Moderator: Czech Moderators
Pesek to byl az ted,o Vanocich to byla moje blbost...mantel wrote:I z Ostravy letí přání rychlého uzdravení. Nějak se tě ten pešek od Vánoc ne a ne pustit.
nelži, ty jsi mimo pořád a navíc jsi teď kašlal i na SPAtaner wrote:Jsem chvíli mimo a hned průser...kamaráde brzy se uzdrav,držím palce..
Nekašlal ..jen jsem na to neviděl..ps2512 wrote:nelži, ty jsi mimo pořád a navíc jsi teď kašlal i na SPAtaner wrote:Jsem chvíli mimo a hned průser...kamaráde brzy se uzdrav,držím palce..
Ještě že už su doma,to by mě zabilo...Dajo wrote:Pali prajem skoré uzdravenie,prečítal som to až teraz. Mal si veľké šťastie. Posielam ti tam do špitálu Evičku Farnú na súkromný minikoncert.....dúfam,že hneď z tadiaľ vypadneš.Držím palce Palko.
Je super,že už si doma,teším sa.palo wrote:Ještě že už su doma,to by mě zabilo...Dajo wrote:Pali prajem skoré uzdravenie,prečítal som to až teraz. Mal si veľké šťastie. Posielam ti tam do špitálu Evičku Farnú na súkromný minikoncert.....dúfam,že hneď z tadiaľ vypadneš.Držím palce Palko.
no hurá, to tu bude zase aktivitapalo wrote:tak hlásím,že mě včera konečně propustili a užívám pohody domova...![]()
Všem vám ještě jednou děkuju za ty zprávy co jste mi tu nechávali,dělalo mi to v nemocnici radost.
Budu teď asi hodně dlouho marodit,než se dám definitivně dohromady,tak budu asi na socceru prudit furt...