudnem, tak aj s novým trénerom...o žiadnom vysr...tu nemôže byť rečHippopotamus wrote: The Last Mohycan - PrizdiSraCZ
O posledné semifinálové miesto sa "pobije" Milko s PSRavenom už zajtra krátko poobede. Keďže ale Posledný Mohykán sa na to medzičasom vysral, nejaký vážny boj sa čakať nedá.
Hippo, ja som ti to hovoril...Hippopotamus wrote:The Last Mohycan 2 - 1 PrizdiSraCZ
výkony: 129 - 126
agresivita: 100 - 55 (rozhodca 98%)
redky: 2 (77.min, 88.min) - 1 (74.min)
zranenia: 1 (22.min, výkon 59 miesto 65) - 0
Milko slovo dodržal a dal do zápasu všetko a čuduj sa svete, aj výkon 129 mu stačil na postup do semifinále.