Traja z tých ôsmich sú béčkoví, jeden dokonca céčkový, nemôžem za to, že seriete na tento turnaj ešte viac ako jaoliwapol wrote: ale je jich tam moc,až z toho bojel oči

Moderator: Czech Moderators
Traja z tých ôsmich sú béčkoví, jeden dokonca céčkový, nemôžem za to, že seriete na tento turnaj ešte viac ako jaoliwapol wrote: ale je jich tam moc,až z toho bojel oči
Juchůůůůů, Bratu kamarád můj se tam dostal, to mam z něho ale radostpalo wrote:osmifinále:
nejlepší výkon:-- 148 - Noldor
nejlepší zápas:-- 290 (143:147) Fc Mantel - ACS Pardubice 0:1
-----
sestava kola:
Jaké zaslúžené? Nastavil vyššiu agresivitu, to sa robí kamarátom? Žiadam jeho okamžitú diskvalifikáciu!!!PaToM wrote:Zaslúžene. Gratulujem.
Zamítá se - nemůžu Ti to tak usnadňovat...Hippopotamus wrote:Jaké zaslúžené? Nastavil vyššiu agresivitu, to sa robí kamarátom? Žiadam jeho okamžitú diskvalifikáciu!!!PaToM wrote:Zaslúžene. Gratulujem.
Na poslednom treningu pred zapasom chlapci trenovali penalty,a som rad ze sa to vyplatilo..palo wrote:sobota 21.12.2013 22:00 - Stefanec arena (40000) , rozhodčí 27%
Sipkari - Šutrteam 3:3,pen.4:2
výkony 143:143,agr.100:100,bez ČK
Šťastnější byl doctor46 a zahraje si o finále s Gradym.
Do prdele, som včera večer nastavil na tento zápas v domnení, že nastavujem na priateľák, takže šlo jednoducho to, čo potrebovalo doplniť morálku po rannom SP pohári. Ešteže som to doplnenie morálky neodkladal na 14:00 ako zvyčajne a nedával hráčov na skillovanie, inak by v bránke miesto brankára stálo (ako zvyčajne v priateľáku) moje RFko...palo wrote:pondělí 23.12.2013 10:00 - Libo arena (21000) , rozhodčí 38%
Libo Team - Noldor 1:2
výkony 142:144,agr.100:100,bez ČK
Tak Random sice dárky nenaděloval,Libo se ale o postup statečně rval a bylo to hodně těsné.
Ejha, Grady ako za svojich hviezdnych čiaspalo wrote: sestava kola: