142 - 139

Škoda,... zapojil jsem do hry i mého žolíka,ale bylo to málo.

gratulace do Rumunska
Moderator: Czech Moderators
těšíme se,místo budeMilko wrote:Už onedlho si zahráme nový ročník - termín - 24.12. 2013
Special edition - Milkov cup XVII. - trošku v inom prevedení. Už onedlho...
Jak já ty Vánoce nemám rád. Zase budu orok rozumějšípalo wrote:kapr,cukroví,dárky,pozvánka od Milka - prostě Vánoce...
tak to už s Tebou nikdo nevydrží...ps2512 wrote:Jak já ty Vánoce nemám rád. Zase budu orok rozumějšípalo wrote:kapr,cukroví,dárky,pozvánka od Milka - prostě Vánoce...
Péesko ťa iba naťahuje, akonáhle videl, že si tam aj ty zaradený, tak neváhal ani sekundu...palo wrote:já jo,já su otrlý...ps2512 wrote:Ani ty Palo?
Né otrlý..to už nejsi normální..palo wrote:já jo,já su otrlý...ps2512 wrote:Ani ty Palo?
Ešte neprišli alebo ja nie som medzi vyvolenými?Milko wrote:Už o malú chvíľu k Vám prídu informácie o turnaji do pošty...![]()
Hippo, máš pravdu, neprišlo ti nič, info o turnaji som poslal 15 managerom, ktorí spĺňajú určitú podmienku pre vstup do tohto špeciálneho ročníka. Nie je to o tom, že by som ťa tu nechcel mať, príp. iných, ale ako som spomínal ide tu o niečo iné...Díky za pochopenieHippopotamus wrote:Ešte neprišli alebo ja nie som medzi vyvolenými?Milko wrote:Už o malú chvíľu k Vám prídu informácie o turnaji do pošty...![]()