to se teda jdu podívat,.co za perly tam soused Mazzy skrývápalo wrote:No jak sleduju ty Tvoje nákupy tak to možná fakt i dokážeš. Furt si říkám,že už Ti ty prachy musí dojít a Ty mě zase překvapíš dalším mnohamelounovým nákupem...Mazzy wrote:Stavím tým který to dokáže, doufám již příští ročník.
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Prokoplej buben
Když už jsme u toho, to není vůbec špatný nápad vytvořit tak zvaný GRAND SLAM !!!palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda!
za mě:
1) Stratovarius
2) Buben
3) Mince
4) Perla
-
Mazzy
No jsem už na dně Palo. Ještě potřebuju obsadit dva posty a momentálně jsem i zadlužen 2,5M.palo wrote:No jak sleduju ty Tvoje nákupy tak to možná fakt i dokážeš. Furt si říkám,že už Ti ty prachy musí dojít a Ty mě zase překvapíš dalším mnohamelounovým nákupem...Mazzy wrote:Stavím tým který to dokáže, doufám již příští ročník.
Ale jakmile prodám ty čtyři co jsou na trhu, tak budu zas v plusu a ty dva posty dokoupím. Když bude co. Momentálně LM a LB v dobré kvalitě prostě není.
-
Mazzy
Ještě si zapomnělMccgrady wrote:Když už jsme u toho, to není vůbec špatný nápad vytvořit tak zvaný GRAND SLAM !!!palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda!
za mě:
1) Stratovarius
2) Buben
3) Mince
4) Perla
5) Pohoda
Last edited by Mazzy on Fri Feb 07, 2014 12:41 pm, edited 1 time in total.
-
palo
No já bych s tím moc neoperoval,nebo se to tu zas všecko rozhádá jak při hlasování o důležitých turnajích... 

-
Mazzy
Já jsem ta brzda Radu. Očekával jsem, že mě Roman nahradí, ale asi na mě chce počkat.Raduuza wrote:Kterej posledňák ten turnaj zdržuje??![]()
Tak šup šup, ať už se to rozjede
Rome klidně mě nahraď, ať ostatní nečekají. Já nemohu říct jak dlouho to může trvat, než mi to představenstvo dovolí.
Ale vážím si toho, moc díky.
-
ps2512
tak tak, nikde nevidím Big Oleksovice cuppalo wrote:No já bych s tím moc neoperoval,nebo se to tu zas všecko rozhádá jak při hlasování o důležitých turnajích...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

ORGANIZÁROT TOHOTO SKVĚLÉHO TURNAJE SLAVÍ DNESKA NAROZENINY, TAK MU PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ

Last edited by Raduuza on Fri Feb 07, 2014 9:52 pm, edited 1 time in total.

-
Mazzy
Tak to se také připojuji. Všechno nej Rome.Raduuza wrote:ORGANIZÁROT TOHOTO SKVĚLÉHO TURNAJE SLAVÍ DNESKA NAROZENINY, TAK MU PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ![]()
Last edited by Mazzy on Fri Feb 07, 2014 10:13 pm, edited 3 times in total.
-
pupajdi13
všechno nejlepší

-
PaToM
Tiež všetko najlepšie k tým guľatinám!
Veľa zdravia, šťastia a nech Buben prežije vo svojej sláve čo najdlhšie.
Veľa zdravia, šťastia a nech Buben prežije vo svojej sláve čo najdlhšie.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
mrakoplas44
Velký dík.Mazzy wrote:Tak to se také připojuji. Všechno nej Rome.Raduuza wrote:ORGANIZÁROT TOHOTO SKVĚLÉHO TURNAJE SLAVÍ DNESKA NAROZENINY, TAK MU PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ![]()
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
PaTTTTrick
I od Bonnerů posíláme gratulace...
Jinak za nás byl Buben vždycky TOP turnaj, který jsme preferovali nade vše... Byl to první turnaj z fora, kde jsem zaregistroval, že někdo posílá reálné pohárky, k tomu ještě o střelce se dá hrát i když není TOP tým na výhru celého turnaje...
Mám doma celkem pět pohárků (když počítám jeden podvazek
) z turnajů z fora a z toho jsou tři od Romana, což jen potvrzuje, že to tady prostě MILUUUUUJEEEEEMEEEEEEE
... je škoda, že v tomto ročníků pohárky nebudou a ještě větší škoda, když čtu Romanovo plány....

Jinak za nás byl Buben vždycky TOP turnaj, který jsme preferovali nade vše... Byl to první turnaj z fora, kde jsem zaregistroval, že někdo posílá reálné pohárky, k tomu ještě o střelce se dá hrát i když není TOP tým na výhru celého turnaje...
Mám doma celkem pět pohárků (když počítám jeden podvazek
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)