Moderator: Czech Moderators
palo wrote:My s Milkem hrajeme zásadně na Mikuláše...![]()
Milko wrote:palo wrote:My s Milkem hrajeme zásadně na Mikuláše...![]()
A bude aj Mikulášska nádielka...![]()
P.S. Ale posledná PaloUž čoskoro sa naša kvalita vyrovná...
Ani ja, Mccgrady nie je Damned, s ním sa body nechytajú...Mccgrady wrote:Út 10 Pro 2013 (18:00 CET)..... The Last Mohycan ?? - ?? Mccgrady City Football team
ROZHODNĚ NESOUHLASÍM S TIPEM Radůzky
Milko wrote:Ani ja, Mccgrady nie je Damned, s ním sa body nechytajú...Mccgrady wrote:Út 10 Pro 2013 (18:00 CET)..... The Last Mohycan ?? - ?? Mccgrady City Football team
Odpočinek v pohodobě přicházející 7 sezoně v divizi A...Raduuza wrote:Milko wrote:Ani ja, Mccgrady nie je Damned, s ním sa body nechytajú...Mccgrady wrote:Út 10 Pro 2013 (18:00 CET)..... The Last Mohycan ?? - ?? Mccgrady City Football team
tak mně se zdálo, že si Mcc dává odpočinek
však právě proto, jsi už moooc unavenejMccgrady wrote:
Odpočinek v pohodobě přicházející 7 sezoně v divizi A...
Unavenej? to jsem a moc...ale i tak mě stále jednoznačně přejede jen jeden čechoslovákRaduuza wrote:však právě proto, jsi už moooc unavenejMccgrady wrote:
Odpočinek v pohodobě přicházející 7 sezoně v divizi A...![]()
a to jsem jáMccgrady wrote:Unavenej? to jsem a moc...ale i tak mě stále jednoznačně přejede jen jeden čechoslovákRaduuza wrote:však právě proto, jsi už moooc unavenejMccgrady wrote:
Odpočinek v pohodobě přicházející 7 sezoně v divizi A...![]()
Milko wrote:Raduuzke som ja a Mccgrady ukázali ako sa tipuje - The Last Mohycan 0 - 1 Mccgrady City Football team .....jasná dvoječka Raduuzka![]()
P.S. Gratulka Mccgrady k zaslúženému víťazstvu
PaTTTTrick wrote:hm, tak jsem venku. Před zápasem jsem měl lepší pozici, SP info hlásilo o 6 lepší výkon, ale rozhodčí byl proti. 4 karty v jedné minutě, z toho dvě červené rozhodnuli. Navíc jsem ve stejné minutě dal i gol, to musela být zajímavá minuta, škoda že nejde přehrát