Moderator: Czech Moderators
Práve drviť ho v turnajoch som si zatiaľ vydobyl iba ja, tak som zvedavý, či sa pridáš, ale pozor, nie je to ľahkémantel wrote:Na Gradyho už ladím taktiku, má u mně spoustu zářezů z dob dávno minulých a pomalu je na čase je začít vracet.Sice se mu z výsluní vůbec nechce a musím uznat, že takticky zvládá ty své geronty skvěle, ale je třeba ho začít zvykat. No a když to zase nevyjde, tak se svět taky nezboří.
Ťažké je získať to právo, potom je to už pohodapalo wrote:pokud ovšem nezapomene na finále...
Milko wrote:SEMIFINÁLE
Šutrteam 1-0 ACS Pardubice (141 - 139)
Šutríkovi som veril, že ťažkého súpera oliwapola doma "sundá". A chlapec nesklamal. Gratulka kamaráde
Otázkou zostáva, s kým si to rozdá šutrík vo finále...MccGrady alebo Mantel - v utorok sa dočkáme odpovede
nesmáš brát ostatním na písku hračky, to se pak nesmíš divitmantel wrote:Nikdo mě nemá rád a nechce se mnou hrát.Vůbec nevím, co jsem komu udělal, mí hráči jsou ještě mladí, takticky nevyzrálí, prostě ideální soupeř do finále.
No právě, že ne. Všechny jim je brali Grady s Hippem a odnesu to zase já. To není fér.Raduuza wrote:nesmáš brát ostatním na písku hračky, to se pak nesmíš divitmantel wrote:Nikdo mě nemá rád a nechce se mnou hrát.Vůbec nevím, co jsem komu udělal, mí hráči jsou ještě mladí, takticky nevyzrálí, prostě ideální soupeř do finále.
tak si zvykej, to je životmantel wrote:No právě, že ne. Všechny jim je brali Grady s Hippem a odnesu to zase já. To není fér.Raduuza wrote:nesmáš brát ostatním na písku hračky, to se pak nesmíš divitmantel wrote:Nikdo mě nemá rád a nechce se mnou hrát.Vůbec nevím, co jsem komu udělal, mí hráči jsou ještě mladí, takticky nevyzrálí, prostě ideální soupeř do finále.
Jak "jim je brali" ? - ja ešte stále beriem, vlastne ešte len začínammantel wrote: Všechny jim je brali Grady s Hippem
Ano, u tebe jsem použil špatnou formulaci, ty budeš ostatní na pískovišti "srát" ještě dlouho.Hippopotamus wrote:Jak "jim je brali" ? - ja ešte stále beriem, vlastne ešte len začínammantel wrote: Všechny jim je brali Grady s Hippem
Tak když mladí nevyzrálí hráči hrají 145, nevěstí to pro nás nic dobrého...mantel wrote:Nikdo mě nemá rád a nechce se mnou hrát.Vůbec nevím, co jsem komu udělal, mí hráči jsou ještě mladí, takticky nevyzrálí, prostě ideální soupeř do finále.
Oni už zahráli minulý týden v lize 146. Venku. Ale stále to jsou mladé jelita, za tím si stojím. Tým stále není doladěný, Béčko zahraje o hodně méně, než A-tým. Občas už asi kousnu, ale nic většího to zatím nebude.palo wrote:Tak když mladí nevyzrálí hráči hrají 145, nevěstí to pro nás nic dobrého...mantel wrote:Nikdo mě nemá rád a nechce se mnou hrát.Vůbec nevím, co jsem komu udělal, mí hráči jsou ještě mladí, takticky nevyzrálí, prostě ideální soupeř do finále.
A Ty se divíš,že s Tebou nikdo nechce hrát???mantel wrote: Oni už zahráli minulý týden v lize 146.